Bütün Kızlar Toplandik😍❤

5 yıldızlı otel tercihimdir,herşey hazır nasılsa,yemekle uğraşma derdiolmayacak benim için 1 hafta kalıp hazıra konmak daha iyi.
Abla bende senin kafa valla.
Bu yaştan sonra aslan kaplan peşinde koşamam.
Benim için tatil yayılıp hizmet almak olurdu.
Da .
Artik tatilde hayal

Ay dimi sahiplenecegiz dedilerdi.
Bı an özgür laik demokrasi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hala bir ferdi olduğumu düşünüyordum
umarım hala öyleyizdir, aksi çok fena çünkü.
neyse sahiplendirilmek için can atan ablalar onden gider biz bi ortama bakarız nasıl eğleniyolar mı diye

umarım hala öyleyizdir, aksi çok fena çünkü.
neyse sahiplendirilmek için can atan ablalar onden gider biz bi ortama bakarız nasıl eğleniyolar mı diye
Belki koca bulamadılar da artık dövlet baba bizi sahiplendircek yihhu diyorlardir, kim bilir

Abla bende senin kafa valla.
Bu yaştan sonra aslan kaplan peşinde koşamam.
Benim için tatil yayılıp hizmet almak olurdu.
Da .
Artik tatilde hayal
Yer bizi sonra aslanlar,hayalim paraşütle babadağdan atlamak çok isterim onu.çöldede atv'ye binmek bide.
Otel gibisi varmı yani hazır herşey sunumlarla kavga ediyorum hangisini yesem diye açıkmadan gene yiyom verdiğim paranın hakkını veriyom yani

Belki koca bulamadılar da artık dövlet baba bizi sahiplendircek yihhu diyorlardir, kim bilir
ya aklimdan çok fena sahneler geciyo
düşünsene gurka yatmış tavuklar ve yatmamış tavuklar olarak iki gruba ayırmışlar horozu salıyolar ortama 3 5 tane seciyo iclerinden falan

Bitter kırmızı çizgimdir ohhhhhhhhhhhhh

2 senedir kızım ve torunumla gidiyoruz tatile kocasız süper oluyor,bu sene de gitme durumu var bakalaım ne olacak.
bu sene gittin gittin bir dahaki sefere kocan olmadan bakkala bile gidemezsin abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…