Kayınvalidem hafta içleri bizde kalıyor bebeğime bakmak için annemde arada destek oluyor yatılı hastası var o yüzden düzenli gelemiyor. ben işe dönemeyecektim ama kayınvalidem ben bakarım dediği için işe döndüm.ama 2 ay içinde bunaldı panik atak vs yaşadı onu da anlıyorum zor kolay degil ama bizde ona güvendik çıktık yola. her neyse bu olaylardan sonra eşim annesinin üzerine fazlasıyla düştü.. o bunalmasın her akşam beraber dışarı cıkalım o bunalmasın gec saatlere kadar onla oturalım.. resmen eşimle aram açıldı o bunların hiç farkında değil.. bide eşime aranızda problem mi var diye soruyormus. sen gencecik kadınsın halden anlaman lazım ki eşiyle arası çok çok iyidir gezerler tatillere giderler başbaşa vakit gecirmekten hoşlandıını söyler...eee bizi de düşünsene BU AKŞAM ODAMDA TV İZLİM SİZ OTURUN DE. YADA DIŞARI CIKTIGIMIZDA SİZ ÇIKIN BEN YORGUNUM DE ARADA... BİZE DE Bİ NEFES ALDIRSA.. YA KAÇ AYDIR BAŞBAŞA BİŞE YAPMADIK EŞİMLE AKŞAM ÇIKIN SİNEMAYA GİDİN GEZİN DE. BEBEGİM UYUMLU Bİ BEBEKTİR SORUN CIKARMAZ.. eşim annesi bunalıyor diye bi kere bebegi bırakıp çıkalım diyemiyor.. ayda bir yaa hiç mi düşünmez aklına gelmez mi aklım almıyor.