Buyrun hanımlar.. Bu da benim çeyizlik ördüğüm küçük halım

Cok güzel olmus ellerine Saglik, iyi günlerde kullan.
Cift iple (kahverengi, crem) ayni anda ördün sanirim..

süpper olmuş eline sağlık banyoya yapsam bende mavi beyaz becerebilirmiyimki kare kare örüp sonradan mı birleştirdin parçaları

beğendiğiniz için teşekkürlerr opuyorumnanaktan evet kare kare örüp sonradan birleştirdim, ama tek tek örmenin hata olduğunu anladım, 1 kahve 1 bej 4 lü sıraladım ya, aslında örerken hiç ayırmadan devam etmek daha akıllıcaymış,mesela beje başlayıp 20 sıra örmeli koparmadan kahveye başlanmalıydı böylece tek tek uğraşmak yerine birleşik örmek daha kolay olurdu,benimde örüp bitrdikten sonra aklıma geldi :kedi:

Çok cici bir halı olmuş. Mutfakta, girişte, evin her yerinde rahtlıkla kullanılabilir. Sen de güle güle kullan inşallah.

eline sağlık çok güzel gözüküyor bende yapmak isterim ama el işlerinde pek bi beceriksizimmafoldumben

eline sağlık çok güzel gözüküyor bende yapmak isterim ama el işlerinde pek bi beceriksizimmafoldumben

tatlım örmesi çok basit, sadece düz örmeyi bilmek yeter, örgü konusunda aslında bende çok beceriksizim anca böyle basit şeyleri örebiliyorum, onun haricinde bi kazak bile örmüşlüğüm yoktur:kedi:, inan sende kolayca yapabilirsin yerimseniben

cok guzel olmus ellerine saglik...
o iplerle orulmus bendede bonya (klozet)takimi var...kullanimida rahat at makineye yika

çok güzel olmuş gerçekten. yalnız bi sorum var onu yere serince kaymıyo mu?

beğendiğinize çok sevindimm hihoyyyt
kaymaması için altına kaydırmaz dikilicek, daha kullanmadım malum çeyiz için örmüştüm
ikinci halımda yolda bitmesine çok az kaldı, o da çok güzel oldu hihoyyyt

ellerine sağlık cnm bende ördüm bunun gibi çeyizime çok şık oluo bunlar.
güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim

bayıldım ya süper bir şey bende istiyorum :hulya: düz örgü derken şişle örgü mü bir de ip nasıl acemiyimde bu konuda

lalli, evet şişle ördüm arasınada ucuz "çetiklik" ip karıştırdım. düz örüyosun motif vs yok :hulya:

süper bayıldım bende örmek istiyorum hep ama gözümde büyüdükçe büyüyor hemen bitermiki. kaç yumak kullandın canım bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…