- 21 Kasım 2017
- 29.205
- 127.437
- 598
Biliyorum o büyüyü, A101 büyüsü derler. Keşke bir de Bim’i deneseydiniz.Hanımlar ben iki yıllık evliyim.Kendimde ya da eşimde büyü olabileceğini düşünüyorum.Çünkü eşim çok değişti.Ailesindeki bana yapılan hakaret olsun laf sokmalar olsun hepsini fark edip benim yanımda oluyordu.Ama üç aydır değişti.Hiç bir sekilde tahammül edemiyor bana.Dünkü açtığım konuyu hatırlayan Arkadaşlar olacaktır.Ben ne dersem deyim annesinin bana söylediği laflara inandiramiyordum.Annemi alttan al diyip duruyor.Bir insan hiç mi savunmaz hiç savunmuyor.Ben daha önce kayınvalidemin kendi ağzından kayın pederime regl kanı ile büyü yaptırdığını duydum.Şimdi belki kizacaksiniz günah almak istemiyorum ama şüpheleniyorum.Sonuçta Kendi kocasına yaptırmış.Tabi falcı teyzelere falan gittiğini de açık açık söyledi kaç kez.Eşim öyle böyle değişmedi.Bende karar verdim bir hocaya gittim.ama büyü yaptırmak için değil büyü varmı Varsa ne yapmalıyım diye.Hocada bana bir ipe 101 düğüm atıp felak okuyarak düğümleri açmamı söyledi.Aynı şeyi nas suresi için de söyledi.Yaptım ama değişmedi.Ne yapmalıyım sizce.
Regl kanı çok pisse eğer güçlü tutmuştur en az 1000 düğüm açman lazım.
Iq seviyem 100 düğümün altına düştü, gidiyorum. inanmayın şu saçma mavallara büyü diye bişey yoktur.
Kendi regl kanı içirmek diye birşey var iceceğine katıyorsun bi damla diyeyim sana kul köle oluyorRegl kanını nerden nasıl temin etmiş ya
Bunlar nasıl pis işler
Kendi regl kanı içirmek diye birşey var iceceğine katıyorsun bi damla diyeyim sana kul köle oluyor
Basiniza is acar o hoca diye guvendikleriniz... Yasak oldugunu bilmiyosunuz galba ama burda kimse bu konuya malesefff yardim edemez.
Kanit varsa neden olmasinPeki bunları şikayet etsen polise hocaları bir şey yapılıyor mu?
Cevaplamadan geçemedim kusura bakmayın yıllarca Diyanet kurslarında hafizlik yaptım bu işlere baya bi hakimim Diyanet dışında bir eve toplanıp düzenli olarak zikir tarzı şeyler yapılsa bile polis çağırınca ilgileniyorlar hele bu büyü yapıp para alanları anında alırlar ama hapis cezası alacağını sanmıyorum iyi aksamlarPeki bunları şikayet etsen polise hocaları bir şey yapılıyor mu?
Büyü kuranda yazıyor .Sen kurana mı inanmıyorsun büyüye mi??? Büyü dediğimiz şey enerjinin yönlendirilmesi ile yapılıyor zaten .21.yüzyıl Türkiye’sinde büyü dediğimiz şeye ( negatif enerjilerin nesleler üzerinden yönlendirilmesine) inanmamak cehalettir bence.Ne buyusu yav kac yasinda insanlarsiniz hala boyle seylere inaniyor musunuz gercekten
Hocaya tekrar git eğer yine ise yaramazsa farklı bir hocaya gitHanımlar ben iki yıllık evliyim.Kendimde ya da eşimde büyü olabileceğini düşünüyorum.Çünkü eşim çok değişti.Ailesindeki bana yapılan hakaret olsun laf sokmalar olsun hepsini fark edip benim yanımda oluyordu.Ama üç aydır değişti.Hiç bir sekilde tahammül edemiyor bana.Dünkü açtığım konuyu hatırlayan Arkadaşlar olacaktır.Ben ne dersem deyim annesinin bana söylediği laflara inandiramiyordum.Annemi alttan al diyip duruyor.Bir insan hiç mi savunmaz hiç savunmuyor.Ben daha önce kayınvalidemin kendi ağzından kayın pederime regl kanı ile büyü yaptırdığını duydum.Şimdi belki kizacaksiniz günah almak istemiyorum ama şüpheleniyorum.Sonuçta Kendi kocasına yaptırmış.Tabi falcı teyzelere falan gittiğini de açık açık söyledi kaç kez.Eşim öyle böyle değişmedi.Bende karar verdim bir hocaya gittim.ama büyü yaptırmak için değil büyü varmı Varsa ne yapmalıyım diye.Hocada bana bir ipe 101 düğüm atıp felak okuyarak düğümleri açmamı söyledi.Aynı şeyi nas suresi için de söyledi.Yaptım ama değişmedi.Ne yapmalıyım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?