- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi aycokguzelim
-
Birtanesin sen ya seviyorum kız seniNick" aycokguzelim"
Başlık: bütün komşularıma veriyorum kocamda memnun
Konu sahibi : IQ seviyesi yerlerde bir ergen..
Konuya yorumum"KAYBOL"..
Bende seeeniiiiBirtanesin sen ya seviyorum kız seni
Bende seeeniiii ♥♥♥
Unuttun beni
Muthissin kuzum herzamanki gibi"Verme"li kelime şakalarını(!) yapan, bununla eğlenen -erkekler- midemi bulandırıyor, ergenlikte hadi bir derece.
Allah bilir 26-30unda koca herifin tekisindir.
Komik değil, oldukça bayağı ve embesilce.
Yok kuzum seni unutmam asla sen kalbimin en güzel yerindesn bebemsadece bdv ye giriyorum ondan kimseye birşey yazamıyorum
Bütün apartman kesmiyorsa tüm mahalleye ver..beni şimdi yazacaklarımla yargılayacaksınız, ki kayınvalidemde bu sebepten sık sık kavga ediyoruz ama ne yapayım vermeden duramıyorum, hem kocamda memnun ama ah o cadaloz kayinvalide yok mu herşeye karışıyor!
bizim apartman 6 katlı. en alt katta kapıcıcı oturuyor bazen hanımı gelip, "arife yenge evde yağ bitmişte mümkünse bi su bardağı yağ versin" diye çocuğu gönderiyor, veriyorum. 2.kattaki yeni evli çiftte bazen poğaça börek yapıp kocasın işten gelmeden evine gidip kız cagıza yaptığım börekleri götürüp veriyorum, 3. katta 2 tane üniversite öğrencisi kıza artan yemekleri götürüp veriyorum.
amma ne zaman kayın valide görse "sen benim oğlumun malını ne dagıtıyorsun" diye beni kocamın yanında azarlıyor, kocamda anneme "yapma anne" diyor ama sanki kendi malıymış gibi sürekli çeneliyor.
ne yapsamda bu kadını susturabilirim?
aaaa kalbim kırıldı."Verme"li kelime şakalarını(!) yapan, bununla eğlenen -erkekler- midemi bulandırıyor, ergenlikte hadi bir derece.
Biz ne yapsakta seni sustursakbeni şimdi yazacaklarımla yargılayacaksınız, ki kayınvalidemde bu sebepten sık sık kavga ediyoruz ama ne yapayım vermeden duramıyorum, hem kocamda memnun ama ah o cadaloz kayinvalide yok mu herşeye karışıyor!
bizim apartman 6 katlı. en alt katta kapıcıcı oturuyor bazen hanımı gelip, "arife yenge evde yağ bitmişte mümkünse bi su bardağı yağ versin" diye çocuğu gönderiyor, veriyorum. 2.kattaki yeni evli çiftte bazen poğaça börek yapıp kocasın işten gelmeden evine gidip kız cagıza yaptığım börekleri götürüp veriyorum, 3. katta 2 tane üniversite öğrencisi kıza artan yemekleri götürüp veriyorum.
amma ne zaman kayın valide görse "sen benim oğlumun malını ne dagıtıyorsun" diye beni kocamın yanında azarlıyor, kocamda anneme "yapma anne" diyor ama sanki kendi malıymış gibi sürekli çeneliyor.
ne yapsamda bu kadını susturabilirim?
aaaa kalbim kırıldı.
Anladım canım sen iyi ol yeter ki
Dua et sadece kalbini kırdık yetişip kafanı da kirmayı isterdik ama neyse...aaaa kalbim kırıldı.
Aplaa bi tane cigara versene efkar bastıVermeye ne merakli aile diyesim geldi sadiciiiiHadii bb
Ama kırdın çocuğu ablası"Verme"li kelime şakalarını(!) yapan, bununla eğlenen -erkekler- midemi bulandırıyor, ergenlikte hadi bir derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?