- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Cocugum bir bucuk yasina gelipte akli biseylere erene kadar uyku ne bilmedim.Sabahlara kadar dusunurdum.Rabbim benim yasadiklarimin binde birini bile yasatmasin kimseye.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin oyle zorkiİnanmıyorumne kadar üzülmüşsündür. Genelleme yapmak istemiyoru ancak bazıları çok acımasız. Tatmin edici bir açıklama yapmıyorlar psikolojik bir destek sunmuyorlar
Ankaradayım ben genelde medicalparka gidiyorum ama çok memnun değilimCanım hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben hsg hariç hepsi birgunde yaptim
Pıhtılaşma için ne kullanıyorsunuz?Merhaba kizlar benim de bat 6 temmuz :)
İki dusugum var arastirma sonucu bir genimde pihtilasma cikti . inşallah bu ay guzel haberler veririz
Çok şükür çok sevindim Allah korusun güzel mutlu sağlıklı başarılı bir ömür diliyorum evledınaCocugum bir bucuk yasina gelipte akli biseylere erene kadar uyku ne bilmedim.Sabahlara kadar dusunurdum.Rabbim benim yasadiklarimin binde birini bile yasatmasin kimseye.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin oyle zorki
Cok sukur rabbime simdi cogu insanin sahip olmak isteyecegi guzellikte bi oglum var.Bu yilin basindada ustun zekali oldugunu tespit ettik.simdi egitim goruyor sabah egitime gittik geldik.
Resmen ellerimle kiyacaktim yawruma askimin meyvesine
Kıyamam sana ewt dr ların bazısı çok acımasız dr da bile allah korkusu olanı nasip etsin rabbım ins bende ikili test vs yaptırmamıştım dr um cok ıyidi gerek yok dedi ve allaha bıraktım hep çok sukr sağlıklı bir oğlum var 6 yaşında :)Cocugum bir bucuk yasina gelipte akli biseylere erene kadar uyku ne bilmedim.Sabahlara kadar dusunurdum.Rabbim benim yasadiklarimin binde birini bile yasatmasin kimseye.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin oyle zorki
Cok sukur rabbime simdi cogu insanin sahip olmak isteyecegi guzellikte bi oglum var.Bu yilin basindada ustun zekali oldugunu tespit ettik.simdi egitim goruyor sabah egitime gittik geldik.
Resmen ellerimle kiyacaktim yawruma askimin meyvesine
Medicalparka muayene ucreti ne kadar veriyorsunAnkaradayım ben genelde medicalparka gidiyorum ama çok memnun değilim
Medicalparka muayene ucreti ne kadar veriyorsun[/
özel sağlık sigortası yaptırmıştım ben eşimin çalıştığı şirket vasıtasıyla o sayede muayene ücreti sadece 15 lira veriyorum
Amin cok tskler darisi basina ins ama yasadigim guzel seyleri yasarsin insÇok şükür çok sevindim Allah korusun güzel mutlu sağlıklı başarılı bir ömür diliyorum evledına
Allah size bagislasinguzel saglikli hayirli bi omur versin insKıyamam sana ewt dr ların bazısı çok acımasız dr da bile allah korkusu olanı nasip etsin rabbım ins bende ikili test vs yaptırmamıştım dr um cok ıyidi gerek yok dedi ve allaha bıraktım hep çok sukr sağlıklı bir oğlum var 6 yaşında :)
Amin cnm cümlesiyle insAmin cok tskler darisi basina ins ama yasadigim guzel seyleri yasarsin ins
Allah size bagislasinguzel saglikli hayirli bi omur versin ins
Hic bilmiyorum canim ben hic igne olmadim saat falanda soylemedi cana
Anam keske diyeydin tum kk caldirip kapatir uyandirirdik anam bacim be yaaa
Yok cnm sen yap öncesinde ilişkin yokmu yapmadinizmi pekikuzum ya olmadık şey oldu yapamadık işte nasip
inşallah geç kalmamışızdır
Olabilir cnm sen yap rabbim bilir
İnş rabbim ol der oluverir ins cnmkuzum ağrım feci hala yaptık ama bakalım iş görecekmi
Yok cnm sen yap öncesinde ilişkin yokmu yapmadinizmi peki
Ins olur hayirlisiylakuzum ağrım feci hala yaptık ama bakalım iş görecekmi
Olsun spremler 72 saat yasiyo sen bu gece yap gene benceiğneden önceki akşam olmuştu en son
iğneden sonra 44. saat oldu işte
36 yı kaçırdık
Ins olur hayirlisiyla
Olsun spremler 72 saat yasiyo sen bu gece yap gene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?