Büyü 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mesaj atmaktan baska seyler yapti mi? Mesela stalklamak gibi

Ben o anki çaresizlikle o şekilde yönlendirildim hani insanın basireti bağlanınca nutku tutulurmuş ya doğru söylüyorsunuz aslında benim korkucak birşeyimde yok eşime anlatıcsm bilsin nasılsa benlik bi durum yok sadec
Mesaj atmaktan baska seyler yapti mi? Mesela stalklamak gibi
Hayır farklı hesaplardan açıp msj yazıyodu eğer bir daha yazarsan seni karına kızına söyleyip herkeze rezil edicem dedikten sonra bir daha ne yazdı ne istek gönderdi bunca sene sonra yine yazmış bende anlamadm amaç ne bunca sene sonra ne alaka istediğini alamadı diye mi geri döndü anlamadm ama şimdi başımda eşim var mesela ne cesaret

Korkunuzu anlıyorum ne dusundugunuzude tahmin edebiliyorum ama büyü nedir be ya tehdit ettiğiniz gibi gidersin önce polise şikayet edersin sonra eşine kızına gösterirsin sonra kocana anlatırsın adam sonra püf ortalıktan yok olur zaten ,büyü nedir ya

Korkmayin. Karthorozun teki. Evli 3 cocuklu..engelleyin gitsin her seferinde. Esinize mesaj atacagini zannetmiyorum. Orasi biraz sıkar

Korkmayin. Karthorozun teki. Evli 3 cocuklu..engelleyin gitsin her seferinde. Esinize mesaj atacagini zannetmiyorum. Orasi biraz sıkar
Evet haklısınız zaten cvp vermiyodum gördüğümüde anlamasn diye engellemedimm en son yada en son eşime anlatırım yada ona eşim seninle ilgilenicek yazarm

Bir sey derdim de yorum yaptım diye bana da büyü yaptırırsın sen şimdi

Ayrıca biz ne bilelim defolup gitmiş midir büyücü hocan daha iyi bilir bence.

Ay oluyo mu öyle? Çok fena.
İnanç meselesi tabii ama yaptığının ona dönüşü olacak bir şekilde. Belki kendi eşi de ondan soğur. Belki başka bir şey yaşar. Öyle ya da böyle yaşıyor. Yengemin kardeşi, oğluyla gelinin arası ısınsın diye böyle işlere kalkışmış. O kadar ısınmışlar ki oğlan annesine küsmüş, 20 sene annesiyle konuşmadı.

Ahahahshsh çok iyi.

Hanımlar nasıl bir korkuyla yaşadığımı bilmiyosunuz başka çarem yoktu nne yazık ki Rabbim kimseye göstermesin
Adma sapık gibimi üç çocuklu koca kart herif sizi niye taktı kafaya tobe yarabbim.
Hiçbir şekilde umut vermediniz degilmi.eger vermediyseniz.
Adamin bir tarafi yemez ağzını burnunu kırarlar terbiyesiz evli kadınla uğraşmak neymiş.yemez bir tarafı ahlaksizin

Bu hafta Müge Anlı'ya gelen konuklardan birini dinler gibi oldum.
Büyü diye bir şey yok efendim. Sizi rahatsız eden kişinin üç tane çocuğu olduğunu nasıl öğrendiniz bilmiyorum ve sormuyorum.

Büyüden değil de senden yüz bulamadığı için geri çekilse muhtemelen. Niye bu kadar abarttınız ki? Kocanız manyak mı kıskanıp bi kötülük mü yapmasından çekiniyorsunuz?
Çünkü çoğu kadın malesef yaşıyor böyle şeyler, umursamayıp engelleyip geçiyoruzdur bence. Eşim de duysa adama bi söver yazar kapanır konu…

Ya çok haklısın özür dileriz yaa ön yargılı olan biziz sen çok harika bir insansın. Bilimin ışığında hocadan yardım almışsın bizim de söylediğimiz laf! Bir de günah vebal diyo ay şimdi çıldırcam büyü diyo günah vebal bize ben aldım kabul ettim vebalini

O gittiğiniz hoca değildir hanımefendi !! Büyücüye gittim diyeceksiniz. Siz ve sizin gibiler oldukça hayatımızın içine edenler hiç bitmeyecek. Sinirlendim gece gece.

Buyucuye giden kadar polise gitseydiniz

Esinize veya polise anlatmak yerine buyucuye gitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…