Bütün kabahat benim biliyorum

Niye böle bir şey yaptı ki acaba, konusu kapanacak diye çok korkuyordu.
Bir süreliğine mi banlandı yoksa tamamen mi?
Yani cezası bitince gelip bir açıklama yapar belki.
sanırım tamamemn banlandı neden tabikide para toplamak için yaptı
diye düşünüyorum ben çünkü onun durumunda olan biri özel
hastanede doğum yapmayı düşünemez sanırım ayrıca ben kendisiyle
tlf nda çok görüşmüştüm diğer bayanın tlf nu istedim ver konuşmak
istiyorum falan diye vermedi kesinlikle burdan bir kişiyle msn yazışmaları
gördüm çok çirkin şeyler yazmıştı kadına hikayesi doğru asla yalan değil ama bizleri kandırdı olmayan birinin yerine geçip para istedi resmen

Canım herşey çok daha güzel olacak. Sen hele evine yerleş inan işten dönünce oğlunla birlikte o huzuru yaşayınca çok daha mutlu olacaksın.

ayyyyyy nasıl yolunda gidiyor herşey bilseniz nasıl mutluyum.büyük eniştem haftasonu evi badana yapıcak kendi boyuycak biraz toparlarım ben dedi.ohhhhh daha ne olsun benim eşyalarım annemde balık istifi durumundayız evde yürünmüyor ama son bir kaçgün.eski evde bir solan birde küçük oturma grubu var dı küçük pembiş takımları bide ömerin odasını aldım tabak çanak bana yetecek kadar mutfak eşyası aldım kıyafetlerimi aldım.halı aldım iki tane yeter zamanla daha neler alırım ben evime.düşünsenize kira yok birtek fatura ödenecek Allah'ım sana şükürler olsun diyorum her fırsatta kızlar sizin desteğinizi hiç unutamam Allah hepinizden razı olsun.alkisalkisalkis

ilk konu actigin günle bugünün yorumununda daglar kadar fark var
demekki okadar da zor degilmis resti cekip herseye sifirdan baslamaya, sadece biraz cesaret
dahada güzel günler bekliyor seni canimkaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun sevındım senın adına,aile işte ne varsa onlarda var,asla onları tamamen silmemeli resti çekmemeli herkes gıdıyo onlar kalıyor yanında.Umarım bundan sonra hayal ettıgınden cok daha guzel bır hayatın olur..

vay vay vay ne güzel gelişmeler olmuş böyle.

Çok sevindim, inşallah hayırlısıyla kurtulursun o canidenalkisalkisalkis

hayır henüz açmadık çünkü bir sorun var arabası ve banka hesabı ablamın üstüne.onları istiyor bende acele etme dur bakalım dedim.şu işlerimi bi halledeyim de bakıcam çaresine.

:dance::teytey::icecream:kaydirigubbakcemile3 cok cok cokkk sevindım.
mutlaka adam içten içe deliriyordur ama anlamıştırda ailesini çagırdıgına göre

vericem tabi sonunda da bilmiyorum duygusal davranmak istemiyorum.şimdi bilen eş dost verme sana çektirdiklrine saysın falan diyo ama biraz beklemek en iyisi önce kendimi daha iyi hissetmeliyim.doğru karar verebilecek kadar toparlanmalıyım.ya sonra keşke vermeseydim dersem artık hiç bir şey yapamam o yüzden bekleme ken iyisi

Back
X