bütün kadınlar melektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çünküsü felan yok. sorun yaşacaksa evlenmesin. sorun yaşamayacağı kişiyle evlensin. aileside öğrenmez. bu kadar basit. niye kandırıyor. insanlar neden destek oluyor? neden kendini riske atıyor.

Ben bakire degilim demek kimileri icin o doktora bacak acip zar diktirip asagilanmaktan daha zor, anla iste nasil evrilmemi tiplerle ugrastigimizi.

Evlenmedigi koca adayini gecmiste zarini kaybetti diye aldatmis mi oluyor müdürüm?
Türkiye gibi bir yerde önemseyen bir erkege ben bakire degilim demek ne demek bilir misin abidin?
Bilmiyorsan dügün günü baba evine yollanan kizlara sor, ya da doktor kontrolüne git zarina var mi yok mu baksinlar?
Sanmiyorum ki kadin bunu kandirmak amacli yapmak ister, buna mecbur birakilir.
Erkek egosu bakire olmayan kadini kaldiramiyor cünkü.
Sen benşm ne dediğimi anladın mı ki😄🤭

Unutmuyor insan gerçekten unutmuyor bende lise döneminde birini sevdim onun haberi olmadan o bile şimdi iki çocuklu halimle çıkmıyor aklımdan. Çok zor gerçekten
Namus sadece bacak arası değilse o zaman kocanızı salın ne halt yiyorsa yesin. Sonra gelip burda kocam beni aldatıyor diye konu açmayın ama
Öyle olacağını bile bile nie yapıyor. Hadi yaptın nie insanları kandırıyorsun. Gerçekten erkekler kadınlardan daha masum
zaten hep namus bekcılıgı yapanlarda cıkar falso bakın bır konuda yazdıgınız yorum evlı ıkı cocuklu olmama ragmen zamanında sevdıgım adamı unutamıyorum demıssınız
nıye kandırıyorsunuz esınızı soyleyın bana ? bırde bana begenmedım yapıyorsunuz :KK70: :KK70: :KK70: buyrun ıstedıgınız kadar begenmeyın bundan seref duyarım zira size asla benzemek ortak paydada bulusmak ıstemem

erkek oldugunuza emınım hıc bır kadının bukadar terbıyesız bır konu acacagına ıhtımal vermıyorum cunku
bunun dısında ınsanların bekaretı kendısını ılgılendırır bekaretıne ısteyen ıstedıgını yapabılır esını kandırıp kandırmaması da onun sorunudur bızler dogru ve yanlıs olan neyse soylerız kısıler kendıne yakın olanı yapar cunku sonuc neyse o sonucta onun sorunudur

bekaretıne ne yaparsa yapsın ben bır ınsana bak bak sunu yapmıs bunu yapmıs dıye yaklasmam bır ınsan bırıne tecavuz etmemısse ,sapkınlık sapıklık , hırsızlık ,can alma gıbı, dolandırıcılık gıbı , kotu maddelerın kullanımına ozendırmek gıbı kotu sonuclar doguracak ıslere gırısmemısse sagına soluna siddet uygulamıyorsa meleklıgıne seytanlıgına ben karar veremem

sankı erkekler duzgun bakir bakir yerınde duruyor gıbı konusmanız cok komık adamın yemedıgı halt kalmamıs ama bakire kız ıstıyor sankı kadınlar seytan gıbı konusmayın sacma sacma
:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::cool::cool::cool::cool::cool::KK15:

erkek oldugunuza emınım hıc bır kadının bukadar terbıyesız bır konu acacagına ıhtımal vermıyorum cunku
bunun dısında ınsanların bekaretı kendısını ılgılendırır bekaretıne ısteyen ıstedıgını yapabılır esını kandırıp kandırmaması da onun sorunudur bızler dogru ve yanlıs olan neyse soylerız kısıler kendıne yakın olanı yapar cunku sonuc neyse o sonucta onun sorunudur

bekaretıne ne yaparsa yapsın ben bır ınsana bak bak sunu yapmıs bunu yapmıs dıye yaklasmam bır ınsan bırıne tecavuz etmemısse ,sapkınlık sapıklık , hırsızlık ,can alma gıbı, dolandırıcılık gıbı , kotu maddelerın kullanımına ozendırmek gıbı kotu sonuclar doguracak ıslere gırısmemısse sagına soluna siddet uygulamıyorsa meleklıgıne seytanlıgına ben karar veremem

sankı erkekler duzgun bakir bakir yerınde duruyor gıbı konusmanız cok komık adamın yemedıgı halt kalmamıs ama bakire kız ıstıyor sankı kadınlar seytan gıbı konusmayın sacma sacma
konuyu kaç defa düzenlemem gerek, meselenin bekaret olmadığını anlatmak için? kimse kimsenin kandırılmasına destek olmasın. çünkü bu erkeğin bakire istemesini, hatta doktora gidip kontrol ettirmesini haklı çıkarıyor. kadın dürüst olmassa karşıdakide güvenebilir mi? kadın bunu söylemeye korkuyorsa nasıl evlenebiliyor? nasıl eşim diyebiliyor?

Sizin gibilere müstehak !
Türk erkeğine müstehak !
He gönül isterdi ki kadınlarımız kendine güvensin, kendine saygısı olsun "sanane lan benim bekaretimden hobit" desin mesela
Ama ölmekten korkuyordur haklı, dışlanmaktan korkuyordur haklı, sindirilmiştir, ezilmiştir, korkutulmuştur haklı haklı haklı...
Size o kadar iyi oluyor ki !
Kandırılıyormuş da, yazıkmış da...
Hiç uzun uzun yazmıcam ama bunun sebebi sizsiniz bunu bilin. Bunu kadınlara yapan sizsiniz. Müstehak size !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X