- Konu Sahibi sevimistanbul
-
mahmure yerinde olsam özletirim kendimi.. msni açık tutunca merkakını gidermiş oluyosun, azıcık fena ol :) üzülme hemde nasıl olsa arayacak
ama ilk arayan sen olma yoksa alışkanlık haline gelir
dünden beri anca yapabildim kahve.dibini, tabagını, tabagını süzdürdükten sonraki halini çektim.bi tarafına hiç kahve bile gelmemiş :44:
özlemciğim iş bulamıyorum.1 onun için 2 de evliliğim için yorumlarsan sevinirim
fincanın bir tarafı
Eki Görüntüle 220732
diğer tarafı
Eki Görüntüle 220733
dibi
Eki Görüntüle 220734
şekil olan tarafı tekrar
Eki Görüntüle 220735
Eki Görüntüle 220741
Eki Görüntüle 220736
Eki Görüntüle 220737
ozlem inanamıyorum sana.sanki var ya yanımdaymıs benimle yaşıyormussun gibi öyle güzel anlatmıssın ki okurken inanamadım.hepsi dogru.sıkıntılı bir dönemdeyim.iş konusunda .iş aramaktan öyle yoruldum ki anlatamam.ama az kaldı demişsin.inşallah öylede olur.
Allah bir değil bin kere razı olsun.emeğine yüreğine sağlık
canım hayatında ikili gelişmeler var..
bi yanın toprak döküyo bi yanın bahar bahçe.. çift çift gelişmler var.. yani hem hüzün hem mutluluk... bazen için kıpır kıpır bazen hüzün sarıyo...
hüzün kaynakların belirsiz gibi gözüksede seni üzen insanlar var.. aşırı derewcede dedikodunu yapıyorlaer senin canım...
bunların negatif enerjilerini üzerine topluyosun onlarla ne kdr az görüşürsen o kdr iyi..
ama genel anlamda olumlu bi fal..
güzel şeyler var
ve iki büyük göz aydınlığın var.. iki dileğin varsa bu ikiside gercek olacak inşallah tani allah bilir dua et cnm...
bi adak var .. yani bi dileğin gercek olmasını istiyosan bi adakta bulunmalısın o kdr yakın bi zamanki sanki bu ay içinde büyük bi gelişimin temmelri atılıyo ve sen sevinçten havalara ucuosun inşallah....
ayrıca iki kişi bir olak biri dışarda kalcak bu ne cnm ??? ailede olabiir aşkta olabilir ???
üç kişi var biri sensin.. ikisi yanyana biri dışarda kalmış inşallah bu dışarda kalan sen değilsindir..
yüzlerinizi göremediğim için gördüğüm insanlar kim bilmiyorum..
yeni kararlar alcan bu sıkınıtıları bitirmek üzre..
gelecekte sıkıntılar su gibi akacak canım umudunu yitirme
banada cwp at bu 3 kişi gercekten var mı ??
bi kaç ay sonraq gene bakarım oke
cnmcım ağzına diline yüreğine sağlık.çok güzel yorumlamışsın adağım var cnm inş dileğim kabul olunca gerçekleştircem... bu üç kişi var cnm ...dışarıda kalan ben değilim diye düşünüyorum ama ondanda emin değilim :)biraz zaman geçsin sen bana bak bi daha 3 kişi olayı bir dönem çok canımı sıkan bi olaydı etkisi giderek azalan ..etrafımda bi kaç arkadaşım var ama birinin acayip dedikoducu olduğunu herkezde bilir kesin odur.bebiş gözükmedimi şekerrrr
özlemciğim fotograf gönderenlerin sayfa ve mesaj numaralarını yazdım elinle koymus gibi bulabilesin diyekendini yormayacak sekilde bak yeterki sen.sıralarımızı bekliyoruz biz
Kalinka 6. Sayfa 54. mesaj
Jennifer 6. Sayfa 55. mesaj
Su.ay 6. Sayfa 56. mesaj
Asiii_melekkk annesinin falı 7. Sayfa 64. mesaj
Jut 6. Sayfa 75. mesaj
Deren1907 9. Sayfa 81. Mesaj
Asiii_melekkk kendi falı 9. Sayfa 88. Mesaj
özlemciğim banada bakar mısın tatlım arkadaşlardan bana resim yüklemeyi söyleyebilecek olan varmı?
cevapla kısmınından sonra, mesajı yazdığımız bölümün üstünde bazı kutucuklar var. orda dünya zarf vs gibi şeylerin yanında bir resim çerçevesi kutusu var
ona tıkla. karşına çıkan kutuda from computer seçeneğini tıklayıp dosyaları seçeceksin. seni otomatikmen bilgisayardaki resimlere yönlendirecek.
ordan resimlerini seçip yükleyeceksin.
kolay gelsin
cevapla kısmınından sonra, mesajı yazdığımız bölümün üstünde bazı kutucuklar var. orda dünya zarf vs gibi şeylerin yanında bir resim çerçevesi kutusu var
ona tıkla. karşına çıkan kutuda from computer seçeneğini tıklayıp dosyaları seçeceksin. seni otomatikmen bilgisayardaki resimlere yönlendirecek.
ordan resimlerini seçip yükleyeceksin.
kolay gelsin
cnm konu cevaplama paneline geliyosun 2.sırada image simgesi var.ona tıklayıp bilgisayarından dosyaları seçiyosun
Merhaba canim buda babamin fali kendi isiyle ugrasiyor onun icin kapatmisti simdiden agizina yüregine saglik yalniz ben su cay fali olayini beya bi merak ettim nasil oluyor o ya
sonra banada bakarsin degilmi canim???
canım çay falı süzek kullanmadan çayı taneli bardagı döküp bitirdiktan sonra kahve gibi kapatarak oluyormus bende burda ögrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?