bütünleme sonuçları

ben 10,30 gibi baktığımda açıklanmış görünüyordu sonuçlar. notlarımı gördüm. ama şimdi giriş yapıyorum hiç bir yerde notlar yok ne saçma iş anlamadım. inş. notlarım değişmez

bende vize final ve ortalama notları görünüyor hala .. cesaretimi toplayıp bakayım dedim ama açıklanmamış..

Arkadaslar benim arkadasim sabah bana 1 dersten kalmısım dedi, aradan zaman gecti Eskişehir'i aramıs 1 dersten kaldim nasıl bir yol izlicem diye sonuclar yanlış 17:00 da bakın demişler. Sonuclar geri cekilmis yani. Bilginize......

inanmıyorumkızlar. geçmişim
yaşassssın.
mucize bekliyordum oldu. ayy çok sevinçliyim

Tebrik ederim kızlar. Ben maalesef kaldım 1 desten iktisat yaktı beni. Acaba 2 den iktisati alıp 4 e devam edebilirmiyim

arkadaşlar benim ADALET te ilk yılımdı büte girmeden önce 1.97 idi ortalamam ve FF yoktu ama bütden sonra ortalama 1.54 ve 2 tane FF var bu dersleri sene ye mi vericem kalmadım dmi ya ((

soruma cevap veren olursa çok mutlu olurum. ben kamu yönetimi blümündeyim 1. sınıftan matematik dersinden 1 soru ile kaldım 2. sınıftande 2 dersim var.. kredili sistemde durumum ne olacak 3. sınıfın derslerini de alabilecek miyim matematik ile birlikte... bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…