M meLike_18 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 275 0 96 Çankırı 26 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi meLike_18 #1 Sevgilimden ayrılmıyorum diye ailem büyüden şüpheleniyor .Bağlama büyüsünün belirtsi nelerdir,nasıl yapılır arkadaşlar bi bilgisi olan varmı :/
Sevgilimden ayrılmıyorum diye ailem büyüden şüpheleniyor .Bağlama büyüsünün belirtsi nelerdir,nasıl yapılır arkadaşlar bi bilgisi olan varmı :/
G gaye53 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Haziran 2016 1 0 1 40 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi meLike_18 #2 meLike_18 .!.: Sevgilimden ayrılmıyorum diye ailem büyüden şüpheleniyor .Bağlama büyüsünün belirtsi nelerdir,nasıl yapılır arkadaşlar bi bilgisi olan varmı :/ Genişletmek için tıkla... merhaba yardımcı olmak isterim ihtiyacın varsa ......a yazabilirsin. ben de çok sıkıntılıydım sağolsun bni yönlendirdi bir hocaya ve tüm sorunlarımdan kurtuldum çok şükür. umarım ihtiyacı olan herkes ulaşabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2016
meLike_18 .!.: Sevgilimden ayrılmıyorum diye ailem büyüden şüpheleniyor .Bağlama büyüsünün belirtsi nelerdir,nasıl yapılır arkadaşlar bi bilgisi olan varmı :/ Genişletmek için tıkla... merhaba yardımcı olmak isterim ihtiyacın varsa ......a yazabilirsin. ben de çok sıkıntılıydım sağolsun bni yönlendirdi bir hocaya ve tüm sorunlarımdan kurtuldum çok şükür. umarım ihtiyacı olan herkes ulaşabilir.