Bütün Kızlar Toplandik😍❤

Terlediyse demek ki ondan olmuştur ateşlendi birde.

Dün geceden beri 39,4-39,7 civarı. İki kez duş aldırdım, sıcak suya bile çok soğuk diye bagırıyordu. Kıyamet koptu. Ama çok korktum allah korusun beyin kanaması filan olur diye. İyi ce de soydum. YEdiklerini de kustu yavrum, gece öğürerek uyandık. Midesi de çok hassas, babasına çekmiş.

Ateşi epy yükselmiş,vücut sıcak olduğu için üşümüş tabi,çocuklar genelde hastalıklara daha dayanıklı oluyorlar.
Kusması bile mideyi rahatlatır en azından.

Ayy ne bu ne ya benimsin ya evimden de çık a getirmiş olayı tahliye sözleşmesi yoksa birşey yapamaz sen daha iyi biliyorsun zaten Çetin cevize çarpmış kolaygelsin karşı tarafa

Ben de çok kötüyüm hamile olduğum için midem çok bulanıyor en sevmediğim şeylerden biri de kusmaktır bu hayatta, henüz kusmadım ama perşembenin gelişi çarşambadan belli oldu pzt randevum var bulantı ilacı isticem dr dan

Ayy ne bu ne ya benimsin ya evimden de çık a getirmiş olayı tahliye sözleşmesi yoksa birşey yapamaz sen daha iyi biliyorsun zaten Çetin cevize çarpmış kolaygelsin karşı tarafa

Tahliye taahhütnamesi isteyen emlakçı da denk geldi, o da herşeyiyle anlaştık tam kontrat imzalanacak aa bi baktım t.taah. dedim bu ne? böyle bişiden neden şimdi bahsediiyor. işte hanfendi ben anlatmıştım da siz unuttunuz her halde. işte beni evi tutmaya ikna etmek için baştan demiyor son dk golü atacak emlakçı bey.
Dedim siz benim aklıma dalga mı geçiyorsunuz bu belgeden şimdi bahsettiniz dedim kalktım masadan imzalamadım.

Sataram haa evi
Ben ona kirayı veriyorum başka birşeyi vermemi bekledi, olmayınca bu tavırlar. Ya yüzüne bakınca bile midem bulanıyor o herifin. ööööykkkk

En kötü evi sattırmam, ya da yatırımcının birinin almasını saglarım cünkü yeni satın alan beni evde cıkarabilir ama minimum 1,5 yıl sürer, ihtarı süresi davası.
Hodri meydan.
Ha huzursuz ediyor mu insanı ? Üzüyor mu? Elbette...
Ama başım davalardan kurtulmuyor ha Haftaya çarşamba da eski eşimle nafaka davamız görülecek.

Aa tabi dimi bizim seçim bebegimiz bu tontiş.
Ben de hamile iken mide bulantısı çok çektim ama kusamazdım. Sanki kusabilsem daha iyiydi çünkü kusamamakta çok kötüdür.
Umarım saglıkla gelir bebiş, doktor ne diyecek bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz

İyiymiş ya kızına çok geçmiş olsun, tam hastalık havaları var bu aralar istediklerini söylesinler kontrat diye bir şey var Allahtan

Çook teşekkürler Canım, şimdilik daha iyi kızım.

Valla herif kontrollü salınmış, sabıkası var. Elimde bana asıldığını kabul ettiği mesajlar var. iş pisleşirse onları da tutuyorum zulamda..
Bu arada babası moruk kirayı elden istemişti. Bir tek depositoyu elden verdim, onu da aldım diye kontrata imza attırdım kayıt altına aldırdım. kirayı elden israr etse de ben suç işleyemem bu dediğiniz suç dedim. oglunun ibanına atıyordum ama açıklama kısmına evin sahibini ve daire numarasını da her ay yazarak..
Bunlar sanıyor ki karşımıza çıkan ilk ev sahibi bunlar.
Sıfır bina burası, ilk kiracıları benim. Ama onlar benim ilk ev sahibim değiller

Yalnız kadın görünce ben bunu rahat yerim diyolar bi özgüven geliyor. Babam geçen sene vefat etti, amcam zamanında bizim bacayı kullanmış ama sorun olmuyordu çünkü o açtığı deliği kullanmadı. Amcam evi sattı, yeni sahibi kullandı orayı, ne pişirdiyse bizim evde kokusu. Annem dedi o bacayı kapattırın. Yok dedi, neymiş orda dolap varmış orası iptal olurmuş. Anamı mahkeme ile tehdit ediyor, halbuki anam verse kazancak. Sandı ki koca gitti sıkıntı yok, sandı ki bu kadın cahil, sandı ki rahatça ezerim. Ulan benim babam yıllardır hasta, son 5 sene zaten hiçbir işe elini sürmedi her işi görüyordu zaten annem, kadın dul gibi bişeydi ki zaten. Çok hafife alıyorlar, kibarlık yaramıyor bu topluma, bi ikisi ısırsan yeter korkuyu ver içlerine, ondan anlıyorlar.

İğrenç herif, benim de midem bulandı zaten bulanıyordu ama olsun onun yüzünden oldu pis sapık huzursuz olma, üzülme, keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler, hepsi geçecek , kızın senin gibi güçlü bir annesi olduğu için çok şanslı bence

Aynen öyle, oyşşh ben bunu kılçığıyla yutarım diyordu demek ki içinden, kılçık boğazına takılınca erkeklik gururu incindi, zoruna gitti. O yüzden bu salvolar. Annene de helal olsun, güçlü kadınlar zaten benim idolüm
Şimdilik pasif agresif takılıyorum. Tamam dedim anasına, haber versin ama önceden emlakçı evi göstermek için. Haftada bir saat gösteririm olursa öyle bişi. Bence şimdilik blöf. Kadın bir de araya katıp diyor ki" satılırsa satılır, satılmazsa satılmaz" niyetleri yok yani aslında. Amaç beni korkutup çıkmaya ikna etmek.
Bir de adam bir hafta önce abla çıkıyon galiba öyle duydum diye başladı mesajai en son ben sana kardeşçe asıldım ile bitirdi ahahahha

Ben yıllardır mücadele ediyorum bu tiplerle, en kötü zaten eski eşim de kopmuş değil benden, basar numaradan imam nikahını alır beni sahiplenir
O zaman yaklaşamaz korkar zaten. Bu tipler zamanında gelip yer kapmışlar istanbulun heryerinden. sonra da müteahhite verip daire sahibi oldular. Bizi de kendileri gibi cahil ve korkak sanıyorlar. Valla ben buraya 30 bin masraf ettim, kredi çektim hala ödüyorum.
50 bin TL versinler çıkayım madem

Kusura bakma yaa, kıyamam. Senin mideyi de ekstra bulandırdık.
Kızım için elinden geleni yapıyorum, babasının bana tavırlarını normalleştirmemesi için ayrıldım ondan. Şimdi de başka s*ğırlar ile uğraşıyorum işte.

Meclise, istanbul sözleşmesinin kaldırılmasına ve 3 karılı vekil haberlerine denk geldikçe, geleceğinden endişe ediyorum aslında.

Vergiden muaf olmak için elden istiyor bir de vay uyanık

Dul kadın deyince aklıma yoğurtlu karikatür geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…