- 18 Şubat 2018
- 13.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.411
- 598
- 44
Sağ olun,Allah razı olsunBaşın sağ olsun bacım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ olun,Allah razı olsunBaşın sağ olsun bacım![]()
: (Babasını kaybetmiş maalesef![]()
Evet. Sonra anlaşmalıya dönmek zorunda kaldım hiçbişi istemeden. avukatım kazık attı.Çekişmeli mi boşandiniz?
Teşekkürler. Bugün ikinci görüşmem oldu henüz onay dönmedi ama kafam karışık. Başka bi görüşmem daha var birazdan zoom üzerinden olacak.Ya ne adammışof bunlar niye böyle kadından boşanınca çocuktan da boşanmış gibi davranıyor ya velayeti alsa asla senin gibi bakamaz zaten vermez de mahkeme sanmıyorum. İşin şimdiden hayırlı olsun hem maddi olarak iyi olur hem de kafanı dağıtacak, meşgul edecek bir uğraşın olmuş olur bence
![]()
Teşekkürler. Bu yaz işime gücüme verip kendimi para kazanmaya borç ödemeye odaklanacağım. Maalesef tatil filan yok bu sene de. Yapacak bişi yok. Canımız sağolsun.
Sağ olun,Allah razı olsun.
Elbet yoluna girer bir yerden başlayınca. Sonrası daha güzel olur. Eski eş de belki biraz akıllanmıştır, terapi işe yarar, kim bilir: (
Evet. Sonra anlaşmalıya dönmek zorunda kaldım hiçbişi istemeden. avukatım kazık attı.
Teşekkürler. Bugün ikinci görüşmem oldu henüz onay dönmedi ama kafam karışık. Başka bi görüşmem daha var birazdan zoom üzerinden olacak.
Eski eşimle maalesef bir süreliğine de olsa denemeye karar verdim yeniden. Hala bana aşık olduğunu söylüyor kendince inanıyor da ama bu para bence daha büyük aşkı.
Bu komşu oğlu ırz düşmanı belasından eski eşimle bir süre daha sık görüşmem gerekecek çünkü yalnız olduğumu duyan beni potansiyel ... olarak görüyor. Maalesef varoşların şartları beni buna zorladı. Allahtan çok öyle yapışmıyor ablası burada ya onunla daha ilgili.
Bu zor zamanları atlattıktan sonra yine yolumuza gitmeyi düşünüyorum. Gerçi çift terapisini sözde kabul etti ama benim gram inancım ya da güvenim yok. Lafta kabul ettik bakalım. Yalnız olduğum için ev sahibim ve oğlu beni taciz edebiliyorlar. En azından kafam rahat olur diyorum ..
Teşekkürler. Bu yaz işime gücüme verip kendimi para kazanmaya borç ödemeye odaklanacağım. Maalesef tatil filan yok bu sene de. Yapacak bişi yok. Canımız sağolsun.
Allahın cezaları yaBu komşu oğlu ırz düşmanı belasından eski eşimle bir süre daha sık görüşmem gerekecek çünkü yalnız olduğumu duyan beni potansiyel ... olarak görüyor.
Umarım gönlünce olur her şey.: (
Evet. Sonra anlaşmalıya dönmek zorunda kaldım hiçbişi istemeden. avukatım kazık attı.
Teşekkürler. Bugün ikinci görüşmem oldu henüz onay dönmedi ama kafam karışık. Başka bi görüşmem daha var birazdan zoom üzerinden olacak.
Eski eşimle maalesef bir süreliğine de olsa denemeye karar verdim yeniden. Hala bana aşık olduğunu söylüyor kendince inanıyor da ama bu para bence daha büyük aşkı.
Bu komşu oğlu ırz düşmanı belasından eski eşimle bir süre daha sık görüşmem gerekecek çünkü yalnız olduğumu duyan beni potansiyel ... olarak görüyor. Maalesef varoşların şartları beni buna zorladı. Allahtan çok öyle yapışmıyor ablası burada ya onunla daha ilgili.
Bu zor zamanları atlattıktan sonra yine yolumuza gitmeyi düşünüyorum. Gerçi çift terapisini sözde kabul etti ama benim gram inancım ya da güvenim yok. Lafta kabul ettik bakalım. Yalnız olduğum için ev sahibim ve oğlu beni taciz edebiliyorlar. En azından kafam rahat olur diyorum ..
Sağol canım,Allah razı olsun.Ah canım başınız sağolsun, metanet dilerim..
Evet, ben daha önce de kendisine çift terapisi önermiştim, Ben deli değilim sen delisin sen terapi al demişti. Şimdi kabul ediyor bir de ücretini de ödeyecek kabul etti, göreceğiz lafta mı kalacak sözde mi olacak..Elbet yoluna girer bir yerden başlayınca. Sonrası daha güzel olur. Eski eş de belki biraz akıllanmıştır, terapi işe yarar, kim bilirDenemekten zarar gelmez. Olmazsa da denedim, elimden geleni yaptım dersin yoluna bakarsın. Acabalar keşkeler kalmaz aranızda.
Evet valla hem hayatımızı kızımla tam yoluna koymuş oluruz, adama dava açtım yine de vazgeçmiyor, geçici düşmanlaşıyor ama bitmiyor aramızdaki. Bilemedim. Ben ona normal değilsin diyorum ama sanırım beni de kendisine benzettiAllahın cezaları yasen akıllı kadınsın denemeye karar verdiysen enine boyuna düşünmüşsündür, hayırlısı olsun inşallah, olmazsa da yapacak bir şey yok en azından denedim der yoluna bakarsın
![]()
Umarım gönlünce olur her şey.
Sana bol şans diliyorum.
benim arkadaşım da 5 yıl sonra yeniden evlendi eşi ile.
Bu sefer arkadaşımın kıymetini daha çok bilmişti.
Bu sefer daha farkında, daha bilincli olacaksın.Ya sanki değişmiş gibi de geliyor bana da. Ama korkuyorum yine numara mı çekiyor diye. Bana " ben boşanma beni terketme diye sana yalvardım, ağladım. Hiç acımadın bana hiç düşünmedin bile. Ben hiç bi kadına ağlamadım, yalvarmadım. Beni bu hale düşürdün " dedi. Ben de "düşün artık bana neler yaşatmışsın" diye yapıştırdım lafı. Ama bu sözleri bana bir şekilde samimi geldi. Kızımızı tatil için memlekete göndereceğiz. O arada başbaşa kalınca belki bir birimize yeniden bir çift olarak şans tanıyabiliriz. Hemen anne baba olduk evlenir evlenmez, pek çift olmaya zamanımız olmamıştı.
Olmazsa zaten nikahında değilim, evim köyüm de ayrı. Yol veririm gider diyorum. Kızım için de bir kez daha denemeye değer gibi. O da çok ististiyor
Küçükmüş daha. Bilmiyorum ki öyle bir site var mı. Araştırmak lazım. Telegram'da okuma grupları var ama yaşına göre bir yer bulmak lazım.Phronesis ben çocuğum için online kitap kulubu bulamıyorum.
6. sınıfa geçti.
Senin önerebileceğin bir site var mı?
Desteğin için teşekkürler.Bu sefer daha farkında, daha bilincli olacaksın.
yine de tedbirli olmak gerekiyor bence.
Sevgisi doğrudur yoksa neden tekrar istesin ki?
çocuk için değer.
İyi yapmışsın bir şans daha vererek.
Kaç yaşında çocuk.Desteğin için teşekkürler.
Ya benim koca narsist olduğunu düşünüyorum, yine mi love bombing acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Bu arada az önce iş görüşmesinden geliyorum. Sürekli biz devamlı çalışan istiyoruz çocuğu napacan cocuğu napacan diyorlar.
Bu sorudan çok sıkıldım ama artık ya.
İçime geri sokacağım diyeceğim en son
Neyse bugün bir de uzaktan iş görüşmesi var, haftada bi kaç gün ofise gelirsin demişlerdi. Eğer bir gün ofis kalanı evden kabul edilmişse ki şartım oydu, yeniden görüşme istediler. Bakalım ne olacak.
Benim kesinlikle evden iş bulmam lazım gibi geliyor. Sürekli kızımı sorun ediyorlar. Canımı çok sıkıyorlar
Başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının çok üzüldüm.Sağ olun,Allah razı olsun.
Sağol ablacığımBaşın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının çok üzüldüm.![]()
Sende sağol canım benim kolay değil elbette bende babamı kaybettiğimde kolay kabullenememiştim 9 sene oldu.Sağol ablacığım.
Senin babana da rahmet ve size de sabırlar diliyorum.Kac sene olursa olsun,onlar hep içimizde yaşayacak,bir yanımız eksik kalacakSende sağol canım benim kolay değil elbette bende babamı kaybettiğimde kolay kabullenememiştim 9 sene oldu.
Amin inşallah 3 sene öncede annemi kaybettik,kalmdı kşmse artık unutmak zaten zorda bir yerde hayat devam ediyor deniyor ya öyle devam ediyor hayatta.Senin babana da rahmet ve size de sabırlar diliyorum.Kac sene olursa olsun,onlar hep içimizde yaşayacak,bir yanımız eksik kalacak.
Kaç yaşında çocuk.