Büyü 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim cezaevinden çıktı uzaktan yakından adamla alakam yok eşimin tekrar başı belaya girip cezasının katlanmasından ve huzurumun bozulmasından korkuyorum

Hanımlar nasıl bir korkuyla yaşadığımı bilmiyosunuz başka çarem yoktu nne yazık ki Rabbim kimseye göstermesin
Kocana söyleyip polise gitseydin adam rahatsız ediyorsa. Adamla eşinin cezaevi süresinde ilişki yaşadın şimdi ortaya çıkacak diye tutuştun dimi?

Buyu yapan ve yaptıranın ahirete yeri yoktur bunu biliyosun demi herşeyi geçtim ters tepip başkalarına zararı olursa ne olcak

Buyu yapan ve yaptıranın ahirete yeri yoktur bunu biliyosun demi herşeyi geçtim ters tepip başkalarına zararı olursa ne olcak
Elbette çok araştırdım ama bi beladan kendimizi koruduğum için kötülük için yaptırmadığım için ne kadar günah olabilir bilemedim

Hanımlar nasıl bir korkuyla yaşadığımı bilmiyosunuz başka çarem yoktu nne yazık ki Rabbim kimseye göstermesin
Ben olsam büyüden daha çok korkarım, evli 3 çocuklu sapık herif vız gelir tırıs gider, ama başka şeyler varsa bilemiyorum.

Bütün çevrenizden soğutma büyüsü yaptırıp garantiye alsaydınız keşke. Tövbe estağfurullah ya
Yıl 2022 ,insanlae uzaya çıkıyor, başka gezegenlerde hayat var mı diye araştırıyor, biz hala büyü falan ,yapmayın nolur ya

Kocana söyleyip polise gitseydin adam rahatsız ediyorsa. Adamla eşinin cezaevi süresinde ilişki yaşadın şimdi ortaya çıkacak diye tutuştun dimi?
Umarım hiç bir suçunuz yokken sizinden başınız belaya girer attığınız iftiranın bedelini bu şekilde ödersiniz

Eşim cezaevinden çıktı uzaktan yakından adamla alakam yok eşimin tekrar başı belaya girip cezasının katlanmasından ve huzurumun bozulmasından korkuyorum
Öyleyse babanızdan veya varsa erkek kardeşinizden destek alın bir dahakine.

Büyü ayağına donunuza kadar alırlar, uyanınca çok geç kalmış olursunuz. Hepsi para tuzağı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…