Abla bende senin kafa valla.5 yıldızlı otel tercihimdir,herşey hazır nasılsa,yemekle uğraşma derdiolmayacak benim için 1 hafta kalıp hazıra konmak daha iyi.
Bodur davık, her daim piliçBoyum kısa olabülür ama götüm yere yakın değil dip not şeysi
Bende.
Bitterse alırım bir paketgofret yiyom şokomelli
Varmı isteyen adjashfjfhsf
umarım hala öyleyizdir, aksi çok fena çünkü.Ay dimi sahiplenecegiz dedilerdi.
Bı an özgür laik demokrasi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hala bir ferdi olduğumu düşünüyordum
Şokomelli aplam.
Bitterse alırım bir paket
Güzel tercih. Otellerin çoğu şuan indirime gidecek biraz boş kaldı.5 yıldızlı otel tercihimdir,herşey hazır nasılsa,yemekle uğraşma derdiolmayacak benim için 1 hafta kalıp hazıra konmak daha iyi.
Eman ya kıymetimizi bilsinler kafi.Bodur davık, her daim piliç
Belki koca bulamadılar da artık dövlet baba bizi sahiplendircek yihhu diyorlardir, kim bilirumarım hala öyleyizdir, aksi çok fena çünkü.
neyse sahiplendirilmek için can atan ablalar onden gider biz bi ortama bakarız nasıl eğleniyolar mı diye
Yer bizi sonra aslanlar,hayalim paraşütle babadağdan atlamak çok isterim onu.çöldede atv'ye binmek bide.Abla bende senin kafa valla.
Bu yaştan sonra aslan kaplan peşinde koşamam.
Benim için tatil yayılıp hizmet almak olurdu.
Da .
Artik tatilde hayal
ya aklimdan çok fena sahneler geciyoBelki koca bulamadılar da artık dövlet baba bizi sahiplendircek yihhu diyorlardir, kim bilir
Bitter kırmızı çizgimdir ohhhhhhhhhhhhhŞokomelli aplam.
Arasında bitter şokomel var gel sen de.
2 senedir kızım ve torunumla gidiyoruz tatile kocasız süper oluyor,bu sene de gitme durumu var bakalaım ne olacak.Güzel tercih. Otellerin çoğu şuan indirime gidecek biraz boş kaldı.
İnşallah güzel tatillerin olur. Dinlenirsiniz stres atarsınız.Bitter kırmızı çizgimdir ohhhhhhhhhhhhh
2 senedir kızım ve torunumla gidiyoruz tatile kocasız süper oluyor,bu sene de gitme durumu var bakalaım ne olacak.
bu sene gittin gittin bir dahaki sefere kocan olmadan bakkala bile gidemezsin ablaBitter kırmızı çizgimdir ohhhhhhhhhhhhh
2 senedir kızım ve torunumla gidiyoruz tatile kocasız süper oluyor,bu sene de gitme durumu var bakalaım ne olacak.
Bu ne laHerkes dellendi.
Ben buna bi miktar incindim valizede sığmamKuru ğödlü, cep boy arkadaşlarımızı hayrına cebe çantaya atıp Avrupa’ya götürelim.
Ah sevmediğim biri olaydın şimdi sana zıkkım yi derdimzayıfım tabe olm.
Boy 1,52 kilo 49 AJKHDJDHDA
İstediğim kadar kofret yerün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?