Bütün Kızlar Toplandik😍❤

eşle inatlasip tv almadik o alalim dese ben hayirxdedim ben istesem o hayir dedi ..bizim evde ortak karar cikar boyle seylerde ortak karar cikmayinca boyle sallaniyor ..bizde yuzde 51 gecerli degil 50-50olmasi lazim
Evde tv var ama bağlantısı yok. Pc bağlı dizi ve film izlemek için kullanılıyor sadece

eşle inatlasip tv almadik o alalim dese ben hayirxdedim ben istesem o hayir dedi ..bizim evde ortak karar cikar boyle seylerde ortak karar cikmayinca boyle sallaniyor ..bizde yuzde 51 gecerli degil 50-50olmasi lazim
Var ama izlemiyom. Sıkılırım ben. 3 saat dizi de izleyemem öyle oturup.

Hakan Ur*l cahiliyim şu anda, çok mu fena kız?
Buraya gelenlerin tüm sözlerini toplayıp saydırıyor şu an: Alenen yalan söylüyor, iftira atıyor, mesnetsiz konuşuyor, ayrıştırıyor, nefret dili kullanıyor... Sonra biz cahil oluyoruz... diyor

Buraya gelenlerin tüm sözlerini toplayıp saydırıyor şu an: Alenen yalan söylüyor, iftira atıyor, mesnetsiz konuşuyor, ayrıştırıyor, nefret dili kullanıyor... Sonra biz cahil oluyoruz... diyor
Konsantre maşallah.

Adalet Bakanı: Ali İhsan Yavuz...Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu
Dedi verdi hükmü sjksjksjk
Hakan Ural'a tahammül edebilen var mı?
Vardır kesin adam yargı dağıtıyor resmen yalama olmuş .
abla para da nereye kadar yeter ki trilyonlarimiz katrilyonlarimiz yok ki omrumuze yetsin
Karnımızı doyursak yeterde neler isdtiyoruz neler
Hakan Ur*l cahiliyim şu anda, çok mu fena kız?
Çok hemde çokkkk izleme sakın
Çocuklar ne diyor buna
ya bende dizi film izleyemiyorum artik ya inst yada youtube da shorts olacak
Bende youtube severim shorts süper zaten kısa kısa seyret geç.

Size bir örnek vereyim.
Karşı komşum ve kızı kızımla aynı sınıfta olan kadın bir kuma.
Kumasiyla yaşıyor.
Çok severim iyi kızdır. Ona seçimden önce Tayyip gelirse gideceğim bu ülkeden dedim. İnşallah kazanır dedi. Bende kina yakarsın bi tarafına dedim, öyle şey olur mu abla yok filan dedi.
Tayyib destekçisi, ama salt dindar olduğu için. Eşi onu dışarı bile yollamaz, markete gitmez, avm hayatında görmemiştir belkide.
Kazandı Tayyip. Onun kaybedeceği ne var ki.
Senin benim gibilerin var kaybedeceği.
Türkiye yüzyılı diyorlar çünkü bu sene cumhuriyetin yüzüncü yılı kutlanacak, kutlanacakti diyelim.
Bakın bakın neler olacak.
Yanılmayi çok istiyordum, hem de çok. Çok!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…