Büyü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum o büyüyü, A101 büyüsü derler. Keşke bir de Bim’i deneseydiniz.
 
Regl kanını eşe icirdikten sonra sözünden cikarmiyormus hiç kadin nereye adam oraya imiş böyle duymuştum.
Büyü ile sürecek evlilik bozulacak evlilik bo zahmet bitsin gitsin. Yapanda varaa allah bin türlü belasini versin.
Öf midem bulandi yaaaaa
 
Regl kanı çok pisse eğer güçlü tutmuştur en az 1000 düğüm açman lazım.

Iq seviyem 100 düğümün altına düştü, gidiyorum. inanmayın şu saçma mavallara büyü diye bişey yoktur.
 
Regl kanı çok pisse eğer güçlü tutmuştur en az 1000 düğüm açman lazım.

Iq seviyem 100 düğümün altına düştü, gidiyorum. inanmayın şu saçma mavallara büyü diye bişey yoktur.

Böyle iğrençliklerle uğraşıyorlar ve diğer taraftan "toplumumuz neden bozuluyor/ilerlemiyor" diyorlar. İnsanın okurken midesi kalkıyor ya.
 
Büyü değildir o büyü olsa duramazsın
şaka bir yana konu sahibi evinde Bakara süresi oku evini sirkeli suyla temizle hocalara da gitme Felak nas sürekli oku ayetel kurs oku eşinin yüzüne ufle büyü yok diyen arkadaşlar büyü diye birşey var ama işin ehli olmayan yapamaz süreleri çok farklı şeyler ekleyerek yapıyorlar ay korktum suan valla tüm kurani ezberim ben bile o hoca dedikleri insanlardan korkuyorum hoca demeyin korkudan Hatim indirecem şimdi :)
 
Birde eşini arada bırakma artık annesini ona şikayet etme büyü olduğunu sanmıyorum olsa seni korkuturlardi kafanı takma hoca büyü işlerine. .
 
Basiniza is acar o hoca diye guvendikleriniz... Yasak oldugunu bilmiyosunuz galba ama burda kimse bu konuya malesefff yardim edemez.
 
Peki bunları şikayet etsen polise hocaları bir şey yapılıyor mu?
Cevaplamadan geçemedim kusura bakmayın yıllarca Diyanet kurslarında hafizlik yaptım bu işlere baya bi hakimim Diyanet dışında bir eve toplanıp düzenli olarak zikir tarzı şeyler yapılsa bile polis çağırınca ilgileniyorlar hele bu büyü yapıp para alanları anında alırlar ama hapis cezası alacağını sanmıyorum iyi aksamlar
 
Büyü vb içerikli konular yasaktır.
Ayrıca hanımlar lütfen burada büyü adı altında yapılan şeyleri yazmayın.
 
Burada atıp tutanların başına daha önce böyle bi olay gelmemiş.Ama başınıza gelmeyen olayı Yok zannetmek cehalletin en büyüğüdür . Büyü diye bir şey vardır .Bunu yapanların sayısı da azımsanmayacak kadardır.iyi bir hoca bulup bakım yaptırmanızı öneririm. Ancak internet aleminde çok fazla sahtekar hoca var. Bulduğunuz hocanın belli bir ofisi olmasına dikkat edin ve paranın yarısını işinizi hallettikten sonra verin
 
Ne buyusu yav kac yasinda insanlarsiniz hala boyle seylere inaniyor musunuz gercekten
Büyü kuranda yazıyor .Sen kurana mı inanmıyorsun büyüye mi??? Büyü dediğimiz şey enerjinin yönlendirilmesi ile yapılıyor zaten .21.yüzyıl Türkiye’sinde büyü dediğimiz şeye ( negatif enerjilerin nesleler üzerinden yönlendirilmesine) inanmamak cehalettir bence.
 
Hocaya tekrar git eğer yine ise yaramazsa farklı bir hocaya git
BIlindik bir hocaya git
Sahte olanı da vardır mutlaka
Etrafından yardım al git
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…