Geçmiş olsun bacım. Bende 20 liklerden çok çektim. 4 tane iğne yapıldı yine uyuşmadı çekemedi dişimi. Alkolü bırak dediDedim en son 5-6 yıl önce içmişimdir. En son bu yaz 5 tane iğne ile çektirdim son 20 liği de rahatladım.
Bu uyarıyı buraya tekrar ekleyelim.Sitede her yerde yazıyor ama sanırım izah edemiyoruz. Sitede siyasi paylaşım kaynak gösterilerek konu açılır ona yorum yapabilirsiniz. Profiller de dahil bu tür paylaşımlara izin vermiyoruz ve bunun en iyi örneği de şu ayrıştırıcı üslupla yazmanız. Gerçi birbirinizden farkınız yok iki tarafında uc düşüncelerinin görüntüsü ortada.
Yok ben illa yazacağım diyorsanız sizi Twitter tarafına davet ediyorum.
Yok olmaz ben kafamın dikine gideceğim diyorsanız üyelik iptali de profillerde mevcuttur.
İstediğinizi konudan engelleyebilirimbdv de falan konu acarken kimlerin yorum yazabilecegini belirliyoduk sanki
Bir hafta ekonomiden şikayetçi olmayalım.konumuz kapanır bak anzkzkzZaten artık istesen de içemeyeceksin ki
Bu arada demin kızı okuldan aldım, öncesinde bi markete uğrayayım dedim. Seçim sonrası gelen zamlar insanları telaşlandırmış olmalı ki güpegündüz öğlenin ortasında market kasası hıncahınc dolu idi.
Ben de o insanlar gibi toplu alışverişe gitmiştim, deterjanı sütü peyniri terayagı çok aşırıya kaçmadan aldım. Tabi maşallah bin tl tuttu. Seçimden önce de böyle bin TL lik bi alışveriş yaptım. Tabi ki üç harfli marketlerden aldım ucuz olsun diye. Zaten hepsi temel ihtiyaç
Öyle etmiş tavukmuş filan bişi yok zaten, maksat bozulmayan ürünleri stoklamak ve mümkün mertebe fiyat değşimlerinden etkilenmemek
Bir hafta ekonomiden şikayetçi olmayalım.konumuz kapanır bak anzkzkz
Seçim ertesi ya şikayet eden olur belki dedim malum biliyosunSiyasetten bahsetmedim ki, sadece pahalılıktan dem vurdum. Buda mı yasak?
Seçim ertesi ya şikayet eden olur belki dedim malum biliyosun
Yazıyorlar arada abshjs
Çay içiyorum ekmeğe cokokrem sürdüm sonra spora gidecemYazıyorlar arada abshjs
Kizlaaaaaar nerdesiniz
Oh afied bebeyimÇay içiyorum ekmeğe cokokrem sürdüm sonra spora gidecem
Sizler nasılsınız bakımmm
Oralarda buralarda şuralardaYazıyorlar arada abshjs
Kizlaaaaaar nerdesiniz
Kırmızı balık golde kivrila kivrila yüzüyorOralarda buralarda şuralarda
Ayyy diş mi 2 sene önce anamı ağlatan bi acı yaşamıştım ama çekmediler kanal yapmışlardı, okurken bile acıyı hissettim resmen geçmiş olsunOh afied bebeyim
Ben de disimi çektirdim açım
Sorma be aşkımAyyy diş mi 2 sene önce anamı ağlatan bi acı yaşamıştım ama çekmediler kanal yapmışlardı, okurken bile acıyı hissettim resmen geçmiş olsun
Koparttın kökten ins bir daha ağrımaz gecmis olsun tekrardanSorma be aşkım
Aylarca çektim düştü dolgusu kanal yapildi meğer gecmemis lezyonu cekmelisin dediler çektirdim simdi de, alt en sondaki dis. Ay ebem ağlıyor şu an
yok benim istedigim aslinda tam olarak mesela grubu kurdunuz sadece sizin davet gonderdiginiz kisiler girebilse.İstediğinizi konudan engelleyebilirim
Birsürü kişi gitmiş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?