• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iş kahvaltıdaymış

herşeyden önce sağlıklı beslenmek için sabah kahvaltısı önemlidir. çocuğunuz var mı bilmiyorum varsa onun da alışması aısından yine önemli. bir de sabah hiç sohbet etmeden paldır küldür evden çıkmayı pek sevmiyorum. zorlansam da sabah erken kalkıp mutlaka hazırlarım.

akşamdan çaydanlık hazırdır, kahvaltılıklar için minik kaplarım var onlar da hazırdır. gözümü açar açmaz önce çay suyunun altını yakıyorum, sonra kişisel bakım vs. o arada su kaynıyor çayı demliyorum. çay demlenene kadar da üzerimi giyiyorum, eşim giyiniyor. akşamdan hazırlanmış kahvaltılıkları dolaptan çıkarmak inanın iki dak sürmüyor. güne keyiğfle başlamak için kahvaltısız yapamam:1:

Ben de aynen böyle yapardım, biz emekli olmadan önce. Ama oğlum bir türlü kahvaltı etmeye alışamadı. Ben de ona el sallamak için kalkıyorum sabahları.

Sabah erkenden evden çıkan biri varsa onu öyle selamsız sabahsız evden yollamamak lazım diye düşünütüm hep. Annem, babam da ben okula giderken olsun, işe giderken olsun hep benden önce kalkar sobayı yakar, kahvaltı hazırlarlardı. Çok da hoşuma giderdi doğrusu.

Ben de aynen böyle yapardım, biz emekli olmadan önce. Ama oğlum bir türlü kahvaltı etmeye alışamadı. Ben de ona el sallamak için kalkıyorum sabahları.

Sabah erkenden evden çıkan biri varsa onu öyle selamsız sabahsız evden yollamamak lazım diye düşünütüm hep. Annem, babam da ben okula giderken olsun, işe giderken olsun hep benden önce kalkar sobayı yakar, kahvaltı hazırlarlardı. Çok da hoşuma giderdi doğrusu.

çocukken annemden böyle gördüm. canımız istemese bile en azından bir bardak süt içirir öyle yollardı. evlendim baktım kayınvalidem de aynı. her ikisinin evliliklerine bakıyorum şimdiki evliliklerden çok daha güzel, uyumlu. yaptıklarında bir hikmet vardır dedim ve gördüklerimi uyguluyorum. hiç pişman olmadım iyi ki onları örnek almışım

keşke sen annesinin düzenine uyacağına onu kendi düzenine uydursaydın.
benim eşimde kendi ailesinde görmemiş ama ben bir sofralar hazırlarım ağrı açık kalır. başlarda yoruluyorsun falan diyordu şimdi oda keyfini çıkartıyor... :82:

ben annesinin düzenine uymadım ama sizinde eşiniz o emeginizin karşısında tepkisiz kalsaydı siz de bir zamandan sonra zevk almazdınız...ben kendime yapıyorum yalnız yedigim zamanlarda kendi soframı özenle hazırlarım.ona da buna ragmen özel günlerde yine özel soframı kurarım

o değerini bilmiyorsa, zevklerinden keyiflerinden neden vaz geçeceksin ki? eğer seni böyle şeyler mutlu ediyorsa kendin için yap. tek başıma bile olsam, bir bardak çayın keyfini hakkıyla çıkarırım. güzel şeyleri kocayla paylaşmak güzel tabi ama gerekirse kendi kendime de tadını çıkarırım :37:

oldukça haklısın ben geçen ay boşandım zaten bundan sonra tek başıma keyfini güzel güzel çıkarıcam herşeyin :3: ne yaptıysam kıymet bilmedi inan ki ben böyle bi adamın başka benzeri olduğunu sanmıyorum. ortam hazırlardım saatlerce oda eğlensin ortak bişeyler yapalım diye yok maçı bahane ederdi yok yorgunluğu. ama bi arkadaşı arasın dışarı çıkalım diye uça uça giderdi. baktım değerimi bilmiyo kendimi üzüp kendimden ödün vereceğime kararımı verdim bitti. şimdi arkadaşlarıyla takılsın artık. yaptığı hatalar bini aşınca artık bi yere kadar diyosun. 4 yıl sevgililik 2 yıl evlilik 6 yılımı verdim elimde koskoca bi hiç kaldı. boşanma mahkemesinden çıkınca da aslında çok iyi yaptın dava açmakla seninle mutlu olamayacağımı uzun zaman önce anlamıştım dedi. ah bacım ah dedim ya karşındaki eşşekse yaptığın onca şey boşa gidiyo kederlendim yine :14:

beslenmemizde kahvaltının önemli bir yeri vardır sabahları erken saatte kalkmak zor olsada iştahınız olmasada siz yemesenizde bence evli bayanlar eğer eşleri sabahları kahvaltı yapmak isterlerse eşlerine kahvaltı hazırlamalıdır ve eşlerini işe giderken kapıdan hayırlı işler deyip göndermelidir evlilik fedakarlık ister ve kendinizi ve eşinizi nasıl alıştırırsanız öyle gider. mutluluğununuzun devamını dilerim

Back
X