• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüdük peki neleri özledik...

Hiç bir şeyi....
Özlemeyi sevmiyorum ben!
Hele geçmişi,eskiyi asla!:1closedeyes:

hiç geçmişime gitmek istemiyorum :gitme:
herşeyi özledim
çocuk olmayı daha çok özledim :delphin:
kocamı da özledim ama kaydirigubbakcemile3

eski evımızı özledım
cocukluğumu özledım
okulumu hocalarımı özledım
oyuncaklarımla oynamayı özledım

Şimdi o kadar sanal yaşanıyor ki... Gerçekleri özledim...
Çocukluğumu, endişelenmeden büyümeyi, herkesi kendim gibi görebilmeyi, riyasızlığı.... Ve daha neler neler Sevgili Lereenim, say say bitmez...

Bi grup kız arkadaştık hiçmi hiç birbirimizden ayrılmazdık..Aman efendim dans gösterilerimi hazırlamadık tiyatrolar neler neler evlenene kadar birbirimizden ayrılmadık..Hala görüşüyoruz ama ayrı ayrı yerlerde yaşıyoruz..Çok çok güzel bir çocukluğum oldu benim ara ara anımsıyorum yüzümde hemen bir gülümseme oluşuyor..Kısacası çocuklukta yaptıklarımızı özlüyorum ama o günlere gitmekte istemiyorum açıkçası..
Umarım kendi çocuklarımada böyle güzel bir çocukluk yaşatabilirim oğlum yaşadı devam ediyor darısı minik kızıma:)

teyzemin bahçesinde bütün aile akraba toplanıp çay içip ettiğimiz o sohbetleri özledim.
maalesef artık olamayacak o günler.hiçbiri yok artık.tekne kazıntısının tekne kazıntısı, olmanın en acı durumu bu. teyzenle bile aranda yarım asırdan fazla zaman olursa hepsini kaybedersin ne yazık ki.

dedem beni sırtına alır
parka götürürdü
cok özledim o günleride dedemide senağlama

rahmetli babamın dükkanında vakit geçirmeyi, oyunlar oynamayımafoldumben
bir "aile" iken yaşadığımız Bakırköy deki güzel evimizi:delphin:

şemsiye çikolatayı özledim bir de...

Ah ablam,bu aralar aşırı duygusalım,
nedenini bilmiyorum ama,belkide bir yıl daha eskittik ,ondandır emin de değilim...
özlemlerim o kadar çok ki,
çocukluğumu falan özlemedim...
etrafıma baktığımda,insanların yüzündeki gülümsemeyi özledim,
sokağa çıktığımda neşeli gençleri özledim,
amannn ablacım,bu aralar özlemlerim geneli kapsıyor,
belki de yaşadıklarımızın etkisindendir...
sevgiler...

dertsiz sorumsuz günleri
dışı ayrı içi ayrı olmayan arkadaşlarımı
en çokda annemi özledim.....

:gitme:

babaanneme gittiğimizde halam çikolatalı puding yapardı kase kase hem de
bütün mutfak dolardı onlarla
ben seviyorum diye her gidişimizde yapardı
artık yapmaz aramız iyi değil..halam bambaşkaydı o zamanlar özlememek mümkün değil..

Babamı, dedelerimi, babaannemi, anneannemi, gelecek kaygısı yaşamadan, hiç birşeyi umursamadan oyuncaklarımla oynamayı... Yaz yaz bitmezki :çok üzgünüm:

çocuk yaşta anne ve babamı kaybettiğim için onlarla geçirdiğim günleri çok ama çok özledim:gitme:...liseden sonra hep gurbette yaşadım o nedenle mahallem arkadaşlarım burnumda tütüyor..özlem ayrı şeydir bu duyguyu tatmayan anlamaz rüyalarında görmek için can atarsın geçmişi olmayanın geleceği olmaz her insanın mutlaka bir özlemi vardır...

rahmetli babamı özledim o şenşakrak kahkahalarla dolu sıcacık yuvamızı özledim çocukluğumu özledim

gelecek kaygısı olmadan yaşamayı özledim
sokakta koşuşturmayı
bulaşık deterjanını üfleyip baloncuk yapmayı

parande atmayı, zayıf olmayı, çıkarsız dostlukları özledim
düz saçlı olmayı da özledim, ortaokulda bi anda dalgalanmaya başladı, şimdi de elektrikleniyolar sürekli...
algidanın samanyolu diye bi dondurması vardı onu özledim:)

Back
X