Büyü 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Kırın kırın fındıkları sonra böyle büyücü müyücü ararsınız.

Elbette çok araştırdım ama bi beladan kendimizi koruduğum için kötülük için yaptırmadığım için ne kadar günah olabilir bilemedim
Benim annem babam belalı biriydi çok zulüm ederdi o hile yatırmadı ahiretini yakarım diye çok hata etmişin büyü yapan ve yaptıran cennetin kokusunu alamaz yazıyor tobe et ıns kabul olur

Hanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
gerçekten mi ya…. cidden mi….. ülkeye dair umutlarım tükeniyor şu konuları grdükçe.
cevabım evet kuzey kutbu kadar soğumuştur

Umarım hiç bir suçunuz yokken sizinden başınız belaya girer attığınız iftiranın bedelini bu şekilde ödersiniz 🤗
Hem büyü yaptırıyor hem de millete beddua ediyor. Kork Allah tan korkmayandan demişler.

Büyü yaptırmadım, yapanla da, yaptıranla da işim olmadı hiç, ama hakkında bildiğim bir şey var. Bir gün gelir o büyü bir tarafında patlar.

Büyü işine hiç girmiycemde yahu siz mağdur tarafsınız ne diye durumu anlatıp ona sataşırmı buna sataşırmı diye korkuyorsunuz büyüyü süresiz yaptırsaydınız bari

Büyü konusu yasak. Ve büyü yaptırdığınız kişilere de hoca demeyi bırakın Allah aşkına onlar hoca olamaz büyücü olur şu kafadan bi çıkın artık. Hocalar yapıyorsa büyüde olsa doğruymuş gibi yansıtıyorsunuz.

eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı
Şurda patladım🙈 başıma böyle bişey gelse bendeki seçenekler önce eşime söylemek, babama söylemek ve polise gitmek🙄
Sevgili kardeşim konu kapanacak ama Allahını seversen söyle senin bu durumda ne suçun var? Niye eşinden gizlersin? Büyü nedir?
Aklıselim bi adam zaten bu yaptıklarını duyarsa korktuğun başına gelir. Ben erkek olsam eşimin böyle bir halt yediğini duysam “ne yaşandı da büyü yaptıracak raddeye geldi?” derim ve böyle bir kadınla işim olmaz.
Eşlerinizden gizli saklı iş çevirecekseniz neden evlenirsiniz anlamıyorum. Hesabını veremeyeceğim hiç bir iş yapmadım şükür. Şu dünyada en şeffaf olmam gereken kişi eşimdir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X