Evde tv var ama bağlantısı yok. Pc bağlı dizi ve film izlemek için kullanılıyor sadeceeşle inatlasip tv almadik o alalim dese ben hayirxdedim ben istesem o hayir dedi ..bizim evde ortak karar cikar boyle seylerdeortak karar cikmayinca boyle sallaniyor ..bizde yuzde 51 gecerli degil 50-50olmasi lazim
Var ama izlemiyom. Sıkılırım ben. 3 saat dizi de izleyemem öyle oturup.eşle inatlasip tv almadik o alalim dese ben hayirxdedim ben istesem o hayir dedi ..bizim evde ortak karar cikar boyle seylerdeortak karar cikmayinca boyle sallaniyor ..bizde yuzde 51 gecerli degil 50-50olmasi lazim
ya bende dizi film izleyemiyorum artik ya inst yada youtube da shorts olacakVar ama izlemiyom. Sıkılırım ben. 3 saat dizi de izleyemem öyle oturup.
Buraya gelenlerin tüm sözlerini toplayıp saydırıyor şu an: Alenen yalan söylüyor, iftira atıyor, mesnetsiz konuşuyor, ayrıştırıyor, nefret dili kullanıyor... Sonra biz cahil oluyoruz... diyorHakan Ur*l cahiliyim şu anda, çok mu fena kız?
Konsantre maşallah.Buraya gelenlerin tüm sözlerini toplayıp saydırıyor şu an: Alenen yalan söylüyor, iftira atıyor, mesnetsiz konuşuyor, ayrıştırıyor, nefret dili kullanıyor... Sonra biz cahil oluyoruz... diyor
Onlar da fena bence. Takılınca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Mümkün olduğunca bakmamaya çalışıyorum.ya bende dizi film izleyemiyorum artik ya inst yada youtube da shorts olacak
Meaaasallah subheaaa Allah ibretlik paylaşım kardeşimGünaydın bacılarDolar 20.17
ben ya youtube da video izliyorum yada shorts dedigin gibi vakit hizli geciyor anlamiyorsunOnlar da fena bence. Takılınca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Mümkün olduğunca bakmamaya çalışıyorum.
İzleme...Buraya gelenlerin tüm sözlerini toplayıp saydırıyor şu an: Alenen yalan söylüyor, iftira atıyor, mesnetsiz konuşuyor, ayrıştırıyor, nefret dili kullanıyor... Sonra biz cahil oluyoruz... diyor
Hadsiz bir adam, hiç açmıyorum sinir olduğum için ama uyanıp geldim tv'de bu vardı. Sabah sabah yaKonsantre maşallah.
Benim de bi dokuz ayı geçti.Benim 10 yıl olmuş :)
20.27Meaaasallah subheaaa Allah ibretlik paylaşım kardeşim
Piyasalar açılmadı henüz 10.40 ta açılacak.Euro aynen devam mı ya. Sadece dolarda acayip yükseliş var demek
Dedi verdi hükmü sjksjksjkAdalet Bakanı: Ali İhsan Yavuz...Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu
Vardır kesin adam yargı dağıtıyor resmen yalama olmuş .Hakan Ural'a tahammül edebilen var mı?
Karnımızı doyursak yeterde neler isdtiyoruz nelerabla para da nereye kadar yeter ki trilyonlarimiz katrilyonlarimiz yok ki omrumuze yetsin
Çok hemde çokkkk izleme sakınHakan Ur*l cahiliyim şu anda, çok mu fena kız?
Çocuklar ne diyor bunaeşle inatlasip tv almadik o alalim dese ben hayirxdedim ben istesem o hayir dedi ..bizim evde ortak karar cikar boyle seylerdeortak karar cikmayinca boyle sallaniyor ..bizde yuzde 51 gecerli degil 50-50olmasi lazim
Bende youtube severim shorts süper zaten kısa kısa seyret geç.ya bende dizi film izleyemiyorum artik ya inst yada youtube da shorts olacak
Kirmizi krizantem inatla mücadele ediyor.
Yok anlamıyorlar sayfalarca yazıldı kanıt gosterdik.
Hala aynı şeyi söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?