kadınlar sahiplenmeyi sever o yüzden gelin kaynana arasında hep bu sorunlar olur ve olacak.
annesi oğlunu başka kadına verdiğini kabullenmek istemez, benim oğlum benim x im deyip durur, karısı da artık benimle evli o niye benim xim diyor diye kendi kendine sinir olur , kayınvalidenin yüzüne de onun yaptığı gibi nispet yapamaz saygıdan dolayı, kendi kendini yer. valla seni anlıyorum arkadaşım ama yapcak bişey yok gibi, onun kendisini mutlu edecek şeyler söylemesine izin vereceksin sonuçta konuşmanın sana ve evliliğine zararı olmaz. içten içe fesatlanıp da evliliğini bozmaya çalışan kayınvalide daha mı iyiydi. en azından iyiniyetli ise şükredip aile olmaya çalışın napalım. söylemesi kolay yapması zor biliyorum bazen ben de zorlansam da sonuçta iyi olmaya çalışıyorum hep. mesela benim sevgilimin yurtdışında iş bulma durumu vardı, ben de kadının gönlü olsun diye annesinin yanındayken, benden izin alma annenden al şuan birşey diyemem ki dedim gülerek (içimden de tabikide benden izin alacak, beni o bavula koymadan şurdan şuraya gidemez diyorum) , annesi de yooook göndermem ben oğlumu onu koklamadan uyuyamam (!) dedi bende gülümsedim oturdum. he sinir olmadım mı oldum tabiki bebek mi bu kokluyor ya çok saçma ama bişey demeyeceksin