bütünlemeye nasıl çalışılır?

demet_

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
1.385
1
356
Bolu
merhaba ben 1.sınıf kamu yönetimi bölümündeyim.finallere girmedim ve bütün derslerden bütünlemeye kaldım.6 tane ders var.nasıl çalışmam lazım .bir buçuk yaşında oglum var ve 3 buçuk aylık hamileyim.benim için çok zor yani ders çalışmak.en az kaç dersten geçersem ikinci sınıfa geçmiş olurum
:25:

6 dersten en az 4 tanesinde geçmeniz gerekiyor
2 dersten de sorumlu olarak üst sınıfa geçiyorsunuz
size tavsiyem vize de en yüksek dersiniz hangileriyse onlara çalışın diyelim ki hukuka girişten 47 aldınız bütünlemeden en az 50-53 almanız gerekiyor
ALLAH kolaylık versin bu sıcaklarda zor olur
ha bir de çıkmış sorular kitabı oluyor egemin ona da bakın ben geçen sene iktisattan 30-33 almıştım bütünlemede de 67 almıştım
10-12 tl falan yine de deneyin derim ben
hakkınızda hayırlısı olsun:21:

6 dersten en az 4 tanesinde geçmeniz gerekiyor
2 dersten de sorumlu olarak üst sınıfa geçiyorsunuz
size tavsiyem vize de en yüksek dersiniz hangileriyse onlara çalışın diyelim ki hukuka girişten 47 aldınız bütünlemeden en az 50-53 almanız gerekiyor
ALLAH kolaylık versin bu sıcaklarda zor olur
ha bir de çıkmış sorular kitabı oluyor egemin ona da bakın ben geçen sene iktisattan 30-33 almıştım bütünlemede de 67 almıştım
10-12 tl falan yine de deneyin derim ben
hakkınızda hayırlısı olsun:21:

çok teşekkür ederim bulancak.şu konulara bi çalışıyım.çıkmış sorularıda alırım.umarım vakit yeter iktisat ve muhasebeye çalışmama kararı aldım.inş. hepimizin hakkında hayırlısı olur

çok teşekkür ederim bulancak.şu konulara bi çalışıyım.çıkmış sorularıda alırım.umarım vakit yeter iktisat ve muhasebeye çalışmama kararı aldım.inş. hepimizin hakkında hayırlısı olur

rica ederim:16:
iktisattan herkes kalmış ya hayırlıs artık
evet ilk önce konu çalışın tabiki,olmuyor konu çalışmadan
ALLAH kolaylık versin...

Back
X