Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hoşgeldin beybisi.
Ya ablası Hatay'da evlerini arabalarını en önemlisi 23 yaşındaki evlatlarını kaybettiler.Evlilik yaramıyor demek adama![]()
Ya valla fenalık geldi.Günaydın
Yine bulutlu bir hava
Pöfffff bunalıma giriyorum yaz ne zaman gelecek
Ben de sabah zor kalktım yataktanYa valla fenalık geldi.
Benim de her yerim dökülüyor Bahar yorgunluğu var bende çok vurur her sene
Valla İstanbul da aynı, gerçi aslında her sene böyle oluyor. Haziran sonuna kadar kapalı hava, yağmurlu günler mümkün. Biz de birde kıyı ilçelerde nem var orada yoktur en azından.Ben de sabah zor kalktım yataktan
Mevsimler karıştı iyice
Kayseri’de yaşıyorum, zaten doğru düzgün yaz olmuyordu. 3 aylık yaz 2 aya indi. Valla bıhdım taşınasım var sırf şu havalar yüzünden
Hoş buldummm 5 gün sürdüAyy hoşgeldin beybisi.
Altı gün mu sürdü mapislik yaa çok uzundu.
Neyse bitti.
Herkese günaydın
( Şu sütyen sallayan emojiyi çok seviyorum. Kilo verme topikinde kilo verdiğimiz zaman o haberi verirken çok sallardik![]()
Evet nem yok, yazın iyi bişey ama soğuk da fazla oluyor nem olmadığı için. Mesela haziranda mont giyiyorumValla İstanbul da aynı, gerçi aslında her sene böyle oluyor. Haziran sonuna kadar kapalı hava, yağmurlu günler mümkün. Biz de birde kıyı ilçelerde nem var orada yoktur en azından.
Biraz da dışarda mı kalsan hep mabus damındasınHoş buldummm 5 gün sürdü![]()
YakınmışızBen de sabah zor kalktım yataktan
Mevsimler karıştı iyice
Kayseri’de yaşıyorum, zaten doğru düzgün yaz olmuyordu. 3 aylık yaz 2 aya indi. Valla bıhdım taşınasım var sırf şu havalar yüzünden
Şarkışla ve genel akrabalar kayseri de yaşıyorSiz nereden?
Söylemek istemezseniz sorun yok![]()
Ayyyy sizin oranın da soğuğu meşhurdurŞarkışla ve genel akrabalar kayseri de yaşıyor
Aynen ısınmadık henüz ben seviyorum ferah hava yıAyyyy sizin oranın da soğuğu meşhurdur![]()
Benim kız bu sabah okula mont ile gittiEvet nem yok, yazın iyi bişey ama soğuk da fazla oluyor nem olmadığı için. Mesela haziranda mont giyiyorum![]()
Geçmiş olsunTeşekkürler.
Dün gece ateşi kırk dereceye yaklaştı, çok korkuyordu duvarlarda bir şeyler var. anne beni ısırma, ısırığın çok büyük vs. halisünasyon görüyordu. Küçükken bana da olurdu anladım bebeğimi.
Beni bırakma diye mızırdandı. İlaç verdim, ıslak bezle bedenini ovdum. Zaten üstünde bir şey yoktu bi çarşafla yatıyordu. Sonra bana sarılarak uyudu. Gecelerimiz genelde böyle geçiyor. Neyse ki kusma bitti, iştahı azıcıkta yerine geldi.
Şu anda bir iç çamaşırı ile oturuyor, keyfi yerinde. Diyor ki anne giyinirsem yine ateşim çıkar diye korkuyorum, ben de saldım onu. Çıplaklar kampı gibi ev![]()
Sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsunSalgın varmış ama ne salgını olduğunu söylemedi doktor. Bende günlerdir ateşler içinde yatıyorum bugün bir tık daha iyiyim. Kendinize çok dikkat edin bacılar
![]()
Teşekkür ederimSana da çok geçmiş olsun![]()