- 4 Şubat 2017
- 280
- 297
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiyamam size ben de küçük gelinim şuan eltimin kaynanamla arası iyi değil o yüzden her iş bana kaliyo kaynanam ona soyleyemiyor herşeyi benden bekliyor benim de başıma belada.. ama sen neden eltinin annesine giderken tatlı yapicakmissin ki ne alaka kendi annesini de o düşünsün bı zahmet yapma benceMerhaba. 8 aylik evliyim. Esimle severek evlendik. Ama son zamanlarda bütün yük bana yükleniyor sanki. Benden büyük eltim var. Çocuklu ve hamile olduğu icin yemek vs isler bana kaliyor ve esim bu konuda bana hic anlayis gostermiyor. Mesela eltimin annesine yemege giderken kayinvalidem tatli yapip goturelim dedi (benim yapmami istedi) bende hazir aliriz yada goturmeye gerek yok nasilsa yapicaklar dedim esimde beyza yapar biseyler o guzel yapiyo diyip atladi. Esimle bu konuyu konusmama rağmen beni haksiz buluyo, eltim cocugum var diyip kenara cekiliyo esime yoruldum desem sen cocuk mu doğurdun ne yorulmasi diyor. Ne kadar aciklasam da kotu olan ben oluyorum.
Eltim bi tek bize karsi hamile. Kendi arkadaslari ailesi geldiginde masa full dolu ve asiri sosyal. Saglik sıkıntısı yok. Ama ne zaman kayinvalidemde bisey olsa o hamile ama gezerken degilÖncelikle misafirliğe giderken eli boş gidilmez. Hazır ya da ev yapımı mutlaka bir şey götürülür. Onlar nasılsa yapar demek olmamış. Eşin Beyza yapar dediğinde hiç ugrasamam valla yorgunum hazır alırız diyebilirsiniz çok istemiyorsanız. Son olarak da eltiniz hamileymis. Müsamaha gösterilmesi normal değil mi? Siz hamile olsanız ve sizden yemek beklense eminim ona da bozulur ve konu acardiniz.
Kayinvalidem masayi toplamaya yardim et dedi. Topladim. Eltim oturdu sadece. Kayinvalidem geldi bana yardim ediyo eltim oturuyo oyleceKiyamam size ben de küçük gelinim şuan eltimin kaynanamla arası iyi değil o yüzden her iş bana kaliyo kaynanam ona soyleyemiyor herşeyi benden bekliyor benim de başıma belada.. ama sen neden eltinin annesine giderken tatlı yapicakmissin ki ne alaka kendi annesini de o düşünsün bı zahmet yapma bence
Giderken aliriz dedim onlar yasli insan hazır seyler dokunur dedi eşimde beyza yapar dediEvlendin diye tüm ailesine hizmet etmek zorunda değilsin. Eltinin annesine gitmek zorundada değilsin. Eğer kV bu kadar ince düşünceli ise kendi yapsaydı ya da satın almayı düşünseydi. Yapmayın Allah aşkına aile olmak için evleniyoruz birilerinin gözüne girmek için değil.
Kiyamam size ben de küçük gelinim şuan eltimin kaynanamla arası iyi değil o yüzden her iş bana kaliyo kaynanam ona soyleyemiyor herşeyi benden bekliyor benim de başıma belasMerhaba. 8 aylik evliyim. Esimle severek evlendik. Ama son zamanlarda bütün yük bana yükleniyor sanki. Benden büyük eltim var. Çocuklu ve hamile olduğu icin yemek vs isler bana kaliyor ve esim bu konuda bana hic anlayis gostermiyor. Mesela eltimin annesine yemege giderken kayinvalidem tatli yapip goturelim dedi (benim yapmami istedi) bende hazir aliriz yada goturmeye gerek yok nasilsa yapicaklar dedim esimde beyza yapar biseyler o guzel yapiyo diyip atladi. Esimle bu konuyu konusmama rağmen beni haksiz buluyo, eltim cocugum var diyip kenara cekiliyo esime yoruldum desem sen cocuk mu doğurdun ne yorulmasi diyor. Ne kadar aciklasam da kotu olan ben oluyorum.
Seninki yine iyiymiş benim eltimin çocuğu da yok ama hep bana kaliyo iş güç .Kayinvalidem masayi toplamaya yardim et dedi. Topladim. Eltim oturdu sadece. Kayinvalidem geldi bana yardim ediyo eltim oturuyo oylece
:)) Kaynın varsa hemen evlendirinMerhaba. 8 aylik evliyim. Esimle severek evlendik. Ama son zamanlarda bütün yük bana yükleniyor sanki. Benden büyük eltim var. Çocuklu ve hamile olduğu icin yemek vs isler bana kaliyor ve esim bu konuda bana hic anlayis gostermiyor. Mesela eltimin annesine yemege giderken kayinvalidem tatli yapip goturelim dedi (benim yapmami istedi) bende hazir aliriz yada goturmeye gerek yok nasilsa yapicaklar dedim esimde beyza yapar biseyler o guzel yapiyo diyip atladi. Esimle bu konuyu konusmama rağmen beni haksiz buluyo, eltim cocugum var diyip kenara cekiliyo esime yoruldum desem sen cocuk mu doğurdun ne yorulmasi diyor. Ne kadar aciklasam da kotu olan ben oluyorum.
Eltim bi tek bize karsi hamile. Kendi arkadaslari ailesi geldiginde masa full dolu ve asiri sosyal. Saglik sıkıntısı yok. Ama ne zaman kayinvalidemde bisey olsa o hamile ama gezerken degil
Senin derdin eşinin patavatsızlığı değil ki , ben yapıyorsam eltim de yapacak derdi. Sen de yapma kardeş eltiyi de rahat bırak. Ben eltimi severim bir problemimiz de Yok , yurtdışındalar zaten yazın bir ay gelir kv evinde deli gibi temizlik yapar. Her sofrayı kurar kaldırır, yemek yapar, her gün süpürge çıkarır, tuvalet banyo falan... bir iki eşlik edeyim dedim işin sonu gelmedi. Sonunda o yaparken ben balkona falan kaçtım. Temizlik yapmayı sevmiyorum. Kendi evimde süpürgeyi haftada bir ancak çıkarıyorum. Milletin evinde dört dönemem. Ben temizlik yapıyorum sen ne iş dese , sana yap diyen mi var sen de otur derim.Bize yemege gelirler. Kayinvalidem bana mutfakta yardim eder. Eltim oturur sadece. Mutfaga geldi bi keresinde. Siz nasilsa mutfaktasiniz ben kalabalik etmiyim diyip oturdu.
+ 1açıkcası ben evime gelen hamile ya da bebekli bir kadından asla yardım beklemem,
hatta yapacak olsa ben otur derim kabul etmem,
onlar yeterince yoruluyorlar bari misafirlikte rahat etsinler diye düşünüyorum.
ama bunu yüksünüyorsam da davet etmem.
zaten normalde de misafir ağırlamayı sevmem çok nadiren birilerini çağırırım, tavsiye ederim :)