Bütün kabahat benim biliyorum

süpppeer ya ...
hadi bakalım büyük bölümü atlattın bide boşanaydın hayırlısıyla..

ablanında gönlünü alırsın yavaş yavaş ..
oda bencil olmasın canım sonuçta zor durumda olan sensin

konu başlığı degiştirimeli aslında bütün kabahat benim yernie zafer benim olmalı ..çok badire atlattın ama sen kazandın..

süper haberrrrrr zemuszemus zemuszemus canım çok sevindim yaa inş bundan sonrası daha da güzel olacak :Saruboceq: :Saruboceq:

Yeni gelişmelere çok sevindim canım.
İşte bir adım attın, kararlılığını gösterdin eşin, ailen görmesi gereken herkes görmüş.
Allah doğrunun yardımcısıdır.
Her şey yolunda gidiyor ve inşallah bundan sonra da devam edecektir.a.s.

herşeyi şimdi okudum, tebrik ederim kararlılığınızdan, cesaretinizden dolayı

siz kimbilir ne sıkıntılarla yaşadınız bugüne geldinz, ben tek solukta okudum..

Allah mutluluğunuzu artırsın oğlunuzla huzurlu bir yaşam versin size inşş :nazar:

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

su araba- hani kendi maliymis gibi seni e5 te isyerinden cok cok uzakta indirip yuruttugu- ve diger seyler ikinizin. bence o kopegin ses cikarmamasinin tek sebebi ablanin ustunde olan seyler. eger isterse dersin bosanma sonuclansin verecegiz. cunku verirsen emin ol elinde hic kozun kalmayacak. ben olsam ehliyetimi alip catir catir binerdim.
dersin sorunsuz bosanirsan yarisini verecem sana. yok sorun cikarirsan arabayi da diger seyleri de unut. alir catir catir yerim. ev pesinati yaparim tokiden:)

bir de cok nafaka talep etmemen icin unutturmaya calisiyor olanlari. bence bu kk da yazdiklarinin da ciktisini al. dosyaya koyarsin.

Back
X