Bütün Kızlar Toplandik😍❤

Dün gece hava ne berbatti ya bir uyuyamadim sizde de oyleymiydi durumlar ..maras depremi gecesi de aynı sıkıntı vardi bende sabaha kadar son depremlere baktim durdum ..bugun acayip gerginim nedense

selamlar bu arada :)
Selam minnoşum umarım kötü bşiler olmasında zaten gerginiz hepimiz,şortla yatarken gece uzun pijamayla yatıyorum ne zamandır hep tedirginlik hali.

Enerji Bakanı: Alparslan Bayraktar...Kulis bilgisi imiş... Kaç tane Bayraktar var
e simdi simdi bir bayraktar mi olacağdi bunun amca oglusu var kardesi var uzaktan amcaoglu(dedeler kardes) var .varda var yani

Bizde çenemizi yoruyoruz burada,dolarla iş yapanların durumu zor iyice kötüye gidecek böyle devam ederse.
Bundan sonra herkes kendini dusunecek abla ben bunu anladim ..kimse kimseye ne yara ne merhem olmayacak (!)

Dün gece hava ne berbatti ya bir uyuyamadim sizde de oyleymiydi durumlar ..maras depremi gecesi de aynı sıkıntı vardi bende sabaha kadar son depremlere baktim durdum ..bugun acayip gerginim nedense

selamlar bu arada :)
Dün yağmurlu sisli başlamıştı ama akşama doğru açıldı hava

TV izlememe nimeti. Ahh.
eşle inatlasip tv almadik o alalim dese ben hayirxdedim ben istesem o hayir dedi ..bizim evde ortak karar cikar boyle seylerde ortak karar cikmayinca boyle sallaniyor ..bizde yuzde 51 gecerli degil 50-50olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…