bütün kizlar topalndik,sorduk neden yiprandik??

cucu-pete

Sana Emanetiz Rabbim...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
8.441
29
156
- Yurtdışı
sohbette konu ararken bunun üzerine birazcik konustuk arkadaslarla..
acaba hayatta bizi yipratan olaylar gercekten nelerdi??
herkesin iste bu beni cok yipratti,yaslandirdi dedigi bir konu vardir diye düsünerek paylasmak istedim...
evet kizlar hayatta sizi yipratan olaylar nelerdi,anlatalim rahatlayalim...

sevgilimden zarar görmedim ama kaynanam olacak şahsın tek kelimesi yüzünden 2 ay sıkıntı çekmiştim. o beni yıprattı. sonra hatasını anladı ama ben onu hiç affetmiyorum ve sevemiyorum.:a015:

Hayatın beni yıprattığını zannettiğim zamanlar oldu ama yanılmışım hayat beni yeniliyormuş daha güçlü kılmak için sadece biraz engeller koyuyormuş...

canım beni ilk iş yerim çok yıprattı...
ilk tecrubem olduğu için...
Birde bazı zamanlardaki melankolık hallerım benı yıprattı..
ve ilk aşkım dıyebılırım...
ama çokta tecrube sahıbı oldum...

Canım belkıde şöyle bakabılıriz olaya...
hayatın karşımıza çıkardığı suprızlere karşı tecrubesiz olduğumuzdan dolayı yıpranmiş olabiliriz....

Sevdiğim adamla evlenmem için ailemi / sülalemi ikna etme çabalarım beni çoooook yıprattı çooooook

üzücü olaylar olurken cok yiprandigimi düsünüyordum ama yanilmisim halen daha genc kiz ibi görünüyorum ve attigim adimlar daha dikkatli daha güclüyüm

yasadıklarım beni cok yıprattı cok üzüldüm ama sonunda anladım ki hayat bana büyük bir ders vermiş.doğruya gittiğimi sanarken meğersem cıkmaz bir yola doğru gidiyormuşum ki köşeden döndüm.cok şükür.şimdi sadece duygularımla değil mantığımı da öne koyarak yola devam ediyorum.yepyeni sayfalar dolmayı bekliyor...

beni yipratan cok sey var nereden baslasam bilemiyorum..

beni yipratan kücük yasta annem kim babam kim tam olarak ,dedemmi baba babammi baba, annemmi anne yoksa babaanemmi anne beni 13 yasima kadar büyüten... 15-16 yasima kadar bunlar beni cok yipratti sonra ilk askmi desem yada benim icimdeki ilk ve son gercek askim ile biraraya gelemem ailelerimiz yüzünden buda beni yipratti , sonra 17 yasinda herseye bikmis bir halde bir evlilige evet demem beni yipratti....ve sonrasi dahada var ama cok uzun anlatsam bitmez benimle oturup aglamaya baslarsiniz herhalde...ama yine nedemisler beterin beteri var.....

eşimin alkole olan düşkünlüğü beni çok yıprattı.aslında çok iyi birisi ama o sıkkımı içince,bütün büyü bozuluyor.

beni yipratan cok sey var nereden baslasam bilemiyorum..

beni yipratan kücük yasta annem kim babam kim tam olarak ,dedemmi baba babammi baba, annemmi anne yoksa babaanemmi anne beni 13 yasima kadar büyüten... 15-16 yasima kadar bunlar beni cok yipratti sonra ilk askmi desem yada benim icimdeki ilk ve son gercek askim ile biraraya gelemem ailelerimiz yüzünden buda beni yipratti , sonra 17 yasinda herseye bikmis bir halde bir evlilige evet demem beni yipratti....ve sonrasi dahada var ama cok uzun anlatsam bitmez benimle oturup aglamaya baslarsiniz herhalde...ama yine nedemisler beterin beteri var.....

canim benim kiyamam:1hug:
allahim her günümüzü bir digerinden bin misli güzel ve huzurlu yasamayi nasip etsin canim

aslında hayat yıpratmaz insanları...
insanlar ve yaşadıklarımız yıpratır bizi...
yıprandım demek içimden gelmiyor,ama
eşimin rahatsızlıkları ama ciddi rahatsızlıkları
beni gerçekten yıprattı,neden yıprattı,
çok detaylı düşündüğüm için,hep düşündüğüm için yıprandım...
ama ona da şükrettim...
yaşanılması gereken yaşanılıyor ve bizler bunu değiştiremiyoruz...
sevgiler...

ama ona da şükrettim...
sevgiler...

Canim aynen kopyalamak zorundayim, tamamiyle aklimdan gecenleri yazmis cünkü Songülcüm ...

Benim durumum da ayni Songülün yazdigi gibi canim arkadasim ...

cucucum yafricim benim öyle bir olayim oldu belki biliyorsun ben 24 haftalik hamileligimi 2 hafta icinde bitirme karari almamiz ve bebegimi kaybetmem oldu allahim kimseyi kötü seylerle karsilastirmasin bebegimde sorunlar vardi aldirmak zorunda kaldim hala iyi degilim yani cok zor zamanlar gecirdim benim herhalde bir 10 yilim gitmistir bu olaya

Beni de en çok yıpratan babama en çok ihtiyacım olduğu dönemde kaybetmem halen kendimi toplayabilmiş değilim:1no2:
Çok detaycı ve pimpirikli olmam da beni çok yıpratıyor:a015:

Beni de ilk ve son çalıştığım yerdeki kıskanç mı desem hasta mı o kadın çok yıpratmıştı.
Hala düşünüyorum öyle bir insana nasıl iki sene katlanabilmişim? Ha birde kuzenim vardı oda ayrı bi hastaydı... Ayyy düşünmek bile istemiyorum :oklava:

ama ona da şükrettim...
sevgiler...

canim gecmis olsun bitanema.s.
kesinlikle herseyde bi hayir demekten baska elimizden bisey gelmiyor:teselli:

Beni de en çok yıpratan babama en çok ihtiyacım olduğu dönemde kaybetmem halen kendimi toplayabilmiş değilim:1no2:
Çok detaycı ve pimpirikli olmam da beni çok yıpratıyor:a015:

basin sagolsun canim arkadasim öncelikle...
cok detaycilik pimpirikli olmak bendede var maalesef ama hayatta bazen bunu gerektiriyor maalesef...
bol huzurlu harika günler diliyorum canim sana a.s.

Back
X