• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün sorumlulukların küçük geline yüklenmesi

Bize yemege gelirler. Kayinvalidem bana mutfakta yardim eder. Eltim oturur sadece. Mutfaga geldi bi keresinde. Siz nasilsa mutfaktasiniz ben kalabalik etmiyim diyip oturdu.
Normal senin evinde sana yardim etmek zorunda mi.

Benim eltim ben mutfaktayim sen oturuyorsun dese sanane derim zorla mi soktular mutfaga.

Esim mukemmel demedim anlayissiz olduğunu soyledim zaten. Ben birine misafirlige gittigimde cafedeki garsona davrandigim gibi davranamam en azinda bunu anlatmaya calisiyorum

tamam da bu sizin huyunuz. eltinizin huyu da o. ikiniz de yemek yapmak zorunda değilsiniz. siz yapın ben yiyeyim diyorsa bu eltinizin ayıbıdır. ama elalemin yemeğine, işine eşiniz sizi mecbur ediyosa bu da eşinizin ayıbıdır.

Bende şunu oldum olası anlamadım !

Eltin Hamile, Hasta değil !!!

Hamileler iş yapmaz diye bir kural mı var.

İşin özeti şu; Sanırım sen çok saf ve sessizsin, Elticiğinde çok akıllı ve işini bilen cinsten.

biraz uzak durmayı mesafe koymayı öğrendiğiniz vakit sizde değerlenirsiniz merak etmeyin

Olabilir o kaç senelik evli sen kac senelik
Belki simdiye kadar yasadigi bisey vardir artik kendini geri cekmek istiyodur
Mesela siz 8 aylık evlisiniz ve simdiden zor geliyor
Ozaman ben onu anlayisla karsiliyorum
Eşiniz kv niz yapamazsin dememis gayette ovguyle bahsetmisler giderken tatli yapip goturseniz siz yucelirsiniz nolcakki
Gercekten coluk çocuk yok elini baglayan bisey yokken daha kapris yapiyorsun
Cocuklu ve hamile olsan belki hersey sanada zor gelir ..anlayisli ol bence.

Bence bütün sorun eşinizde. Oradan atlayıp byzayldz yapar demeden önce iki kere bi düşünmesi gerekiyor.

Bende şunu oldum olası anlamadım !

Eltin Hamile, Hasta değil !!!

Hamileler iş yapmaz diye bir kural mı var.

İşin özeti şu; Sanırım sen çok saf ve sessizsin, Elticiğinde çok akıllı ve işini bilen cinsten.

biraz uzak durmayı mesafe koymayı öğrendiğiniz vakit sizde değerlenirsiniz merak etmeyin
Beni anladığınız icin cok teşekkür ederim. Kendimi kullandirtmak istemem. Ama eltime yada kayinvalideme elimden gelen yardimda bulunuyorum. Sadece anlayış bekliyorum.

Beni anladığınız icin cok teşekkür ederim. Kendimi kullandirtmak istemem. Ama eltime yada kayinvalideme elimden gelen yardimda bulunuyorum. Sadece anlayış bekliyorum.

Sizin gözünüzde yardım olan şey onlara göre farklı olabilir.

Bence burda iş biraz da eşinizde. Adam size resmen emrivaki yapıyor. Hep mi böyledir ?

Biri bana böyle davranacak haaa vallahi şunu şurdan alıp şuraya koymam.

Mecbur olduğunuzu hissettiğiniz için değil, içinizden geldiği için yapın.

açıkcası ben evime gelen hamile ya da bebekli bir kadından asla yardım beklemem,
hatta yapacak olsa ben otur derim kabul etmem,
onlar yeterince yoruluyorlar bari misafirlikte rahat etsinler diye düşünüyorum.
ama bunu yüksünüyorsam da davet etmem.
zaten normalde de misafir ağırlamayı sevmem çok nadiren birilerini çağırırım, tavsiye ederim :)

Sorun bı tatliysa bu sorun değil... Çocuklu ve hamile olduğu için meze ya da salatayı ben yaparım derdim kimse birşey demeden mesela

Yemeğe gittiğin yere tatlı götürmek zaten olması gereken sey

Kucuk değil çöcuksuz ve daha özgür elti olmanız sebep. Ama icinizden gelmiyorsa keşke bunu evlenmeden belki etseydiniz belli ki eşinizin ailesi bugün bana yarın sana diye dusunenlerden. Siz ise herkesin yaptığı kendine mi denir nedir bilemedim daha farklisiniz işte. Umarım ya kendinizi kabul ettirir ya uyum sağlarsınız. Ama seçme sansim olsa adınıza 2.seçeneği secerim ki daha mutlu olursunuz tabi sıra size yardıma gelince aynı muamele olmazsa o ayrı. Çocuk yapana kadar idare edin eğer siz hamileyken de muamele ayniysa demek size garezleri var.

bir tek çocuklu kadınlar mı yoruluyormuş...

eşiniz tam saçmalamış...

eşiniz size değer verdiği ve kullandırtmadığı sürece diğerleri de bir şey diyemez.. asıl sorun eşinizde..

açıkcası ben evime gelen hamile ya da bebekli bir kadından asla yardım beklemem,
hatta yapacak olsa ben otur derim kabul etmem,
onlar yeterince yoruluyorlar bari misafirlikte rahat etsinler diye düşünüyorum.
ama bunu yüksünüyorsam da davet etmem.
zaten normalde de misafir ağırlamayı sevmem çok nadiren birilerini çağırırım, tavsiye ederim :)

Bende aynı siz gibiyim . Resmen beni tarif etmişsin :KK48:

Konu Sahibi tatlı yapmak istemiyorsan ve eşinde hep böyle yapıyorsa yapma giderken tatlicida dur tatlı alıcam de. Eşin bu konulara karişmamalı.

Back
X