Buyu olayları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocayı elde tutmak için büyü yaptırmak nasıl aklınıza geliyor ya? Bir insanın gündeminde nasıl büyü olabilir ki? Mesela nerden buluyorsunuz o büyücüleri, büyücü çevrem hiç yok benim. Arasam bulamam. Büyücünün istediklerini yaparken demiyor musunuz ben ne saçmalıyorum böyle diye? Bu loserlığın da ötesinde bambaşka bir şey.

Büyü vardır ve haktır, enerjisel bir durumdur , bilimsel açıklaması ve izahı da vardır, bir insanın başka bir insanın enerji alanına saldırmasından ibarettir ve büyük günahtır..

Hc korkmuyor musunuz sonunda musallat gibi bir sey de yasayabilirsinz Allah korusun
Buyu cok buyuk bir gunah
Sadece gunah boyutu degil bu kisi kendi iradesiyle birseyleri degistirmeyecek ve herseyin bir bedeli vardir , siz bir seyi degistirmek icim buyu yaparsiniz , bu ise yarayabilir ama baska konulaeda kayiplar uasarsiniz cunku evrenin dengesiyle oynuyorsunuz mudahale ediyorsunuz

Bunun disinda rituel sayi sekanslari vs de enerjiyle alakali ve dikkatli olunmali
Bilmeden heeseye atlanmamali
Yok sjni yaz yak , yok sunu saksiya göm
Bjnlar bir cesit enerjiye mudahale siz buyu kabul etmeseniz de
RItuel yada buyuyle istediginiz bir sey oldugunda baska konularda sknti yasarsiniz
Cunku evrenin kendjnce bir dengesi vardir

Önce oturup eşinizle güzelce konuşun.belki eşinizin herhangi bir sıkıntısı var.en güzeli birer kahve yapıp güzelce konuşmak.derdi neymiş öğrenirsin

Zaten yeni bandan çıktım. Birşey yazacam Mune yine banlayacak beni, en iyisi susmak

Boşanıp hayatınızı kurtarmak yerine hacı hocaya mı gideceksiniz yani?

Zorla güzellik olmaz..Bir nevi kendinizi aşağılayıcı şeyler yapıyorsunuz.Büyü yaptırarak kendine bağlamaya çalışınca senin ne farkın kaldı büyücülerden..ha onlar tek başına günaha girmesin ben de gideyim de beraber girelim diye yardım etmek istiyorsan orası başka.

Onu yaptıran hoca falan değildir herkesi hoca olarak degerlendirmeyin Allah aşkına.

Büyüyle ayakta duran evlilikten ne hayır beklenir ki hem . Dini boyutu da çok çok tehlikeli .

Büyü yapan da yaptıran da lanetlenmistir süreler okuyup bunun icin dualar vs var Allahtan isteyin isteyeceğinizi böyle şeyler den medet ummayin

Yıl olmuş 2023 millet aya gidiyor biz hala aramızdaki gerici zihniyete laf anlatmaya çalışıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…