- 2 Kasım 2015
- 503
- 723
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.941
biz de seni özledik bat a 6 gün kaldı benim beklemedeyiz canım sen nasılsın her şey yolundadır inşallahGunaydinnnnnnnn canlarrrrrr nerelerdesiniz özledim sizi naslsnz gelismeler nasıl @4body1soul @oslem83yvz13 @srplmtmtk @MiyavKedi nerelerdesin yavrum sen
Sevsev12 @kahvecibaby F fundacicegimm
evet canm yumurta tembelliği var[/QUOTE
her şey sınav bizim için çok şükür tedavisi olan bi şey Allah dermansız dert vermesin kimseye canım en kısa zamanda sağlığın da psikolojin de yumoşların da sapa sağlam sağlıklı olursunuz tevekkülle kavuşursun bebeğine inşallah cümlemiz isteyen herkes sağlıkla kavuşşun canının canına inşallah sen güçlü ol
İncecik bile de olsa yok muMalesef canım
Dedim ya olsa hissederdim ben
İncecik bile de olsa yok mu
Ama daha 1 hafta kadar var aslında hemen umudu kırmamak lazım. O kırmızılar gelene kadar son şans diye bişey yok benim inancım yüksek senden yanaYok :) olsa ben görürdüm
Pazar son şansım artık erken gebelik alıp yapcam bakalım kuzum
Yolunda şükür kuzum taşındım. Yerlestim şimdide sıkı bir diyetteyim işte öyle kuuzm insallah güzel haberler alirsnbiz de seni özledik bat a 6 gün kaldı benim beklemedeyiz canım sen nasılsın her şey yolundadır inşallah
Ama daha 1 hafta kadar var aslında hemen umudu kırmamak lazım. O kırmızılar gelene kadar son şans diye bişey yok benim inancım yüksek senden yana
Yap bakalım ne çıkacak ama o zamana kadar sen dayanamaz bikaç kez daha yaparsın bence :)İnşallah kuzum
Evet aslında geç yumurtladıgım için hala şansım var
Pzt erken gebelik yapcam predictor
hayırlısı inşallah canım gerçi hissediyorum diyorsun ama bi sürpriz yapar sana inşallah :)Yok :) olsa ben görürdüm
Pazar son şansım artık erken gebelik alıp yapcam bakalım kuzum
Yap bakalım ne çıkacak ama o zamana kadar sen dayanamaz bikaç kez daha yaparsın bence :)
hayırlısı inşallah canım gerçi hissediyorum diyorsun ama bi sürpriz yapar sana inşallah :)
inşallah canm inşallh
berbat canmm benm yumurta pazartesi 15mm idi dün akşam bi gittim doktor yumurtamın gerilediğini soledi iğne ile çogaltma yapacagını soledi canm baya sıkkınNaber kuzum nasıl gidiyor :)
berbat canmm benm yumurta pazartesi 15mm idi dün akşam bi gittim doktor yumurtamın gerilediğini soledi iğne ile çogaltma yapacagını soledi canm baya sıkkın
Gitsin gitsin kilolar bebiş haftada 1 tartil kilo verdigini gorunce daha da motive olursun.Bitti şükür yerleştim bende diyet şimdilik iyi gidiyor burdaki takımlara girip daha çok motive oluyorum kuzum
Var mi belirtiler tatlimbiz de seni özledik bat a 6 gün kaldı benim beklemedeyiz canım sen nasılsın her şey yolundadır inşallah
evet küçülmüş doktor beklediğim gibi olmadı dedi. iğnelerle tedavi edeceğiz dedi bi ilaç yazmıs ama harf olarak yazdıkları için ne ilacı bilmıorm bde başka kagıda adetin 2. veye 3. günü glorafal mi ne bişeyler yazdı amaYumurta küçülmüşmü? Yani olgunlaşmamış
Kuzum iğneler çok etkili hemen büyütüyor üzülme hiç
Ayyy insallah canisi bakalim en kısa zamanda nekadar verirsem kârgitsin kilolar gelsin bebislerrrrGitsin gitsin kilolar bebiş haftada 1 tartil kilo verdigini gorunce daha da motive olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?