İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Buyrun kızlar... Bunlar da benim favori Gecelik,Pijama,İç çamaşırlarım :)

Ben de çok beğendim gerçekten, fiyatı ne kadardır acaba?:44::44:
Ben de geçenlerde aldlım 2 tane ama ikisi de siyah...
Bir uzun, biri kısa bir model ama hep gözüm siyahlara takılıyor niyeyse

Ben de çok beğendim gerçekten, fiyatı ne kadardır acaba?:44::44:
Ben de geçenlerde aldlım 2 tane ama ikisi de siyah...
Bir uzun, biri kısa bir model ama hep gözüm siyahlara takılıyor niyeyse

50tl civarındadır diye tahmin ediyorum canım.
Herkes kırmızı sever, ben de en çok siyah seviyorum, daha güzel ve asil duruyor bence.

hangi siteden alıyorsun canım sakıncası yoksa söylermisin ? cok güzel hepsiee

hangi siteden alıyorsun canım sakıncası yoksa söylermisin ? cok güzel hepsiee

Canım belli bir site yok aldığım. Alışveriş merkezleri, internetteki alışveriş siteleri, bir çok yer var araştırdığım. Ki bunlar aldıklarım değil, beğendiğim modeller.

bebişimmmm topiğin varmış gec oldu belkı ama hayırlı olsun bide ben bunlara bayıldım yaaaa harıkalarrr
3 6 9 12 15 19 29 30 31 34 45 48 e bittim harıkalar

bebişimmmm topiğin varmış gec oldu belkı ama hayırlı olsun bide ben bunlara bayıldım yaaaa harıkalarrr
3 6 9 12 15 19 29 30 31 34 45 48 e bittim harıkalar
sağol kuzucuummm Harikalar di miii Zaten tek çeyizim şu an çok beğenerek aldığım 5-6 tane iç çamaşırlarım
Giymek de nasip olur inşallahhh

Hepsini ileride evimde giymek için bende sabırsızlanıyorum. Özgürce sadece kocanla düşünmesi bile çok hoş
Kesinlikle canıımm, inşallahh o günler gelir bir an önce

Ilerde bunlarida konuscaz insallah :)bende almaya basladim gecelik cooookkk guzel gun hatta gecelerde kullan kuzucummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…