- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.001
Gunaydinnnnnnnn canlarrrrrr nerelerdesiniz özledim sizi naslsnz gelismeler nasıl @4body1souloslem83 yvz13 @srplmtmtk @MiyavKedi nerelerdesin yavrum sen
@Sevsev12kahvecibaby @fnd05
Saol canım. Amin inşallah ne güzel olur valla haftaya pazartesi olmazsam yapıcam testi de nasıl dayancam bilmiyorum :)Allah keyfinizi daim etsin canım
Biliyomusun ben bir keresinde tatil dönüşü yaptıgım testle öğrenmiştim gebeliğimi :)
Senin de öyle olsun inşallah :)
Saol canım. Amin inşallah ne güzel olur valla haftaya pazartesi olmazsam yapıcam testi de nasıl dayancam bilmiyorum :)
Ben yinede bekliyim diyorum. Sen testlere devam mıDayanırsın ama dayanamazsan da silik çizgin çıkar kuzum :)
Ben yinede bekliyim diyorum. Sen testlere devam mı
Bata kaç gün kaldı test yapmadın mı bu süreçteArtık ben gecikme beklerim kuzum
Gelmezse umutlanıp test yapcam
valla canm moral sıfır ne yapsam ne etsem hiç bilmıorm gonal f iğnesi yazdı doktor ama ben daha ilaçlarımı almadım ne yapsam ne etsem hiç bilöıorm
evet canım ama biraz beklemeye karar verdim. Yaşayıp görelim.Onu da bilmiyorum kuzum
Bir araştımak lazım ama çok pahalıymış 550
Ne zaman başlaman lazım? Bide 550 çokmuş ya hayır kesin tutcağını bilsek git al ama işte garantisi yokvalla canm moral sıfır ne yapsam ne etsem hiç bilmıorm gonal f iğnesi yazdı doktor ama ben daha ilaçlarımı almadım ne yapsam ne etsem hiç bilöıorm
Canım bi bakar mısın 21.günde hala ikisi de kırmızı neden acabayvz13
evet canım ama biraz beklemeye karar verdim. Yaşayıp görelim.
Evet pik en köyü olduğu gün galiba dimi canım,14,gün çatlama iğnesi oldum 15den itibaren hergun ilişki oldu ama 21,gün de kırmızı ne kadar geç yumurtluyo olabilirim ki ?yvz13
Çok teşekkür ederim cvpladigin için canım sagol :)Evet canım pik olmuş ve çatlamış
Onun dışında silik çıkması normal
Daha 7. Gündesin hcg erkisi bitmemiş olabilir
Çok teşekkür ederim cvpladigin için canım sagol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?