Bütün Kızlar Toplandik😍❤

Zaten artık istesen de içemeyeceksin ki
Bu arada demin kızı okuldan aldım, öncesinde bi markete uğrayayım dedim. Seçim sonrası gelen zamlar insanları telaşlandırmış olmalı ki güpegündüz öğlenin ortasında market kasası hıncahınc dolu idi.
Ben de o insanlar gibi toplu alışverişe gitmiştim, deterjanı sütü peyniri terayagı çok aşırıya kaçmadan aldım. Tabi maşallah bin tl tuttu. Seçimden önce de böyle bin TL lik bi alışveriş yaptım. Tabi ki üç harfli marketlerden aldım ucuz olsun diye. Zaten hepsi temel ihtiyaç
Öyle etmiş tavukmuş filan bişi yok zaten, maksat bozulmayan ürünleri stoklamak ve mümkün mertebe fiyat değşimlerinden etkilenmemek

Bu uyarıyı buraya tekrar ekleyelim.

Bir hafta ekonomiden şikayetçi olmayalım.konumuz kapanır bak anzkzkz

Ayyy diş mi 2 sene önce anamı ağlatan bi acı yaşamıştım ama çekmediler kanal yapmışlardı, okurken bile acıyı hissettim resmen geçmiş olsun
Sorma be aşkım
Aylarca çektim düştü dolgusu kanal yapildi meğer gecmemis lezyonu cekmelisin dediler çektirdim simdi de, alt en sondaki dis. Ay ebem ağlıyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…