bütün kizlar topalndik,sorduk neden yiprandik??

beni de evlenip yurtdışına gelişim ve hemen hamile kalmam hamileliğimde yaşadığım zorluklar ve eşimin hiç bi konuda yanımda olmayıp anlayışsız davranması hatta doğumdan sonra ve daha da devam ediyor anlayışsızlıkları ve ihmal edip eve geç gelmelerialdatışı ve kabullenmeyip üzerine beni suçlaması artı bunların üzerine ailesinin yaptıkları maddi sıkıntılar burda yaşadığım yalnızlık aile özlemim 2 yılda sadece bir hafta gidebildim yanlarına tatilde geri kalan hep kaynanamın yanında kaldım düşünün sizi düşman gibi gören bir kadın ve bunları anlamayan bir eşle aynı evde kaldım 1 ayda 6 kilo verdim 26 yaşındayım ve saçlarım beyazladı bayağı:çok üzgünüm:x

beni de evlenip yurtdışına gelişim ve hemen hamile kalmam hamileliğimde yaşadığım zorluklar ve eşimin hiç bi konuda yanımda olmayıp anlayışsız davranması hatta doğumdan sonra ve daha da devam ediyor anlayışsızlıkları ve ihmal edip eve geç gelmelerialdatışı ve kabullenmeyip üzerine beni suçlaması artı bunların üzerine ailesinin yaptıkları maddi sıkıntılar burda yaşadığım yalnızlık aile özlemim 2 yılda sadece bir hafta gidebildim yanlarına tatilde geri kalan hep kaynanamın yanında kaldım düşünün sizi düşman gibi gören bir kadın ve bunları anlamayan bir eşle aynı evde kaldım 1 ayda 6 kilo verdim 26 yaşındayım ve saçlarım beyazladı bayağı:çok üzgünüm:x

kizlar hepinizde gercekten yipranmissiniz :çok üzgünüm:
chicekcim sanada ayrica kafam takildi bitanem...cok gencsin ama cok cabuk büyümüssün,hepimiz ayni yollardan geciyoruz,gececegizde...konusmak,dertlerini paylasmak istersen hepimiz her zaman burdayiz...:teselli:

bu herkes icin gecerli kizlar....paylasmak istedigimizde tek yürek hepimiz dinleriz :teselli:

senağlamaılk evlılık ıkıncı evlılık derken babamın annemı hala aldatması derken bu hastalık benı yıpratmak nekı bıtırdı beterın beterı benım ışte bu olaylar dostumu dusmanımı tanıma fırsatı verdı bu yasta bukadarıda coktu ama yıpratmak nekı bıtırdı benısenağlamasenağlama

senağlamaılk evlılık ıkıncı evlılık derken babamın annemı hala aldatması derken bu hastalık benı yıpratmak nekı bıtırdı beterın beterı benım ışte bu olaylar dostumu dusmanımı tanıma fırsatı verdı bu yasta bukadarıda coktu ama yıpratmak nekı bıtırdı benısenağlamasenağlama

:teselli:üzülme canim...hayatta kocaman sinavlardan geciyoruz...allahim yar ve yardimcin olsun :teselli:

hayata hızlı bir giriş yaptım,herşeyim çok erken oldu.okulum, işim evliliğim,çocuklar.dolayısıyla yaşıtlarıma göre bir çok şeyi erkenden gördüm ve yıprandım.şimdi mutlumuyum evet derim.ama yorulduğumu hissediyorum.sanırım herşey zamanında güzelmiş,ne erken olacak ne geç.

hayatta beni en çok yıpratan iki şey oldu biri gurbetlik diğeride eşimin ailemle küsmesi....halende küsler yıpranmaya devam...

Kendimden önce hep ailemin mutluluğu için seçimlerimi yapmaktan ve sevdiğimden ayrılma korkusu beni çoook yıprattı ve hala devam ediyor.. Umarım yıllar sonra pişman olacağım seçimler yapmıyorumdur..:Saruboceq:

hayata hızlı bir giriş yaptım,herşeyim çok erken oldu.okulum, işim evliliğim,çocuklar.dolayısıyla yaşıtlarıma göre bir çok şeyi erkenden gördüm ve yıprandım.şimdi mutlumuyum evet derim.ama yorulduğumu hissediyorum.sanırım herşey zamanında güzelmiş,ne erken olacak ne geç.
canim benim,allahim herseyin hayirlisini versin...geride keske yapmasaydim dedigin seyler olmasin,önemli olan bu
hayatta beni en çok yıpratan iki şey oldu biri gurbetlik diğeride eşimin ailemle küsmesi....halende küsler yıpranmaya devam...
kiyamam ya,gurbetlik ne zor bende cok iyi biliyorum,1 yilin 10 yil gibi geciyor..insallah esinde ailenle barisir canim
Gurbet ve maddi sorunlar onun dışında fazla yıpranmadım çok şükür..
ne mutlu sana bitanem,ama gel görki bence su gurbetlik herseye bedel olabiliyor bazen...
Kendimden önce hep ailemin mutluluğu için seçimlerimi yapmaktan ve sevdiğimden ayrılma korkusu beni çoook yıprattı ve hala devam ediyor.. Umarım yıllar sonra pişman olacağım seçimler yapmıyorumdur..:Saruboceq:
amin canim..hakkinda hayirlisi olsun canim
canim benide bu almanya yipratiyo
oy ben sana kiyamam...almanya kimleri yutmadiki!!hepimiz yaslandik su kisacik zaman icinde...rabbim cocuklarimizla,ailemizle saglikli yillar versin bize insallah

bence kızlar dişi olduklarından yıpranıyorlar hep.
bir anaçlık bir fedakarlık.bir yumusaklık var yapımızda.

aynı toprak gibi düşünün. o çapayı vurmadıkca topraga hiç ürün filizlenir mi???

ahhhh ahhhhhhhhhhhh Allahımm hep sen yaptın bizi böyle. iyi ki yapmısın.toprak kadarda kutsalız bana göre

Allah kimseye çekemeyeceği derdi vermezmiş biliyorum
Ama bir evlat sahibi olabilmek için yaşadıklarım beni yıprattı.
Yinede şükrediyorum.

Back
X