- Konu Sahibi korkakfare
-
Kayın validenin sana sormadan evinizde kalacağını kaldırdın da yemeğe gelmeyeceğine mi üzüldün arkadaşım.Koy yemekleri dolaba ısıt ertesi gün önüne koy.Ben olsam tepki verirdim kalmasına, sebebi de eşinin tatile gitmesi....? O her benim oğlum dediğinde sen de benim kocam de...Her cümlene böyle başla, gözüne sok madem...Aile ve sosyal politikalar bakanlığı bu k.v. olayına bi el atmalı artık.Öncelikle nişanlı çiftlerin annelerine bilgilerndirme eğitimi vermeli, sonra karne açmalı, her ay kapı kapı dolaşıp durum kontrolü yapmalı.Ya bu bizim kanayan yaramız.Boşanma oranı şu oldu bu oldu diye her yıl araştırma yapılıyor ya sebebi yok kadınların çalışma hayatına atılması, yok modern yaşamın stresleri....Yok kardeşim hala daha kayınvalide faktörü ciddi oran.. Şurda okuduğum her konuda ağzım açık kalıyor artık Size de Allah kolaylık versin.Zor yani...
canım bende senin gibiyim..konuşmalara hareketlere dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum...aynısını biz yapsak kırılacak olan validelerimizin kırılabileceğimiiz düşünmeleri gerekiyor...yerinde olsam o bnm x im o yemeği sevmez vs dediğinde gülerek olurmu annecim öncesini bilemem ama şimdi bayıla bayıla yiyor bnm x im de:)bırak o taksın kafaya ..küçük şeyler için canını sıkma.haber verme olayında ve gelip sizde kalmasında bi sorun grmedim ben cnm..misafr sonuçta en iyi şeklde agırlamaya bak sen.birlkte oturan arkadaslarımızı düşünnn allah yardımcıları olsun
canım ben 25 yıllık gelıne sen bılmessın benim oğlum şunu sever dediğini duydum .....
kadın kıskanıyor belli
evliliğine dinamit koyan terörist kaynanalardan değilse sende onus evmeye çalış
mesela akşam size geleceğini öğrendiğinde sen kendin arayıp ne zaman geleceğini sorabilirdin
eşin vasıtasıyla neden görüşüyorsun anlamadım
daha çok içinize alsanız oğlunu ondan koparmadığını anlasa öyle yapmayacak(normal insansa tabi)
çıkın gezin dolaşın kahve için alışveriş yapın dışlamayın yani bence böyle çözülür
çok kızılacak birşey yok kendini doldurma.
Kayinpeder tek başına tatile gidince evde yalnız kalamayan kayınvalide bizde kalmaya karar vermiş. Tabi benim hiç haberim yok sadece oğlunu arayıp ona söylüyor kalmak istediğini. Buraya kadar sorun yok ben de dert etmedim. Gelecegi gun icin aksam yemeği hazırlıyorum saat 4 olmuş. Esimi aradım saat kaçta gelecegini söyledi mi, ona göre masayı hazır edeyim dedim. Esime de söylememiş. o da aradı annesini. Kayınvalide demiş ki ben aksam yemeğe gelmicem. Kızdım tabi insan onceden söylemez mı o kadar hazırlık yaptım bana da yazık. Yine bişey demedim ama çok bozuldum sabahtan beri hazırlık yapıyorum sonuçta.
Asıl sinirlendiğim noktaya gelince; esimin adı X olsun. Diyor ki benim X'im ( eşim yokken tabi). Ben ona yemek yaparım, Benim X'im onu sevmez pişirme, Benim X'im isten yorgun gelir dışarı çıkamaz sen benimle çık, Benim X'im, Benim X'im
Ya kızlar haksızmiyim kizmakta? Ben mı abartıyorum insan biraz konuşmasına dikkat etmez mi?
Kayinpeder tek başına tatile gidince evde yalnız kalamayan kayınvalide bizde kalmaya karar vermiş. Tabi benim hiç haberim yok sadece oğlunu arayıp ona söylüyor kalmak istediğini. Buraya kadar sorun yok ben de dert etmedim. Gelecegi gun icin aksam yemeği hazırlıyorum saat 4 olmuş. Esimi aradım saat kaçta gelecegini söyledi mi, ona göre masayı hazır edeyim dedim. Esime de söylememiş. o da aradı annesini. Kayınvalide demiş ki ben aksam yemeğe gelmicem. Kızdım tabi insan onceden söylemez mı o kadar hazırlık yaptım bana da yazık. Yine bişey demedim ama çok bozuldum sabahtan beri hazırlık yapıyorum sonuçta.
Asıl sinirlendiğim noktaya gelince; esimin adı X olsun. Diyor ki benim X'im ( eşim yokken tabi). Ben ona yemek yaparım, Benim X'im onu sevmez pişirme, Benim X'im isten yorgun gelir dışarı çıkamaz sen benimle çık, Benim X'im, Benim X'im
Ya kızlar haksızmiyim kizmakta? Ben mı abartıyorum insan biraz konuşmasına dikkat etmez mi?
Ben henüz evli değilim dolayısıyla bir kavinvalidemde yok çocuğumda sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum.
Fakat biz kadınlar annede olsak eşte hep kıskanırız eşimizi annesinden çocuğumuzu karısından hep onu en çok seven onun ençok sevdiği olmak isteriz. Boşuna üzmeyin kendinizi sonucta o ikinizinde X'i
Biraz abest olucak ama size bir örnek vereyim benim bir köpeğim var ve ben üniversitede başka şehirdeyim annemle kalıyor 3 yıldır. Onun yanına gittiğimde anneme diyorum hayvanla öyle oynama sevmez şunu verme yemez.Aslında annem bilmiyor mu zaten 3 yıldır herşeyiyle o ilgileniyor ama benim içim içimi yiyiyor sanki beni eskisi kadar sevmiyormuş yerime annem geçmiş gibi hissediyorum. Bilmem demek istediğimi anlatabildim mi ?
Üzmeyin tatlı canınızı :*
Zaten bunu söylememe gerek kalmadan kendiliğinden oluştu durum:) esim bekarken İspanak yemezmiş. Annesi dedi ki benim oğlum yemez ispanak. Bende yer dedim.
Aksam esim dedi ki annesine "anne kusura bakma karım çok güzel yapiyo artık yiyorum, hatta ben yapmasını istiyorum"
Tabi ses yok karşı taraftan :)
canım valla allah dagına gore kar verıyor bu senın ımtıhanın, tabı her kanana boyle degıl. ıste her kezın bı sorunu oluyo kımı kaynanada gelınıne ne yapsa razı edemıyor. sen hc takma yaslı deyıp gec ıstee
Bence haksizsin.. ogluna haber vermis iste esinde sana yani..ayrica aramadan sormadan niye yemege girisiyorsunki telefon edip anne yemege gelecekmisin ona gore hazirlik yapayim diyebilirdin sormadan hazirlamissin sonrada kiziyorsun..
e annesi desin yani benim X im diyince ne oluyor
haklisin canım gercekten. Zaten kalp kırmak istemediğim icin sadece dinledim.
iyi yine susmuş kv benmki olsa birden parlardı huyu değişiyo bnm çocuklarımın evlennce tanıyamıyorum diye:)iyi demiş eşin ..
Saygı duyuyorum fikrine ama;
Aradım esim söyleyince hemde ertesi gunü. Sorduğumda ise laf kalabalığına getirip geçiştirdi. Bilmiyorum ki falan dedi.
Esim ise sen öyle dediğine bakma bana kesin gelecegini söyledi deyince hazırlık yaptım.
Esime kalacağını söylediği gunün ertesinde benimle yarım saat telefonda konuştu ve hiç söylemedi gelecegini. Aslında ben esim aracılığı ile irtibat kurmamam sadece haberi var mı gelecegi saatten diye sormak icin aradım esimi.
Bu söylediklerinin hepsini yaptım biliyormusun. Inanamazsın ama bana dedi ki(aksam esim bırakacaktı onu evine) ben Oğlumu doyurmadan göndermem haberim olsun. Biz birlikte yeriz.
Afiyet oksun dedimben de ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?