• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün sorumlulukların küçük geline yüklenmesi

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Merhaba. 8 aylik evliyim. Esimle severek evlendik. Ama son zamanlarda bütün yük bana yükleniyor sanki. Benden büyük eltim var. Çocuklu ve hamile olduğu icin yemek vs isler bana kaliyor ve esim bu konuda bana hic anlayis gostermiyor. Mesela eltimin annesine yemege giderken kayinvalidem tatli yapip goturelim dedi (benim yapmami istedi) bende hazir aliriz yada goturmeye gerek yok nasilsa yapicaklar dedim esimde beyza yapar biseyler o guzel yapiyo diyip atladi. Esimle bu konuyu konusmama rağmen beni haksiz buluyo, eltim cocugum var diyip kenara cekiliyo esime yoruldum desem sen cocuk mu doğurdun ne yorulmasi diyor. Ne kadar aciklasam da kotu olan ben oluyorum.

Olay küçük gelin olayı değil affedersin cidden bunu demek istemezdim ama eşinin andavallığı. Eşin çok biliyorsa kendisi yapsın, o an başın ağırır, regl olmuşsundur, canın sıkkındır. Söylemene rağmen emri vaki yapıyorsa sorun kayınvaliden değil eşinin anlayışsızlığıdır. Ama çocuk mu doğurdun da yapmıyorsan gibi bir yaklaşımda bulunan eşle ne kadar düzgün konuşulup sorun çözülür tartışılır.

severek evlenmişsiniz ama sevmeden önce eşinizi tanısaydınız keşke.

ayrıca siz yapmak zorunda değilsiniz ama çocuksuz dahi olsa büyük diye eltiniz de yapmak zorunda değil.
Kimse yapmak zounda degil ama benim canim x yemegi istiyor siz yapin ben yiyim diye kenara cekilmek de hos değil

Olay küçük gelin olayı değil affedersin cidden bunu demek istemezdim ama eşinin andavallığı. Eşin çok biliyorsa kendisi yapsın, o an başın ağırır, regl olmuşsundur, canın sıkkındır. Söylemene rağmen emri vaki yapıyorsa sorun kayınvaliden değil eşinin anlayışsızlığıdır. Ama çocuk mu doğurdun da yapmıyorsan gibi bir yaklaşımda bulunan eşle ne kadar düzgün konuşulup sorun çözülür tartışılır.
Anlatmaya calistigimda kotu olan hep ben oluyorum. Esim yardimcidir bana kayinvalidem de cogu zaman yardim eder. Illa cocuk mu yapmak lazim kiymete binmek icin

Ne demek çocuk mu doğurdun?
Sanki dogurunca da hassas davranıyorlar!
Az empati kurmalı kocan!

Sorun yemek yapmakta degil sorun siz yemek yaparken eltinin cocuklara bakmasi birsey yapmamasi degil mi.

Sizde yapmayin onun kocasi atlayip benim esim yapar demiyorsa senin esin diyorsa esine sinirlen eltine degil.
Bize yemege gelirler. Kayinvalidem bana mutfakta yardim eder. Eltim oturur sadece. Mutfaga geldi bi keresinde. Siz nasilsa mutfaktasiniz ben kalabalik etmiyim diyip oturdu.

Kocan densizlik yapmış. Ama eltin hamileymiş. Ben olsam zaten bu durumda ona yaptırmazdım. Daha hassas olabilir her konuda.

Kocan densizlik yapmış. Ama eltin hamileymiş. Ben olsam zaten bu durumda ona yaptırmazdım. Daha hassas olabilir her konuda.
Zaten ben ona yaptirmiyorum ki. Ama hamile olmasina ragmen cok sosyal. Bi salata yapabilir yada yardim edecegim bisey varmi dese uzulmem. Ama enayi yerine koyuyor sanki.

Sorun yemek yapmakta degil sorun siz yemek yaparken eltinin cocuklara bakmasi birsey yapmamasi degil mi.

Sizde yapmayin onun kocasi atlayip benim esim yapar demiyorsa senin esin diyorsa esine sinirlen eltine degil.

hayır olur mu ya eşler mükemmel ama kaynana elti görümce tü kaka.

Back
X