- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
aynı yöntemi arkadaşım imkansız ötesi bi adama yaptı, şuan evleniyolar
Çıldırıciiiiiiim
Bir çeşmesi falan mı var bunun nereden buluyorlar
kendi adet kanını içeceğin içine koymuştu hocada birşeyler okumasını söylemiş işte. yaptırdı içirdi şarabın içine koyup adam ona öyle bir döndü kii evlilik teklifiyleÇıldırıciiiiiiim
Bir çeşmesi falan mı var bunun nereden buluyorlar
Kendi kanlari oluyor, baskasindan bulmuyorlar.
kendi adet kanını içeceğin içine koymuştu hocada birşeyler okumasını söylemiş işte. yaptırdı içirdi şarabın içine koyup adam ona öyle bir döndü kii evlilik teklifiyle
öğğ diyorum sadeceAllahım insan nasıl.... neyse
Konu sahibi size özelden hangi hoca diye sormazsa bende duygusuz değilimkendi adet kanını içeceğin içine koymuştu hocada birşeyler okumasını söylemiş işte. yaptırdı içirdi şarabın içine koyup adam ona öyle bir döndü kii evlilik teklifiyle
aynı yöntemi arkadaşım imkansız ötesi bi adama yaptı, şuan evleniyolar
Çok duydum bu büyüyü. Kani adamin yemeğine döküyorlar.Regl kanını nerden nasıl temin etmiş ya
Bunlar nasıl pis işler
Ya ben normalde inanmıyorum da.Günümüzde böyle büyü yapıp tutturabilrcek hoca var mı acaba ciddi ciddi...böyle şeylere inanmayın
Belli artık eşiniz bu sürtüşme den sıkılmış, bunalmıştır. Sürekli annesini şikayet etmeyin eşinize. Konu ne bilmiyorum ama biraz görmezden gelseniz kayınvalidenizi ve söylediklerini
Çok duydum bu büyüyü. Kani adamin yemeğine döküyorlar.
ahahah detay bilmem ama sormadıKonu sahibi size özelden hangi hoca diye sormazsa bende duygusuz değilim
Artık neyi sıkıp kanı çıkarttılarsa...Regl kanını nerden nasıl temin etmiş ya
Bunlar nasıl pis işler
Papaza gidip "biz bozdurmak istiyoruz" derlerse seve seve bozacağına eminimBuna papaz büyüsü derler. Biz bozamaz mıyız, tabi ki bozarız ancak etik bulmuyoruz. Papaza gidip bozdurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?