Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin bacımMerhaba Kızlar 3 günlük cezadan taze çıktım. Ben artık neden ceza aldığımı da anlayamıyorum gelişine devam ediyorum
Hoş buldum bacımHoş geldin bacım![]()
Sağ ol bacımHoş buldum bacımçok geçmişolsun
HoşgeldinMerhaba Kızlar 3 günlük cezadan taze çıktım. Ben artık neden ceza aldığımı da anlayamıyorum gelişine devam ediyorum
HoşbuldumHoşgeldin![]()
Cezalar hep o topicten alınıyor zatiHoşbuldumdışarıdan malum topiğe yazılanları okuma gafeletine düştüm ama uzak kalmaya çalışacağım karar aldım. artık neden ceza aldığımı anlayamayacak seviyeye geldim çünkü
![]()
Topik değil mayın tarlası mübarekCezalar hep o topicten alınıyor zatiuzaktan oku bence de
![]()
Kazen yazmıyoMerhaba Kızlar 3 günlük cezadan taze çıktım. Ben artık neden ceza aldığımı da anlayamıyorum gelişine devam ediyorum
Yok bacım yazmış sebebini ama okuyorum okuyorum yazdığım bana normal geliyorKazen yazmıyo![]()
Ben de terlik daha değerli demistim ondan ban yemisim, yahu benim için neyin daha değerli olduğuna karar veremeyecek miyimYok bacım yazmış sebebini ama okuyorum okuyorum yazdığım bana normal geliyoriyi de yazmışım aslında baktığın zaman
Ben de terlik daha değerli demistim ondan ban yemisim, yahu benim için neyin daha değerli olduğuna karar veremeyecek miyim![]()
Canım benim,organları iflas etmiş durumda.Ne yazık ki durum çok kritik
offffCanım benim,organları iflas etmiş durumda.Ne yazık ki durum çok kritik.
Doktorlara göre çok az ama ben babama hiç konduramiyorum,dağ gibiydi benim babamoffffşu durumda teselli edecek bir cümle bile bulamıyorum, iyi ki entübe edilmeden gittin konuştun yoksa kendini yer bitirirdin. Umut her zaman vardır
![]()
Çok iyi anlıyorum seni konduramazsın elbetteDoktorlara göre çok az ama ben babama hiç konduramiyorum,dağ gibiydi benim babam.
İnşallah canım İnşallahÇok iyi anlıyorum seni konduramazsın elbettebir mucize olma ihtimali varsa eğer o mucize gelsin sizi bulsun
![]()
Üzüntümü ifade edecek bir cümle bulamadım.Doktorlara göre çok az ama ben babama hiç konduramiyorum,dağ gibiydi benim babam.
Çok teşekkür ederim canım,sanki kapıdan çıkıp gelecekmiş gibi,evin her yerinde hatıraları varÜzüntümü ifade edecek bir cümle bulamadım.
Allah yardımcısı olsun babaciginin.
Canı yürekten baban için dua edeceğim.