- 5 Mayıs 2020
- 13.498
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.509
- 598
- Konu Sahibi Wednesday12336
-
Soğutma büyüsü paketine bunların dahil oldugunu sanmıyorum. +1 bilezik farkla eşinizden de soğutmalıydınız.ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi?
Eşim cezaevinden çıktı uzaktan yakından adamla alakam yok eşimin tekrar başı belaya girip cezasının katlanmasından ve huzurumun bozulmasından korkuyorumEee ne alaka.
Aranızda birşey geçmedi ise neyden korkuyorsunuz? Eşinize dersiniz, durumu anlatırsınız ondan sonra adam istediği kadar msj atsın.
Bu kadar stres ediyorsaniz açığa çıkmasından korktuğunuz birşeyler vardır.
Kocana söyleyip polise gitseydin adam rahatsız ediyorsa. Adamla eşinin cezaevi süresinde ilişki yaşadın şimdi ortaya çıkacak diye tutuştun dimi?Hanımlar nasıl bir korkuyla yaşadığımı bilmiyosunuz başka çarem yoktu nne yazık ki Rabbim kimseye göstermesin
Hanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Hanımlar nasıl bir korkuyla yaşadığımı bilmiyosunuz başka çarem yoktu nne yazık ki Rabbim kimseye göstermesin
Elbette çok araştırdım ama bi beladan kendimizi koruduğum için kötülük için yaptırmadığım için ne kadar günah olabilir bilemedimBuyu yapan ve yaptıranın ahirete yeri yoktur bunu biliyosun demi herşeyi geçtim ters tepip başkalarına zararı olursa ne olcak
Ben olsam büyüden daha çok korkarım, evli 3 çocuklu sapık herif vız gelir tırıs gider, ama başka şeyler varsa bilemiyorum.Hanımlar nasıl bir korkuyla yaşadığımı bilmiyosunuz başka çarem yoktu nne yazık ki Rabbim kimseye göstermesin
Bütün çevrenizden soğutma büyüsü yaptırıp garantiye alsaydınız keşke. Tövbe estağfurullah yaHanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Her turlusu Günah.Elbette çok araştırdım ama bi beladan kendimizi koruduğum için kötülük için yaptırmadığım için ne kadar günah olabilir bilemedim
Umarım hiç bir suçunuz yokken sizinden başınız belaya girer attığınız iftiranın bedelini bu şekilde ödersinizKocana söyleyip polise gitseydin adam rahatsız ediyorsa. Adamla eşinin cezaevi süresinde ilişki yaşadın şimdi ortaya çıkacak diye tutuştun dimi?
Öyleyse babanızdan veya varsa erkek kardeşinizden destek alın bir dahakine.Eşim cezaevinden çıktı uzaktan yakından adamla alakam yok eşimin tekrar başı belaya girip cezasının katlanmasından ve huzurumun bozulmasından korkuyorum
Sizden hoşlanan birisi var diye neden korkuyorsunuz ?Hanımlar nasıl bir korkuyla yaşadığımı bilmiyosunuz başka çarem yoktu nne yazık ki Rabbim kimseye göstermesin
Umarım hiç bir suçunuz yokken sizinden başınız belaya girer attığınız iftiranın bedelini bu şekilde ödersiniz
Büyü, beddua, başka yapmadığın kaldı mı? Merak etme büyücünün numarasını alırım senden patlatırım bi hokus pokusUmarım hiç bir suçunuz yokken sizinden başınız belaya girer attığınız iftiranın bedelini bu şekilde ödersiniz
Wingardiuum leviosayla bana musallat olan erkekleri ucuruyorum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?