Bütün kocalar mı böyle :((

Tuubaak

Kocasının meleği :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
294
157
23
32
Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için :((((

Tamam da adamın durumu yok napsın? Sana hediye alcam diye kredi mi çeksin?

Benim eşiminde yarın doğum günü
Ama hiç kasmiyorum kendimi çünkü 8 yıldır olduğu gibi yine kutlamicam
O benimkini her yıl kutladı
Ama ben kutlamadim
Odunluk bende

Sevgili konu sahibi,

Hayatta öğrenmemiz gereken yegane şeylerden biri, karşılıksız bir şeyler yapabilmektir. Ben de çok severim özel şeyler yapmayı karşımdakilere ancak şu var ki karşımdaki bir şey yapmazsa da üzülmemeyi öğrendim. Size de bunu tavsiye ederim. Başka türlü hayat çok ağır ve çekilmez oluyor.

Eşinizin sizi sevdiğinden asla şüphe etmeyin, keza sevgi çerçöp ile betimlendirilecek bir şey değil.

Doğum gününüz kutlu olsun, Mutlu olun senelerce... Tuubaak Tuubaak

Valla ben özel günleri çok onemsemem ama benimki bu kadar ilgisiz değil neden boyle olduğunu sor maddiyat istemez bence bi not yazıp küçük hazır keke mum yakıp supriz
Bende öyle dedim . unuttum dedi. Telefon nt etseydin dedim geliştirdi.

Onun doğum günü nezaman?
(Ay konuyla alâkası yok biliyomda merak ettim)

Öncedende böylemiydi yoksa evlendikten sonramı başladı unutmaları?
Normal zamanda hiçmi ilgisi yok?
Birlikte zaman geçirmiyormusunuz
Anlattıklarına kaba olacak ama kocanın içine öküz kaçmış:110:
Ve hayır bütün kocalar böyle değil en azından benimki :KK37:

Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için :KK43:(((
Aynı Cins öküzden benim evdede var :KK14:

Co
Sevgili konu sahibi,

Hayatta öğrenmemiz gereken yegane şeylerden biri, karşılıksız bir şeyler yapabilmektir. Ben de çok severim özel şeyler yapmayı karşımdakilere ancak şu var ki karşımdaki bir şey yapmazsa da üzülmemeyi öğrendim. Size de bunu tavsiye ederim. Başka türlü hayat çok ağır ve çekilmez oluyor.

Eşinizin sizi sevdiğinden asla şüphe etmeyin, keza sevgi çerçöp ile betimlendirilecek bir şey değil.

Doğum gününüz kutlu olsun, Mutlu olun senelerce... Tuubaak Tuubaak
Çok çok tesekkur ederim. Ama eşim sonuçta ister istemez bekliyorum. Dediğiniz şeyi yapmayı çok denedim ama beceremiyorum en ufak şeyi kafama takiyorm

Ozel günler icin bisey diyemicem ama adam senle sohbet edip, gezmiyorsa bi sıkıntı var yani. Hep boyle miydi Esiniz?

Sen de yapma artik. Maddi acidan yapamiyorum falan bahane. Gereksiz geliyor adama.

Nisanliyken nasildi?
Bi ay nişanlı kaldık sadece. Gezmek isterdim babam nişanliykrn gezmeyin demiş derdi şimdi ise gezmeyi sevmiyorum der

ben de kocam özel günü unuttu diye ah vah etmem
ama sizinle gezmek istememesi sohbet etmemesi... bunlar normal değil tabiki
Gezmeyi sevmiyorum der hep. Yok dışarda bakan var eden var ben istemiyorum der. Bilmiyorum ya

Hayır, bütün erkekler böyle değil.
Ama şu da bir gerçek ki; ağlamayana meme yok...

Back
X