tatlım haftasonu bazı gelişmeler oldu ben aramadım o aradı yumuşak bi sestonuyla konuştu dün gece neden telefonumu acmadın dedim bende sinir oldum acmadım dememdim meşguldum babamla muhabbet ediyoduk acamadım dedim arayacaktım seni ama senin "sen bilirsin" mesajından sora kızdım aramadım dedim
o da o kadar aradım sorasında da telin kapalıydı telini kapatmana çok bozuldum ben de msj attım benim yrimde sen olsan ne düşünürsün soruyorum sana falan dedi
neyse belki düzelir dedim haftasonu bu daha da kötüye gitmeye başladı ne arama ne sorma tüm haftasonu günde bi kere aramalar oda 2 dak lık max. deli oluodum ama belli etmiim dedim her defasında arkadaşlarımla canlı müziğe gidicem haberin olsun şuraya gidiyoruz haberin olsun falan falan iiyice uyuz oldum ben de senin dediğini yappiim dedim arkadaşlarımla takıldım tüm haftasonu carting falan ben de haber veriyorum paşa hayır gidemezsin dio neymişş arkadaş grubumun içinde erkekler varmış ama o sadece erkek arkadaşlarıyla görüşüyomuş en azından özen gösteriyomuş falan..
dinlemedim gittim zaten ne arayan var ne sorann dedim dün gece eve dönünce aradım 2 kere meşgule aldı patladım bende artık dayanamadım msj attım..
"Ben senin hayatında fazlalık olmuşum anlaşılan ulaşmak istediğim zaman ulaşamıorum bile artık inan çok yoruldum sen düzelmek yerine daha da kötüye gidiyosun en önemlisi artık özlemiosun günde bi kerearayıp isteksizce iki kelime konuşmakla bi ilişki yürümez seni zorla tutuomuşum gibi hissediorum çok sıkıldım beni mutlu etmiosun artık sadece üzüosun zorlamayla aşk olmazartık kendini bişeyler için zorlaman lüzum yok çünkü artık ben yokumm..." yazdım
ardından bi msj
" misafirlikteyim müsait olsam acarım hem havada bulut sen ayrılmayı unut " yazmış gce 12 den sora aramaya başladı acmadım tekrar aradı açtım biz kavga edebiliriz tartışabilirz böle şeyler yaşanabilir bida ha ağzından ayrılık lafı duymak istemiyorum dedi carting nasıldı dedi çok güzeldi dedim ben sana gitme dedim die hatırlıyorum dedi bende yeterince ilgilen o zman benimde canım sıkılmasın farklı arayışlaar içine girmiim dedim ya adam o kadar zeki ki konu çarpıtmada ve kendi lehine çevirmekte üstüne yok ben sana gitme dedim sen gittin e döndü muhabbet bundan sora gitme dediğim yere gitmeicen sen bu aralar arkadaşlarınla sık takılmaya başladın falan falan bende benim için sorun diil görüşmelerimi en aza indirgerim ama senin kendini düzeltmen şartıyla dedim bana şart koşma dio ayyy çıldırdım resmen hakimiyet kurmaya çalışıo ben ne dersem o die ..nasıl bir kaos oldu bu konu anlamıyorumm vala..