Bütün Kızlar Toplandik😍❤

Tanzanya'mı gideceğimzi yer şimdi,ohhhhhhh vizede yokmuş nasılsa yeşil pasaportumda var atarım kendimi safarilere sjskjskjsk
Safari güzel olur valla ya insan bütün sıkıntısını unutturur. Buaralar seçim mecim kendi işlerim sezon açıldı okadar kafam yorgun ki anlatamam.

Safari güzel olur valla ya insan bütün sıkıntısını unutturur. Buaralar seçim mecim kendi işlerim sezon açıldı okadar kafam yorgun ki anlatamam.
Bana göre değil herhalde o uçsuz bucaksız topraklarda aslanlar filan ben almayım.
Severek yapıyrsan keyifli olur tabi.

Bana göre değil herhalde o uçsuz bucaksız topraklarda aslanlar filan ben almayım.
Severek yapıyrsan keyifli olur tabi.
Nasıl tatil seversin canım kamp mi 5 yıldızlı otelmi yoksa apart tarzimi. Karavan ve kamp tatillerinde artış var bu sene. Bide yurtdışı turlarında azcik artış var

Orda maymunlar burada orangutan lar, vallahi hiç yabancılık cekmezdik

Bende kırkbeş.
Bir kizim var o kadar, onu kurtarabilirsem kar.
Bu saatten sonra evlenmeyi filanda düşünmem ama belki içime sinen biir olursa o da zor.
Ama kesinlikle Ortadoğu halkı olmayacak o kesin.
İki denemede benden türk erkekleri paso

sahiplendirilicez zaten öyle orta doğu falan demeyin gücenirler

Nasıl tatil seversin canım kamp mi 5 yıldızlı otelmi yoksa apart tarzimi. Karavan ve kamp tatillerinde artış var bu sene. Bide yurtdışı turlarında azcik artış var
5 yıldızlı otel tercihimdir,herşey hazır nasılsa,yemekle uğraşma derdiolmayacak benim için 1 hafta kalıp hazıra konmak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…