- Konu Sahibi canimoglumomer
canıoglumömer ne yaptın hıç ses seda yok merakta bırakma bizi. hangi aşamadasın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım tamamemn banlandı neden tabikide para toplamak için yaptıNiye böle bir şey yaptı ki acaba, konusu kapanacak diye çok korkuyordu.
Bir süreliğine mi banlandı yoksa tamamen mi?
Yani cezası bitince gelip bir açıklama yapar belki.
canım sen yerleş hayırlısıyla geliriz tabi hihoyyythihoyyytteşekkür ederim.evime yerleşeyim gelmek isteyeyen olursa beklerim kızlar buyrunnnnnnnnn
ayyyyyy nasıl yolunda gidiyor herşey bilseniz nasıl mutluyum.büyük eniştem haftasonu evi badana yapıcak kendi boyuycak biraz toparlarım ben dedi.ohhhhh daha ne olsun benim eşyalarım annemde balık istifi durumundayız evde yürünmüyor ama son bir kaçgün.eski evde bir solan birde küçük oturma grubu var dı küçük pembiş takımları bide ömerin odasını aldım tabak çanak bana yetecek kadar mutfak eşyası aldım kıyafetlerimi aldım.halı aldım iki tane yeter zamanla daha neler alırım ben evime.düşünsenize kira yok birtek fatura ödenecek Allah'ım sana şükürler olsun diyorum her fırsatta kızlar sizin desteğinizi hiç unutamam Allah hepinizden razı olsun.alkisalkisalkis