buyrun hanımlar dertlerimizi dokelim. ..

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Iyi günler. Eşinizin ailesiyle aranız nasıl acaba ?? Kayinvalide kayinpeder elti gorumce vs.. anlatalım rahatlayalim :) iyi yönleri kötü yönleri neler acaba? Eşinizin ailesiyle görüşme sıklığınız ne kadar resmi misiniz yoksa samimi misiniz ?

benim de bir soru olacak kk üyelerine. kaynanam oğlumun pipisini görmek istiyor sürekli, dün geldiğinde " hayalini kuruyorum hiç görmedim nolur aç" dedi açmadım. açınca elliyor, okşuyor.büyük oğluma da aynısını yapıyordu buna yaptırmıyorum. bir kere gösterdim altını değiştirirken çünkü artık bebeğin pijamalarına saldırmaya başlamıştı.ilk evlendiğimizde kocam işten eve geldiğinde üzerini değiştirirken gider yanına bakardı, çok sinir olurdum, ama bu yaptığına daha sinir oluyorum, ben mi abartıyorum? kadın pipi manyağı mı?

benim de bir soru olacak kk üyelerine. kaynanam oğlumun pipisini görmek istiyor sürekli, dün geldiğinde " hayalini kuruyorum hiç görmedim nolur aç" dedi açmadım. açınca elliyor, okşuyor.büyük oğluma da aynısını yapıyordu buna yaptırmıyorum. bir kere gösterdim altını değiştirirken çünkü artık bebeğin pijamalarına saldırmaya başlamıştı.ilk evlendiğimizde kocam işten eve geldiğinde üzerini değiştirirken gider yanına bakardı, çok sinir olurdum, ama bu yaptığına daha sinir oluyorum, ben mi abartıyorum? kadın pipi manyağı mı?

senin kaynana tam manyakmış canım :27: hiç pipi görmemişmi yani oğlu olmuş eşi vardır:1::1::1::1: benim merak ettiğim eşin üzerini değiştirirken gidip bakıyormuş ya eşin bir şey demiyormu gösteriyormu annesine yanii:44::44::44:

senin kaynana tam manyakmış canım :27: hiç pipi görmemişmi yani oğlu olmuş eşi vardır:1::1::1::1: benim merak ettiğim eşin üzerini değiştirirken gidip bakıyormuş ya eşin bir şey demiyormu gösteriyormu annesine yanii:44::44::44:

bence de manyak:) 3 tane oğlu var evde donla dolaşıyorlar havalar ısındığında, anlayacağın edep denen şey onlar için bir kaç kez cümle içinde kullanılan sıradan bir kelime sadece. 3 sene uğraştım artık soyunmuyor annesinin yanında,ona kalsa sorun etmez öyle alışmışlar ailecek. oğlumla beraber tuvalete giriyor, neymiş efendim görmüyormuş çocuk hiç bir yerini. benimde erkek kardeşlerim var birbirlerinin yanında hayatta üstlerini değiştirmezler, bi de kaynanam çarşaflı:D yani dışardan görsen hoca zannedersin. amaaan bıkmışım artık bunların hayasızlığından ne yapsamda aynılar, oğullarım onlar gibi olmasın başka bir şey istemiyorum

Hayalini kuruyorum nolur ac mi ?? Kuzum bu kadin pedofili bence. Sakın evlatlarin icin taviz verme. En nihayetinde cinsel istismar sadece erkekler tarafindan yapilmiyor. Kadinlarda erkeklere yapiyor ve daha agir olabilior... sapkin yaa... ole babaannemi olur...:47:

Arkadaşın da dediği gibi bir tek erkek taciz etmiyor kadınlar da da oluyor. Dikkat et yanlız bırakma çocuklarınla Kayinvalide ni. Dikkat et. Allah akıl fikir versin kaynana.

Nereli olduklarını çok merak ettim tahmin ettiğim yöreyse bunların kanları bozuk aynısı kaynanamdı.

Okuyunca ilk önce güldüm, esimde yanima geldi noldu diye, okudu basladi gülmeye:1:
Ne tuhaf insanlar var hayatta, niye öyle yapiyo acaba merak ettim dogrusu.
Yerinde duruyomu diye bakiyo heralde:9:

Kaynananizin durumu normal deyil bence.

ayıp ya kadına hemen sapık damgası yapıştırmışsınız. torununun yada oğlunun pipisini öpren çok kişi tanıyorum. sapık mı bunlar. yuh. Sorunuza gelince elletmeyin baksın söylenerek sevsin ama ellemek çok sakıncalı. cinsel organ uyarımını erken yapmak oluyormuş bu çok çocuk için sakıncaymış. böyle açıklayın

Hayalini kuruyorum nolur ac mi ?? Kuzum bu kadin pedofili bence. Sakın evlatlarin icin taviz verme. En nihayetinde cinsel istismar sadece erkekler tarafindan yapilmiyor. Kadinlarda erkeklere yapiyor ve daha agir olabilior... sapkin yaa... ole babaannemi olur...:47:

hahahaahhaha ay sen cok yasa emi :D harbiden ama ya hayaini kuruyorum nolur ac ndir ya

Benim babaannem de erkek kardeşiminkini tutar tutar öperdi haha:))))))))))
Türk kadınlarının yaşlılarında var bu galiba ya..

Benim babaannem de erkek kardeşiminkini tutar tutar öperdi haha:))))))))))
Türk kadınlarının yaşlılarında var bu galiba ya..

aynısını benim kv ypmak istedi lütfen falan dedim. sonra baktım bigin pipisini öptü sinir oldum resmen okadar yeri varken ne diye pipisi. ben bile yapmıyorum bunu. çokta saçma geliyo ayrıca. mesela hiç kızların cinsel organını öpen babaanne duymadım ama erkek torunsa bir o piiyi öperler ee sevmekse kızı niye öyle sevmiyosunda erkeği sevyosun. en son yine kv tam öpmeye yeltenirken araya elimi koydum sakınnnnnnnn istemiyorum dedim. evde bir oğlu birde kocası var benim evimdekinden uzak dursun.

Tartışılan duruma bak valla komiksiniz. Yaa kadın torununu istediği gibi sevebilir yok elini koymuşta araya sakıınnnn demiş senmi öğreteceksin kadına torununu nasıl seveceğini iyice buldumcuk olmuşsunuz siz öpülmezi sevilmezi savunanlar oldu olacak altını falan değiştirirkende ellemeyin çocuğun cinsel dürtülerini tetikliyormuşsunuz yaa..

Bende oğlan sahibiyim istediğim gibi severim sevdiririmde utanırım bir kere anne orasını sevme demeye

Tarif verin bari şu mesafeden sevilecek şöyle sevilecek diyee..

Güldürdünüz gece gece

güldürdünüz yani gece gece:) yahu yaşlı başlı kadın neden pipi manyağı olsun allasen? :1: pipi manyagı olsa senin oğlanın cücük kadar pipisini ne yapsın töbe töbe ya :) yaslılarda olur öyle seyler fazla takılmayın bence sevimli buldukları için, babannelerin de erkek torunlara düşkünlüğü malumdur oğlunun oğlu olma durumu.

cinsel dürtüyü artırma konusunda da, benim abimin 2 yasındayken pipisinde kist gibi bi sey oluşmuş, o dönemin şartlarında erken sünnet yapılamıyormuş, dr anneme sürekli oynayıp masaj yaparak yumuşatmaya calısın o kendiliğinden inecek demiş. annem de kisti geçirene kadar pipiyle oynamış durmus kadıncağız :)) sonra geçmiş o şekilde. abimin bugüne kadar bi azgınlığını sapıklığını görmedik öyle cinsellik düşkünü bi adam olmadı yani :)

Back
X