büyüden nasil kurtulabilirim

DersimLy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
6
5
1
40
Bayanlar size birşey danışmak istiyorum bir cogunuzun başına gelmediğinden belki inanmayıp hak vermeyebilirsiniz bana ama bir insanın hayatında herseymi olumsuz gider ne iş hayatım ne aşk hayatım nede aile hayatım hic biri düzenli değil huzurumuz sıfırın altında en ufak bir tartışma olduğunda ev halkindan biriyle ya aylarca yada yıllarca küslük oluyor işe giriyorum mesela bir sure sonra işten çıktıktan sonra iş bulamıyorum hayatıma kimseyi almiycam deyip en son şans olarak bi akrabamla bi yola çıktık onada tam 6 yilimi verdim yine olumsuz sorun bende mi yoksa muska felanmi yapıldı diye düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacim var çünkü hoca buluyorum gitmek için onun bile önünde engeller var sanki gidememem için elinden geleni yapmışlar gibi

Herkesin başına gelebilecek şeyler aslında.Herkes zaman zaman zor şeyler yaşayabiliyor hatta üst üste de gelebiliyor bunlar.Büyü diye düşünmekten ziyade bir psikologla görüşmek daha etkili bir çözüm olabilir bence.

*Büyü konusu yasak ayrıca

Öyle mi bilmiyordum yeni olduğum için nasıl silebilirim acaba

Bi zararı yoktur umarım ben yeni olduğum için inaninki bilmiyordum

Dersim Tunceli demek değil mi? Memleketin en yüksek okuma yazma oranı olan vilayetinden büyüye inanan bir kafa nasıl çıkmış hayret ediyorum. Gerçekten çok büyük başarı, o kadar eğitimli insan içinde bu kafa yapısı. Şoka uğradım.

Bayanlar size birşey danışmak istiyorum bir cogunuzun başına gelmediğinden belki inanmayıp hak vermeyebilirsiniz bana ama bir insanın hayatında herseymi olumsuz gider ne iş hayatım ne aşk hayatım nede aile hayatım hic biri düzenli değil huzurumuz sıfırın altında en ufak bir tartışma olduğunda ev halkindan biriyle ya aylarca yada yıllarca küslük oluyor işe giriyorum mesela bir sure sonra işten çıktıktan sonra iş bulamıyorum hayatıma kimseyi almiycam deyip en son şans olarak bi akrabamla bi yola çıktık onada tam 6 yilimi verdim yine olumsuz sorun bende mi yoksa muska felanmi yapıldı diye düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacim var çünkü hoca buluyorum gitmek için onun bile önünde engeller var sanki gidememem için elinden geleni yapmışlar gibi
Bılerek mı yapıyosun bunu ?

Kapanır konu
Bılerek mı yapıyosun bunu ?

Kapanacak konu!

Dersim Tunceli demek değil mi? Memleketin en yüksek okuma yazma oranı olan vilayetinden büyüye inanan bir kafa nasıl çıkmış hayret ediyorum. Gerçekten çok büyük başarı, o kadar eğitimli insan içinde bu kafa yapısı. Şoka uğradım.

Herkes seçimlerini yaşıyor, büyüden önce seçimlerinizi sorgulayın. Konunuz kapanır. Lüften büyü var deyip kimseye paranızı yedirmeyin.

Ne alakası var okuma yazmayla kotusune denk gelmediginizden böyle dusunuyorsunuz benimde dersimden çıkan bi numune gorun sakıncası yok

Ne alakası var okuma yazmayla kotusune denk gelmediginizden böyle dusunuyorsunuz benimde dersimden çıkan bi numune gorun sakıncası yok
Ya arkadaşım büyü diye bir şeyin varlığına inanman hata, yoksa ben insanları çok iyi büyü yapıyor demiyorum. Egeliyim ben tek bildiğim okuyan eden insanlar. Büyü yapıldığına inanman saçmalık diyorum arkadaşım. Delireceğim aman bana ne.

Domuz büyüsü mü yapılmış?
Is,ask,aile hayatim tersyuz olsun ve hicbir zaman mutlu olmayayim diyeydi okuttugumda. Kimin ne zoru varsa benle yapmis. Ayrica etkileri hala var. Domuz buyusu degil ama yagini surdukleri yeri de buldum. Allah gosteriyor. Dinimizde olan birseyi inkar etmek bize yakismaz.

Valla ben bu saçmalıkları inkar etmekle dinsiz imansız olmuyorum. Kavram saçma değil sizin konuştuklarınızın inançla bence alakası yok. Yine de siz bilirsiniz.

Brenda hanım Hz Muhammed(sav) e bıle buyu yapılmıs
Kuran ı Kerim de yazıyor
büyü ye inanmamak sıze kalmış ama büyü dıye bırsey var

Brenda hanım Hz Muhammed(sav) e bıle buyu yapılmıs
Kuran ı Kerim de yazıyor
büyü ye inanmamak sıze kalmış ama büyü dıye bırsey var
Hanımefendi büyü vardır, inançlara saygısızlık yapmak diye bir şey söz konusu değil.
Ama bu paranoyalar, 2016 yılındayız. Kim kime niye büyü yapsın? Yok hocalar, yok kaptırılan paralar. Bence bunlar dine yakışmıyor.

Back
X