- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Wednesday12336
Polise başvurmak ve uzaklaştırma almak da bir alternatif.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde eşime söylerim çünkü yanımda artık bilsin.ve ben bu durumu çevremde herkese anlattım çünkü başıma bişey gelirse bilsinler diye ben ciddi anlamda çok korktum ben 23 yaşındaydım adam 45 belki ve kızı benden 1 2 yaş kadar küçükmüş ben bu adamdan nasıl korkmamalıydım
Hayır farklı hesaplardan açıp msj yazıyodu eğer bir daha yazarsan seni karına kızına söyleyip herkeze rezil edicem dedikten sonra bir daha ne yazdı ne istek gönderdi bunca sene sonra yine yazmış bende anlamadm amaç ne bunca sene sonra ne alaka istediğini alamadı diye mi geri döndü anlamadm ama şimdi başımda eşim var mesela ne cesaretMesaj atmaktan baska seyler yapti mi? Mesela stalklamak gibi
Korkunuzu anlıyorum ne dusundugunuzude tahmin edebiliyorum ama büyü nedir be ya tehdit ettiğiniz gibi gidersin önce polise şikayet edersin sonra eşine kızına gösterirsin sonra kocana anlatırsın adam sonra püf ortalıktan yok olur zaten ,büyü nedir yaHanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Ben o anki çaresizlikle o şekilde yönlendirildim hani insanın basireti bağlanınca nutku tutulurmuş ya doğru söylüyorsunuz aslında benim korkucak birşeyimde yok eşime anlatıcsm bilsin nasılsa benlik bi durum yok sadec
Hayır farklı hesaplardan açıp msj yazıyodu eğer bir daha yazarsan seni karına kızına söyleyip herkeze rezil edicem dedikten sonra bir daha ne yazdı ne istek gönderdi bunca sene sonra yine yazmış bende anlamadm amaç ne bunca sene sonra ne alaka istediğini alamadı diye mi geri döndü anlamadm ama şimdi başımda eşim var mesela ne cesaret
Ay oluyo mu öyle? Çok fena.Büyüye inanıyorsanız karmasına da inanırsınız. Soğutma yaptırdığınız kişiye bir gün alev alev ısınabilirsiniz hiç farkında olmadan.
Evet haklısınız zaten cvp vermiyodum gördüğümüde anlamasn diye engellemedimm en son yada en son eşime anlatırım yada ona eşim seninle ilgilenicek yazarmKorkmayin. Karthorozun teki. Evli 3 cocuklu..engelleyin gitsin her seferinde. Esinize mesaj atacagini zannetmiyorum. Orasi biraz sıkar
İnanç meselesi tabii ama yaptığının ona dönüşü olacak bir şekilde. Belki kendi eşi de ondan soğur. Belki başka bir şey yaşar. Öyle ya da böyle yaşıyor. Yengemin kardeşi, oğluyla gelinin arası ısınsın diye böyle işlere kalkışmış. O kadar ısınmışlar ki oğlan annesine küsmüş, 20 sene annesiyle konuşmadı.Ay oluyo mu öyle? Çok fena.
Ahahahshsh çok iyi.İnanç meselesi tabii ama yaptığının ona dönüşü olacak bir şekilde. Belki kendi eşi de ondan soğur. Belki başka bir şey yaşar. Öyle ya da böyle yaşıyor. Yengemin kardeşi, oğluyla gelinin arası ısınsın diye böyle işlere kalkışmış. O kadar ısınmışlar ki oğlan annesine küsmüş, 20 sene annesiyle konuşmadı.![]()
Adma sapık gibimi üç çocuklu koca kart herif sizi niye taktı kafaya tobe yarabbim.Hanımlar nasıl bir korkuyla yaşadığımı bilmiyosunuz başka çarem yoktu nne yazık ki Rabbim kimseye göstermesin
Büyüden değil de senden yüz bulamadığı için geri çekilse muhtemelen. Niye bu kadar abarttınız ki? Kocanız manyak mı kıskanıp bi kötülük mü yapmasından çekiniyorsunuz?Hanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Ya çok haklısın özür dileriz yaa ön yargılı olan biziz sen çok harika bir insansın. Bilimin ışığında hocadan yardım almışsın bizim de söylediğimiz laf! Bir de günah vebal diyo ay şimdi çıldırcamYahu hanımlar ne kadar ön yargılısınız tvlerde haberlerde saplantılı bi sapık olduğunda şikayet bile edilse uzaklaştırma dahi olsa peşlerini zarar vermeden bıraktığını gördünüzmü kayınvalideme anneme abime anlattım eyvah naparız dediler abinin başı belaya girer dediler nasıl kurtulmam gerektiğini napmam gerektiğini karşımda nasıl biri var neler yapabilir olduğunu bilemiyodum sonra beni lu hocaya git deerdini anlat sana yardımcı olur dediler sonuçta başımda eşim yok onada o durumda anlatamıyorum haliyle bu şekilde kimsenin başını belaya sokmadan halettik neden bu şekilde davranıyosunuz illa bişeymi yaşamak lazım bilip bilmeden insanların girmediği günahın vebalini alıyorsunuz
O gittiğiniz hoca değildir hanımefendi !! Büyücüye gittim diyeceksiniz. Siz ve sizin gibiler oldukça hayatımızın içine edenler hiç bitmeyecek. Sinirlendim gece gece.Hanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Buyucuye giden kadar polise gitseydinizHanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Esinize veya polise anlatmak yerine buyucuye gitmekHanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir