buyu yapilmis olabilir mi

thechemist

yeppa
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
83
3
Mrb
Ben bundan 3 yil once biriyle tanismistim cok guzel giden bi iliskim vardi, mutluyduk evlenicektik. Daha snra cocugun ailesi istemedi ve ayirmak icin devamli olarak telefonla taciz ettiler. Hatta bir gun evimizin onune kadar gelmisler komsular gormus. Ve evin kapisinin onune agaclara su doken kadinlar oldugunu gormusler. Daha sonra cocuk benden sogudu ve aldatti, aldattigini ogrenince ayrildim sonuc olarak. Ama o gunden beri benim butun islerim ters gidio cok sik dua okuyorum ama yine de ne zaman mutlu olsam sacma sapan bisey yuzunden mutsuz oluyorum daha snra. Boyle seylere inanmaktan korkuyorum Allah korur ondan suphem yok ama belki Rabbim korumasa beni oldurucek yaptiklari sey bunu bilemeyiz. Eger oyle bisey varsa mutlaka bulunup bozulmasi mi gereklidir ? Bi fikri ya da buna benzer tecrubesi olan var mi? Vesvese yapiyo da olabilirim kafam karisik.

Mrb
Ben bundan 3 yil once biriyle tanismistim cok guzel giden bi iliskim vardi, mutluyduk evlenicektik. Daha snra cocugun ailesi istemedi ve ayirmak icin devamli olarak telefonla taciz ettiler. Hatta bir gun evimizin onune kadar gelmisler komsular gormus. Ve evin kapisinin onune agaclara su doken kadinlar oldugunu gormusler. Daha sonra cocuk benden sogudu ve aldatti, aldattigini ogrenince ayrildim sonuc olarak. Ama o gunden beri benim butun islerim ters gidio cok sik dua okuyorum ama yine de ne zaman mutlu olsam sacma sapan bisey yuzunden mutsuz oluyorum daha snra. Boyle seylere inanmaktan korkuyorum Allah korur ondan suphem yok ama belki Rabbim korumasa beni oldurucek yaptiklari sey bunu bilemeyiz. Eger oyle bisey varsa mutlaka bulunup bozulmasi mi gereklidir ? Bi fikri ya da buna benzer tecrubesi olan var mi? Vesvese yapiyo da olabilirim kafam karisik.

Bu tarz konular yasak. Birazdan konunuz kapanır.

Karşınızdaki insana herhangi bir şey yapılmamış , karaktersizmiş. Sizden ayrılıp hayatına devam etmek yerine sizi aldatmış. Ve siz de ondan ayrılarak kendinize iyilik yapmışsınız. Bütün olay bundan ibaret :KK66:

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Bu bence tamamen vesvese
sizi istemeyen bir aile ve çocuk neden size büyü yaptırsın ki?

-düşünceni değiştir dünyan değişsin-

"acaba büyü mü yapıldı? bu yüzden mi işlerim ters gidiyor?" dedikçe işleriniz ters gidecek evet.

seni aldatması için yapmamışlardır herhal..
aldatma büyüsü diye bişey var mı onu bilmiyorum..
hatta ne büyüsü var onu bile bilmiyorum..
tamamen bakış açısı.
zihnini genişlet.

Mrb
40 yıl düşünsem,ömür boyu düşünsem aklıma büyü gelmez.
Seni aldatması kesdin büyüdendir onun ahlakının bozuk olmasıyla ilgisi yoktur.Allah Allah büyüyü aklınıza getiriyorsunuz da bu dünya da herşeyin nasip kısmet olduğunu neden aklınıza getirmiyorsunuz.
Nedir ters giden işlerin.Amansız hastalığa mı yakalandındevasız dertler mi var başında.Öyle bile olsa hayat bu ya.Ne büyüsü.

Size buyu yapılmış hemen bozdurun beklemeyin sevgiliniz aksama yaninizda sizi bi daha asla terketmez :KK45::KK14:

40 yıl düşünsem,ömür boyu düşünsem aklıma büyü gelmez.
Seni aldatması kesdin büyüdendir onun ahlakının bozuk olmasıyla ilgisi yoktur.Allah Allah büyüyü aklınıza getiriyorsunuz da bu dünya da herşeyin nasip kısmet olduğunu neden aklınıza getirmiyorsunuz.
Nedir ters giden işlerin.Amansız hastalığa mı yakalandındevasız dertler mi var başında.Öyle bile olsa hayat bu ya.Ne büyüsü.
Tabi ki karaktersizin onde gideni oldugu icin yapti onu. Sirf buyudur odur budur diye demiyorum ama ailesinin bana karsi buyuk bi nefreti vardi. Cocuk benden ayrilmamak icin her seyi yapmisti. Kafami karistiran sey evimizin onune kadar gelmis olmalari. Pis islerle de ugrasiolarmis zaten. Nyse pisman oldum bu konuyu actigima. Sacma tabi ki .. haklisiniz

Tabi ki karaktersizin onde gideni oldugu icin yapti onu. Sirf buyudur odur budur diye demiyorum ama ailesinin bana karsi buyuk bi nefreti vardi. Cocuk benden ayrilmamak icin her seyi yapmisti. Kafami karistiran sey evimizin onune kadar gelmis olmalari. Pis islerle de ugrasiolarmis zaten. Nyse pisman oldum bu konuyu actigima. Sacma tabi ki .. haklisiniz
komşuların onun ailesini nereden biliyor? ben komşumun erkek arkadaşının ailesini görsem tanımam bilmem. yanılmış olmasınlar sakın.

Büyü konusu gerçek. Kur'an da bile geçer.. Yapacağınız tek şey Allah'a sığınmak. Zaten Yapana kat kat döner bu tür şeyler. Allah'larından bulsunlar eğer yapmışlarsa.

komşuların onun ailesini nereden biliyor? ben komşumun erkek arkadaşının ailesini görsem tanımam bilmem. yanılmış olmasınlar sakın.
Yok tarif ettiler 2 tane kisa boyle sisman sarisin teyze :) arabalarini da soylediler. Cok şerli insanlardi cok sukur kurtuldum onlardan ama o insanlara bulastigimdan beri 2 yil oldu ve mutlu olamiyorum hic bisekilde. Nasip kismet tbi .. Allah in dedigi olucak.

X