- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.121
Aynen önceden söylüyorum şu günler olacak diye sorun olmuyor.gerçi biz ovu günü jübile yaptık.sahalara ne zaman döneriz bilmiyorumBen kendikime söylüyorum canim bu hafta ovu haftasi o yüzden her gece olacak die baştan hazirliyorum onu bide kendisi de bebek cok istedigi icin bazen ben istemesem bile kendisi geliyor bebek icin diyor
İnşallah canım doktorumn asistanını aradım yarın aksam gidicm kontrole bakalım olusmuslarmı
İnşallah inşallah bende hissedıorm :)Olmuştur kuzum güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Senin kızın vardı değil mi 8-9 yaşlarında yanlış mı hatırlıyorum yoksaNapalım kuzum bir şekilde degerlendrmek lazım :)
İnşallah inşallah bende hissedıorm :)
Senin kızın vardı değil mi 8-9 yaşlarında yanlış mı hatırlıyorum yoksa
aaaa hayırlısı olsun canmAn itibariyle adett oldum kizlarrrrŕrr
yapınca at canımBen de birazdan test yapacagım bakalım ne kadar koyulaşmış
yapınca at canım
yapınca at canım
oo koyulaşmış baya :)Canım yaptım
oo koyulaşmış baya :)
çatlayınca tamamen kırmızımı olucak :)İnşallah çatlar canım iyi gidiyor şuana dek :)
Canım yaptım
çatlayınca tamamen kırmızımı olucak :)
Yarın bilemedin öbür gün çatlar gibi duruyor :) benim de adete 4 gün kala ovu testlerim kopkoyu oldu 3 gün ard arda yaşasın hamileyim dedim iki gün sonra kırmızılar geldi
Doktora gidecek misiniz birkaç gün içinde yumurta takibi için? Bakalım ovu testiyle uyumlu mu yumuşlar
Heee anladımm ee bugünlerde çatlicak o zamanTekrar silikleştiğinde çatlamışmiş bitmiş olucak :)
Heee anladımm ee bugünlerde çatlicak o zaman
Eee bu durumda adete yakın nasıl yumurta var gibi gösteriyorkiYarın bilemedin öbür gün çatlar gibi duruyor :) benim de adete 4 gün kala ovu testlerim kopkoyu oldu 3 gün ard arda yaşasın hamileyim dedim iki gün sonra kırmızılar geldi
Doktora gidecek misiniz birkaç gün içinde yumurta takibi için? Bakalım ovu testiyle uyumlu mu yumuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?