- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi aycokguzelim
Sen vermeye devam et canım, veren el alan elden üstündür demişler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik komikKomik değil ama ben niye hunharca güldüm, gülüyorum?![]()
Başlık mükemmelbeni şimdi yazacaklarımla yargılayacaksınız, ki kayınvalidemde bu sebepten sık sık kavga ediyoruz ama ne yapayım vermeden duramıyorum, hem kocamda memnun ama ah o cadaloz kayinvalide yok mu herşeye karışıyor!
bizim apartman 6 katlı. en alt katta kapıcıcı oturuyor bazen hanımı gelip, "arife yenge evde yağ bitmişte mümkünse bi su bardağı yağ versin" diye çocuğu gönderiyor, veriyorum. 2.kattaki yeni evli çiftte bazen poğaça börek yapıp kocasın işten gelmeden evine gidip kız cagıza yaptığım börekleri götürüp veriyorum, 3. katta 2 tane üniversite öğrencisi kıza artan yemekleri götürüp veriyorum.
amma ne zaman kayın valide görse "sen benim oğlumun malını ne dagıtıyorsun" diye beni kocamın yanında azarlıyor, kocamda anneme "yapma anne" diyor ama sanki kendi malıymış gibi sürekli çeneliyor.
ne yapsamda bu kadını susturabilirim?
Arkadas bu konuda evli, ama bu da bir baska konusu. Ve yepisyeni bir üye.ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.
insanın asabını bozuyorlar.
Kullanici fake. Actigi iki konu birbirinden cok alakasiz ve dalga gecercesine. Yuksek ihtimalle erkek.Kralımız bu neçe başlıktır bele ?
Al ver ekonomiye can ver tabi :)
Hayır dışarıdan çocuk parkının sanal haline filan mı benziyor buralar anlamadım ki :)Kullanici fake. Actigi iki konu birbirinden cok alakasiz ve dalga gecercesine. Yuksek ihtimalle erkek.
Opyorum tatlim bunlar adami gulme komasina sokarTsk ederim canısı bende camel black içiyorum şimdiolur tabi olmamı bende de kola var iyi gider
Etraf boyle trol trol alay edip eglendigini sananlarla dolu :))) eglence anlayislari farkli zaarHayır dışarıdan çocuk parkının sanal haline filan mı benziyor buralar anlamadım ki :)
Eğlensin garibanlar:)Etraf boyle trol trol alay edip eglendigini sananlarla dolu :))) eglence anlayislari farkli zaar