- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.561
Merhaba canım ben bile adet olmadım :)artık adet olsamda kurtulsam yumurtlama testi ne baslasamKızlarrr nasılsınız bitaneleri ben çok giremiyorum foruma .Mümkün olduğunca yazmaya çalışırım.
Ben daha adet olmadım sabaha test yaptım ama negatif.
Özledim kızlarrr siziiii
Anneyimbenanne35
Sevsev12
4body1soul (Canım çok dikkat et kendine)
oslem83
H Hivahivron
Valla geldiğim gündem beri kafam rahatladı resmen.Yoksa düşün düşün kafayı yiyecektik.Iyiyim tatliskom biraz stresliyim sadece ya sanirsam zamn gecmiyor ben bu bir iki gun icerisinde annemlere memlekete gidecem biraz kafam dağılır en azindan . Iki gün gecikti insallah gec dollenmedir canim
Bende özledim valla güzel haberlerinizi alınca daha iyi oluyorum.Sen nasılsın kuzum özlettin kendini
3 gün geçti batımdan merakla bekliyorum.Merhaba canım ben bile adet olmadım :)artık adet olsamda kurtulsam yumurtlama testi ne baslasam
Yaptırdım canım 425 çıktı hgcCanım teste göre hamilesin hemen kan testi yaptır koooş
Son adet tarihin neYaptırdım canım 425 çıktı hgc
Kaç haftalıktır ki acaba
Dogru söylüyorsun düşün düşün kafayi yiyor insan valla . Insallah kirmizilari görmezsin artk canim senden cift cizgili testler görürüzValla geldiğim gündem beri kafam rahatladı resmen.Yoksa düşün düşün kafayı yiyecektik.
Memleket havası iyi geldi.
Bende özledim valla güzel haberlerinizi alınca daha iyi oluyorum.
3 gün geçti batımdan merakla bekliyorum.
En son 14 haziranda adet başladı benim 8 gün sürmüştüSon adet tarihin ne
En son 14 haziranda adet başladı benim 8 gün sürmüştü
Ben hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar çok şükür :)Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin en kısa zamanda güzel haberler alabilmeyi nasip etsin
Amim Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah5 haftalık oluyor o zaman.. gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah..
Iyilik canim bizde seni ozledik tatilde misinGünaydın kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyordum arada okuyup çıkıyorumözledim sizi Anneyimbenanne35 4body1soul yvz13 True white ve daha sayamadıklarım
Hayirli olsun canim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahBen hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar çok şükür :)Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin en kısa zamanda güzel haberler alabilmeyi nasip etsin
Hoş geldin tatlim gün saymaya devam ediyoruz isteGünaydın kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyordum arada okuyup çıkıyorumözledim sizi Anneyimbenanne35 4body1soul yvz13 True white ve daha sayamadıklarım
Doğru söylüyorsun kiz su aralar cok sessiz buralarIyilik canim bizde seni ozledik tatilde misin
Ay bu ara herkes bi dagildi toplansalar gene pespese yazdigimiz gunleri laf yetistirmeyi ozledim
Hayirlisi olsun tatlim bende agustosum ama yinede burdayim birakamiyom burayi belki uğur getirirGünaydınn nasılsınız kızlaar ben ağustosa kaldımm
Öyle canım bir an önce regl olsam bari bu ay ovulasyon testini deniyeceğim, bende bırakmıyorum burdayım :)Hayirlisi olsun tatlim bende agustosum ama yinede burdayim birakamiyom burayi belki uğur getirir
Üzülme canım benimde neagtifti dün akşam ağustosa kalsın hayırlısıyla olurbata 2 kala testim yine negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?