Safari güzel olur valla ya insan bütün sıkıntısını unutturur. Buaralar seçim mecim kendi işlerim sezon açıldı okadar kafam yorgun ki anlatamam.Tanzanya'mı gideceğimzi yer şimdi,ohhhhhhh vizede yokmuş nasılsa yeşil pasaportumda var atarım kendimi safarilere sjskjskjsk
Aynen öyleHak etmedik.
Bana göre değil herhalde o uçsuz bucaksız topraklarda aslanlar filan ben almayım.Safari güzel olur valla ya insan bütün sıkıntısını unutturur. Buaralar seçim mecim kendi işlerim sezon açıldı okadar kafam yorgun ki anlatamam.
Helallik kısmına girmiyorum .Aynen öyle
Bende.Helallik kısmına girmiyorum .
Elhamdülillah, Tebrikler Türkiye.
Nasıl tatil seversin canım kamp mi 5 yıldızlı otelmi yoksa apart tarzimi. Karavan ve kamp tatillerinde artış var bu sene. Bide yurtdışı turlarında azcik artış varBana göre değil herhalde o uçsuz bucaksız topraklarda aslanlar filan ben almayım.
Severek yapıyrsan keyifli olur tabi.
Orda maymunlar burada orangutan lar, vallahi hiç yabancılık cekmezdikSafari güzel olur valla ya insan bütün sıkıntısını unutturur. Buaralar seçim mecim kendi işlerim sezon açıldı okadar kafam yorgun ki anlatamam.
Orda maymunlar burada orangutan lar, vallahi hiç yabancılık cekmezdik
Bende kırkbeş.Hep birlikte b... bogulalim.
Yaşım 43 şu yaşadığım kadar yaşamam daha tek çocuğum vsr onu da yurt disinda okutup oraya kapagi attirirsam.
Aklımda hep bunlar var.
Ülkenin durumu ortada.
Aslinda daha yeni başlıyor.
Ohhhhh ohhhhh
her yerim agriyi anasını satayım
sahiplendirilicez zaten öyle orta doğu falan demeyin gücenirlerBende kırkbeş.
Bir kizim var o kadar, onu kurtarabilirsem kar.
Bu saatten sonra evlenmeyi filanda düşünmem ama belki içime sinen biir olursa o da zor.
Ama kesinlikle Ortadoğu halkı olmayacak o kesin.
İki denemede benden türk erkekleri paso
Benim deher yerim agriyi anasını satayım
Ayh bi de sen zayıf mısın? Geberticem ha elimde kalıcan kıskançlığımdan ajsjakfkasgofret yiyom şokomelli
Varmı isteyen adjashfjfhsf
5 yıldızlı otel tercihimdir,herşey hazır nasılsa,yemekle uğraşma derdiolmayacak benim için 1 hafta kalıp hazıra konmak daha iyi.Nasıl tatil seversin canım kamp mi 5 yıldızlı otelmi yoksa apart tarzimi. Karavan ve kamp tatillerinde artış var bu sene. Bide yurtdışı turlarında azcik artış var
zayıfım tabe olm.Ayh bi de sen zayıf mısın? Geberticem ha elimde kalıcan kıskançlığımdan ajsjakfkas
Ay dimi sahiplenecegiz dedilerdi.sahiplendirilicez zaten öyle orta doğu falan demeyin gücenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?