- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Evlatlarım bitane mükemmel ben söyleyim söyleyim hep aynı türkü.ya bizde ana kuzusuyuz bende anamin gözünde mükemmelim ama yok hep çekişme halinde hep sidik yaristiriyolar
Dediğiniz gibi konu acilmiyo konusulmuyo diye catliyo ima ediyor laf söylüyo ortaya anlatır gibi yem atiyo yani bir karşılık versen ağzını acacak[/QUO
boşver ne konuşursa konuşsun kv o senin değil kendisindeki çirkinlikleri dile getiriyor böyle düşün gülümse ve çokda haklısın aynen busunuz de içinden dışına deneyemesen bile çatlasın bu niye üzerine alınmadı diye ...
Sen de ona yap ayni seyiGenel tavrı eşimle hep birlikteyken gülerler konuşurlar espriler havada ucusur hiç sıkıntı yok ama yalnız gideyim bi surat bir tavır ağzımı açıp bisey sorsam patlicak bomba gibi niye böyle ya konus diceksiniz çok konuştum bir konu açıldı mı susmaz saydiriyo daha geçen sene olanı bile öyle yaptın diye önüme sunuyor unutmuyo kinci
Yok valla benim kv Allah razı olsun çok güleryüzlüdür. Aslında normalinde suratı çok düşüktür benle konuşurken kendini tutamaz sürekli güler. Hatta dün konusu geçti burun ameliyatı olunca beni yanında refakatçi istememişti doktor gülmek yasak dediği için :) sen gelme kzım ben seninle konuşurken çok gülüyorum diyodu :)Genel tavrı eşimle hep birlikteyken gülerler konuşurlar espriler havada ucusur hiç sıkıntı yok ama yalnız gideyim bi surat bir tavır ağzımı açıp bisey sorsam patlicak bomba gibi niye böyle ya konus diceksiniz çok konuştum bir konu açıldı mı susmaz saydiriyo daha geçen sene olanı bile öyle yaptın diye önüme sunuyor unutmuyo kinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?