Bütün kabahat benim biliyorum

neredeyse 1 hafta yoktum.izin almıştım yaa bir sürede daha uzattık.ben daha önce bahsetmişimdir ablam annemle yan yana oturuyor.annemlerin evi çift daireydi amatek daire olarak kullanıyorlardı.sonra ablam evlendikten sonra kayınvalidesiyle oturuyor diye annemler evi böldü ona yaptılar.neyse gelelim sadede kaydirigubbakcemile3 büyük ablamın eşi eniştem abim gibidir 8 yaşımdan beri hayatımızda annemlere dediki bu kızı nasıl kiraya göndericeksiniz.yan taraftaki (ablamlar için ) durumunu düzeltti kiraya gitsin boşalsın evi bunlar gelip oturacak ben ne gerekiyorsa yaparım dedi.annemler ablamla ve eniştenle konuştular kızım senin başında kocan varkayınvalidende destek olur siz kiraya çıkın ben kızımı tek başını gözümden uzak gönderemem,hem o tek başına eve çıkmaya cesaret ediyor siz daha iyisini yaparsınız falan dedi veeeeeeeeeeeee ablamlar taşınıyor:lepi:

şu anda ablamın oturduğu ev 1+1 tam oğlumla bana göre.o eşyalarını toparladı.kayınvalidesine yakın bir yerde ev bulmuşlar.hafta sonu taşınıyorlar.biraz kırgınlık var öfkelide bana karşı ama ben de böyle olsun istemezdim sonuçta.delikafadulden

ayyyyyy nasıl yolunda gidiyor herşey bilseniz nasıl mutluyum.büyük eniştem haftasonu evi badana yapıcak kendi boyuycak biraz toparlarım ben dedi.ohhhhh daha ne olsun benim eşyalarım annemde balık istifi durumundayız evde yürünmüyor ama son bir kaçgün.eski evde bir solan birde küçük oturma grubu var dı küçük pembiş takımları bide ömerin odasını aldım tabak çanak bana yetecek kadar mutfak eşyası aldım kıyafetlerimi aldım.halı aldım iki tane yeter zamanla daha neler alırım ben evime.düşünsenize kira yok birtek fatura ödenecek Allah'ım sana şükürler olsun diyorum her fırsatta kızlar sizin desteğinizi hiç unutamam Allah hepinizden razı olsun.alkisalkisalkis

neredeyse 1 hafta yoktum.izin almıştım yaa bir sürede daha uzattık.ben daha önce bahsetmişimdir ablam annemle yan yana oturuyor.annemlerin evi çift daireydi amatek daire olarak kullanıyorlardı.sonra ablam evlendikten sonra kayınvalidesiyle oturuyor diye annemler evi böldü ona yaptılar.neyse gelelim sadede kaydirigubbakcemile3 büyük ablamın eşi eniştem abim gibidir 8 yaşımdan beri hayatımızda annemlere dediki bu kızı nasıl kiraya göndericeksiniz.yan taraftaki (ablamlar için ) durumunu düzeltti kiraya gitsin boşalsın evi bunlar gelip oturacak ben ne gerekiyorsa yaparım dedi.annemler ablamla ve eniştenle konuştular kızım senin başında kocan varkayınvalidende destek olur siz kiraya çıkın ben kızımı tek başını gözümden uzak gönderemem,hem o tek başına eve çıkmaya cesaret ediyor siz daha iyisini yaparsınız falan dedi veeeeeeeeeeeee ablamlar taşınıyor:lepi:
canım hoşgeldinn merak etmiştim seni ohh bu son gelişmeler süper yahuu eniştenize helel olsun gerçekten çok iyi bir insanmış boş ver canım şimdi biraz kızgın olabilir ablan ama oda anlicaktır sonuçta onları senden daha iyi durumda şu an çıksınlar kiraya ayy canım yaa çok sevindim senin adına

Bravo enişteye çok doğru bizim aklımıza gelmemişti.
Ablanlar niye kırılıyor ki, aslında önce onların teklif etmesi gerekirdi.
Çok iyi olmuş canım sevindim senin adına, güle güle otur.
Annenin yakınında olman da çok iyi oğluna o bakar sen çalışırken.

hazinsonlar boşanıyorum doğumum yakın diye milleti kendine çakip
ikinci bir üyelik alıp o üyeliği ile de bu arkadaşımız için yani kendisi için millete para yardımına bulunalım diye dolandırmış

canım başka bir nickle herkesten yardım talebinde bulunmuş kazen ispatladı ayrı nickle aynı pcden kk ya girildiğini söyledi kazen haliyle banlandı yani hayal kırıklığına uğrattı bizi malesef

Niye böle bir şey yaptı ki acaba, konusu kapanacak diye çok korkuyordu.
Bir süreliğine mi banlandı yoksa tamamen mi?
Yani cezası bitince gelip bir açıklama yapar belki.

Ya kızlar benim kafam karıştı, sadece başka nickle yardım istediği için mi banlandı yoksa eşinden boşandığı falan da mı yalanmış anlamadım. Bu arada canımoglumomer kusura bakma konunu bölüyoruz.
Yeni hayatında mutluluklar dilerim.

iki üelik aldıgı için
yasak çünkü
bir de ikinci üyeliğiyle kendisi için yardım toplamasından dolayı
yasadıklarının yalan olup olmadıgı muallak

bu arada pirim almaya başladım bu ay yani henüz alamadım da kapanan dosya başına avukatlık ücretini üçte biri yeni başladık bu sisteme bu ay 500 Tl alırım diye düşünüyorum.kızlar ben bide araba alıyomuşum kendime değmeyin o zaman keyfime zemuszemus

Back
X