bütün komşularıma veriyorum kocamda memnun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beni şimdi yazacaklarımla yargılayacaksınız, ki kayınvalidemde bu sebepten sık sık kavga ediyoruz ama ne yapayım vermeden duramıyorum, hem kocamda memnun ama ah o cadaloz kayinvalide yok mu herşeye karışıyor!

bizim apartman 6 katlı. en alt katta kapıcıcı oturuyor bazen hanımı gelip, "arife yenge evde yağ bitmişte mümkünse bi su bardağı yağ versin" diye çocuğu gönderiyor, veriyorum. 2.kattaki yeni evli çiftte bazen poğaça börek yapıp kocasın işten gelmeden evine gidip kız cagıza yaptığım börekleri götürüp veriyorum, 3. katta 2 tane üniversite öğrencisi kıza artan yemekleri götürüp veriyorum.

amma ne zaman kayın valide görse "sen benim oğlumun malını ne dagıtıyorsun" diye beni kocamın yanında azarlıyor, kocamda anneme "yapma anne" diyor ama sanki kendi malıymış gibi sürekli çeneliyor.

ne yapsamda bu kadını susturabilirim?
Başlık mükemmel 😌
Konuya gelince kv konuşur konuşur ve yine konuşur.Siz iyilik yapmak istiyorsanız onlara görünmeden yapın derim.Bu nedir ya.Sen oğlumun malını dağıtıyorsun de demek.
.Bu aslında takdir edilecek birşey.Gönlüm bol Anne de geç.

ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.

insanın asabını bozuyorlar.
Arkadas bu konuda evli, ama bu da bir baska konusu. Ve yepisyeni bir üye.

Bu konunun saçma sapan başlığını incelersek ya trolsün ya erkek ama kesinlikle evli bir bayan değilsin. Mune Mune abla ilgilenir misin ?

Gizli eşcinseller KK da kadın gibi konu açarak kendini mi mutlu ediyor. Çözemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X