İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Buyrun kızlar... Bunlar da benim favori Gecelik,Pijama,İç çamaşırlarım :)

hepsi güzel...yalnız anlamadığım,bunlar beğendiğiniz modeller mi yoksa hem beğenip hem de sahip olduğunuz modeller mi?
insan bu kadar geceliği ne yapar ki?

teşekkürler,
ilk mesaja da yazmıştım. sadece internette bulup beğendiklerim bunlar. markalarının olduğu mağazalara girdiğimde çeyizim için beğendiklerimden rast geldiğimi alıyorum.

numara 41 kalpli olan çok tatli ya, buna benzer ariyorum. markasi nedir acaba?
ayrica çogu modeller gerçekten çok begendim ellerine saglik

12, 24, 26,27, 43 güzel veeeee özellikle 34 şahane canım
Markası ne?
Çok beğendim...

numara 41 kalpli olan çok tatli ya, buna benzer ariyorum. markasi nedir acaba?
ayrica çogu modeller gerçekten çok begendim ellerine saglik
oysho markası canım, beğenmene sevindim.
12, 24, 26,27, 43 güzel veeeee özellikle 34 şahane canım
Markası ne?
Çok beğendim...

Kuzum 34 benim de favorilerimden ama onu bir türlü bulamıyorum mağazalarında, markası intimissimi. La senza'da ona benzer bir şey görmüştüm ama bunun kadar güzel gözükmüyordu canım...

Hepsi de güzelmiş.Ben de kızım ama bunları nasıl gigiyorlar,giyeceğim diye bakıyorum ya
Evlenince değişiyor heralde bu görüşler
Neyse emeğine sağlık canım

Aaa ama olmaz ki madem yok mağazalarında o zaman resimlerini de yüklemesinler
Çok beğenmiştim gerçekten canım.
Bir de dediğin gibi her ürün fotoğraftaki gibi güzel de durmuyor
Bu ara da hep siyahları beğeniyorum...
Azıcık renk katmak gerek

Hepsi de güzelmiş.Ben de kızım ama bunları nasıl gigiyorlar,giyeceğim diye bakıyorum ya
Evlenince değişiyor heralde bu görüşler
Neyse emeğine sağlık canım
Ben de henüz evli değilim ama bunların bir çoğu çok masum pijamalar canım
Fantezi olanlar için ben de aynı şeyi düşünüyorum

Sorma tatlım ya, ama ben hala pes etmedim, bakmadığım bir kaç avm daha var, oralara da bakarım, bulabilirsem sana haber veririm. Olmadı 2 tane alır birini sana yollarım.
Çünkü gerçekten çok çok güzel ve asil duruyor, onun gibisini hiç bir yerde bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…